- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
Ben eski üniversitemde yurtta kalıyordum. Oda arkadaşım uyudu gece 1 gibi ben oturdum nette bakındım sonra ışığı kapatıp 4 gibi yatağa girdim. Biraz uyudum birden adım söylendi oda arkadaşımın sesi hııııı diyorum cevap vermiyo habire uğultu şeklinde konuşuyo başım yorganın içinde korkuyorum, diyorum uykusunda konuşuyo herhalde. Sonra kolumda bi'el hissettim o an refleksle bi'döndüm oda arkadaşım kolumu sıkıyo yatağımın dibinde ama o yüzü size anlatamam şuan bile gözlerim doluyo korkumdan. Sonra bi'sürü dua. Korkudan unutuyorum başa sarıyorum devamlı. En son Allah'ım karabasan gitsin, uykuya dalıyım nolur diye yalvarıyodum. Zira korkudan nefes almayı bırakın yutkunamıyordum dibimdeki duyacak diye. O an ışıklar saçtı sanki bi'şey bi'baktım dibimdeki oda arkadaşım yatağının orda tavana kadar yükselmiş. Sonra görüntü flulaştı bu arada yatağı boş tabii. Görüntü gidince yatağına baktım kız uyuyor. Ben de korkudan sızmışım. Ogünün sabahı anlattım seni gördüm diye oda tırstı. Çünkü bundan önce de o okuldan yurda gelmişti (o 1.ben 2.öğretimdim) Gayet uyanık yani duş almış odaya girmiş bi'bakmış ben yatağımda patlamış mısır yiyorum "kız sen nezaman geldin dersin vardı noldu" diyo ben sırıtıyomuşum iştahla onu yiyomuşum. Sonra yüksek sesle adımı seslenmiş ben yine gözlerimi dikip sırıtmışım. Korkmuş gitmiş odadan. Sonra günün akşamı ben geldim odaya konuşuyorum ay bugün şu bu oldu ehehehe diye konuşmuyo öyle korkmuş ki ayaklarıma bakıyo fark arıyo noldu be dedim heh tamam senmişsin dedi. Ben kimi bekliyodun diye sırıtırken "yaa X markete gidelim mi canım çok patlamış mısır istiyo şu markanın varya ondan alalım yeriz" dememle gözlerini bereltti![]()
İşin özü şu ki oda arkadaşım yurt ortamı bilirsiniz, yatak örtüsü yoktu. Gece yorgan içinde kucağında pc oturuyo diyelim ay acıktım der ekmek yer olduğu yerde. İllaki kırıntı kalır yatakta düşer. Benim olayda ise yatağa baygın gibi girmiştim. Netten çok araştırdım. Beyin çok yorgun olduğunda uykudan geçiş yapamıyormuş gerçek dünyaya. Yani gözler açık rüyaya devam ediyormuşsun. Sonra odamızda bi'güzel okuduk dualarımızı, annem evden okudu.
Tabii ki dinle alakalı şeyler ama beyin çok mucizevi bi'şey tıbta da açıklamaları mevcut okumak gerek aslında:44: Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Bizim hikayeler hiçbir şey değilmiş valla :18: :18: