- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.095
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
sosyal medya bişeylere tepki vermek için hazırolda bekliyor zaten
Ya ben bişeyi anlayamadım, acaba burada yazılanlardan daha farklı bişeyler mi söylemiş,ben mi kaçırdım bazı detayları. Bana söyledikleri kadınları küçümseyen şeyler gibi gelmedi, kas gücünden bahsediyor, e bunda haksız değil, erkekten alınan bedensel verimle kadından alınan bir değil... Emzirme kısmında da şunu söyleyebilirim, emziren kadın zaten bir süre çalışma hayatından uzakta kalıyor, hatta kalmayı kendisi tercih ediyor, 6 ay emzirme izni olsa kullanmayacak kadın yoktur yani, ee doğum öncesi izini de içine katalım... Bilemiyorum, benim kendisinden pek haz ettiğim söylenemez ama bu söyledikleri bana mantıksız ya da aşağılayıcı gelmedi...
Ya da ben bir yerlerde bir detay kaçırıyorum
Hanımmm ikna edici yazı yazmışsın vallahi, diyecek bişey bulamadım; haklısın...Kadınlar erkeklerin yaptığı her işi yapamaz diyor,tarlada bağda bağçede kazma kürek sallaması kadının narin yapısına ters düşermiş..
Kadın astronotlar var düşünürsen,uzaya gidiyor diye yapısına ters mi yoksa..
Askerlik yapıyorlar nöbet tutuyorlar.
Kadın sporcular var halteri kaldırıyor yani..
Hanımmm ikna edici yazı yazmışsın vallahi, diyecek bişey bulamadım; haklısın...
Erdoğan'ın kızı da çalışıyor sonuçta, ben art niyet göremedim sözlerinde sadece. Ben hep ağır iş denince İnşaat işçileri, hamallar falan geliyor aklıma, ondan şeyettim
erkeğin yaptığı her işi pekala kadın da yapabilir. ayrıştıra ayrıştıra ayrışacak yerimiz kalmadı bıraksa artık yakamızı
cumhurbaşkanının söylediği gibi yaşamıyor kadınlar T.C de..'narin',Hanımmm ikna edici yazı yazmışsın vallahi, diyecek bişey bulamadım; haklısın...
Erdoğan'ın kızı da çalışıyor sonuçta, ben art niyet göremedim sözlerinde sadece. Ben hep ağır iş denince İnşaat işçileri, hamallar falan geliyor aklıma, ondan şeyettim
hiç bir erkeğin doğurabileceğini hamilelik sürecine katlanabileceğini sanmıyorum maalesefSıkıyorsa erkekler doğursun,hadi onuda geçtim regl dönemlerindeki ağrıları 5 dakikalığına yaşasınlar bakalım..
Kim daha narinmiş görelim..
hiç bir erkeğin doğurabileceğini hamilelik sürecine katlanabileceğini sanmıyorum maalesef
canım allah mecbur bırakmasın,mecbur kalsan yapacaksın tabiki..bitlis te iki genç hanım öğretmen odun kırıyordu görmedinmi konuyu..oralarda görevli yokmu okulda bu işleri yapacak?http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/odun-kirip-soba-yakan-egitim-melekleri.772666/Bilemedim hatunlar Erdoğan'ı okuyunca ona hak veriyorum sizi okuyunca size hak veriyorum. Daha fazla bulandırmayayım kendimi, ben o narinlerdenim zannımca, ondan oldu böyle.
Bilemedim hatunlar Erdoğan'ı okuyunca ona hak veriyorum sizi okuyunca size hak veriyorum. Daha fazla bulandırmayayım kendimi, ben o narinlerdenim zannımca, ondan oldu böyle.
Yokmuş demek ki, ben de odun kırarım be yaa yamuk yumukta olsa, sadece çok ağır işlerde zorlanırım..canım allah mecbur bırakmasın,mecbur kalsan yapacaksın tabiki..bitlis te iki genç hanım öğretmen odun kırıyordu görmedinmi konuyu..oralarda görevli yokmu okulda bu işleri yapacak?
ama olması gerekmezmi..4 katirilyon,350 trilyona saray yapılıyor ama..okula soba yakıp temizlik yapacak görevli neden yok..sayın cumhur başkanı buda izzah etseydi keşke..Yokmuş demek ki, ben de odun kırarım be yaa yamuk yumukta olsa, sadece çok ağır işlerde zorlanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?