- 27 Haziran 2012
- 1.738
- 1.468
- 448
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Ben de tamamen gündem değiştirme adına yapıldığını düşünüyorum.Ama başarıyorlar da her zaman.Evet T.C de hiç problem yok ya bu sorunları kamuya açıyor hükümet,dün akşam kobani olayları yüzünden okulları yanmış doğuda bir diğer okula aktarmışlar öğrencileri,sınıflsr tam 80 kişilikyenisi yapılana dek prefabrik sınıflar yapsınlar,çözüm üretmek yok,bence gerçekten gündem değiştirmek,ve çok işlerine yarıyor bu
Evet Avrupa'da genç nüfus az doğru.Ama eğer ülkede bol bir genç nüfus isteniyorsa ve eğer bunu tavsiye edecekse, o zaman koşullar da iyileştirilmelidir.Avrupa ile Türkiye bu anlamda mukayese bile edilemez.Adamlar öylesine güzel olanaklar sağlıyor ki , zaten anne babanın geleceğinden endişe etmesine gerek kalmıyor.Ama ülkemizde öyle değil maalesef.
paylaştığınız haberler doğuma teşvik amaçlı.amaç kadınları iş hayatından uzaklaştırmaksa ;
http://www.internethaber.com/calisan-anne-adaylarina-mujde-737962h.htm
http://www.anneboyutu.com/Haber?ArtId=10755
neden bir taraftan da kadınlar lehine böyle yasalar çıkıyor
ya doğuma teşvik olsa bile ki bunu nerden çıkarttınızpaylaştığınız haberler doğuma teşvik amaçlı.
un var yağ var tuz var ne duruyorsun helva yapsana...
Florespaylaştığınız haberler doğuma teşvik amaçlı.
un var yağ var tuz var ne duruyorsun helva yapsana...
tuzlu bu ya bizim orda öyle yaparlarFloressöylediklerine tamamen katılmakla birlikte helva da tuz olmuyor şeker oluyor kardeş biliyorsun.Güldürdün beni Allah da seni güldürsün
Ben şahsen kadınların tarlada çalışmasına da karşıyım.Yani erkekler kahvede kadınlar tarlada.Oh ne ala :)Amerikada 2 erkek bir makineye bağlanmışlar,kısa bir süre doğum sancısı verilmiş,dayanma gücünü test etmişler.Adamların yüz hatları değişti resmen,o videoyu keşke bulabilsem tekrardan seyretmek isterdim..
Ondan sonra eşlerimizi anlıyoruz demişler.
tuzlu bu ya bizim orda öyle yaparlar
öhöm. efenim işte çocuk doğursunlar otursunlar yani. kadın dediğin nedir ki zaten iki meme bi kuku değil mi ama?
Ben şahsen kadınların tarlada çalışmasına da karşıyım.Yani erkekler kahvede kadınlar tarlada.Oh ne ala :)
Hanımcım video bumu:)
Ben şahsen kadınların tarlada çalışmasına da karşıyım.Yani erkekler kahvede kadınlar tarlada.Oh ne ala :)
Ahahahaha , bunu tüm erkeklere izletmek lazım bence , ibretlik.Ben şahsen kadınların tarlada çalışmasına da karşıyım.Yani erkekler kahvede kadınlar tarlada.Oh ne ala :)
He he anlasınlar bakalım kadınlık kolaymı:).Çoğu erkeğe göre kadınlar sabahdan akşama kadar oturuyor,gezme geziyor,dedikodu ediyor
adamlar en sonunda harpten çıkmış gibilerdi,hala gülüyorum
nasıl kadın gibi kıvrandılar : )))
aman ne üzülecem yaBilmiyorlar ki evde yemek yapılıyor iş güç oluyor.
Nasıl acı çektiler yaaa üzüldüm adamlara
aman ne üzülecem ya
bırak kıvransınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?