O sözlere kadınlardan tepki yağıyor

Ben de tamamen gündem değiştirme adına yapıldığını düşünüyorum.Ama başarıyorlar da her zaman.

eskisine göre daha iyiyiz ama , inşaallah ileride daha iyi koşullar olur
evet geliri düşük bi aile 3 çocuğa bakar,ama zor bakar.

kreş parasını devlet ödeyecek çalışan annelerin, bunun neresinde mesela kadını iş hayatından soğutmak ve uzaklaştırmak var ciddi ciddi merak ediyorum , erdoğanın sözleri bir tarafa yapılanlar bir tarafa ben uzaklaştırmadan ziyade bir iş hayatına teşvik görüyorum

erkek olmak buzdolabı taşımaktan geçiyorsa eğer çeşitli makinalar var hemde kadının kullandığı o makinalar daha erkektir o halde.
kadın erkek eşitliği denildiğinde niye yük taşımaktan bahsediyorlar.kavanoz kapağı açmaktan başka görevi yok mu bu erkeklerin.bilek güreşi yapalım kim kazanırsa o daha erkektir mi?
bana yaşam standartımı versinler eşlerden biri çalışsın kabul.
analarımız çalışıyormuydu derslerse babalarımızda sarayda oturmuyordu derim .
benimki de can görüp istiyorum onlar fıldır fıldır gezip harcıyorlar.bıraksınlarda beni rahat çalışayım çocuğuma istediğini alabileyim.

burada beyin gücünden değil,beden gücünden bahsedilmiş
konuyu iyi okumadınız heralde,bir kadın siyasetçide olur
astronotto olur,pilot vs olur
ama erkeklerin beden gücüyle yaptığını yapamaz
hala neyi savunuyorsunuz,anlamış değilim.

paylaştığınız haberler doğuma teşvik amaçlı.
un var yağ var tuz var ne duruyorsun helva yapsana...
ya doğuma teşvik olsa bile ki bunu nerden çıkarttınız
allah aşkına herkes en az bir çocuk sahibi olmuyor mu ? bu ülkede oluyor mutlaka herkesin en az bir çocuğu var
anneler doğum derken işten ayrılıyor mu çocuğa bakamam diye evet ayrılıyor , bu yasalar da annelerin iş hayatını kolaylaştırıyor

Flores söylediklerine tamamen katılmakla birlikte helva da tuz olmuyor şeker oluyor kardeş biliyorsun.Güldürdün beni Allah da seni güldürsün
tuzlu bu ya bizim orda öyle yaparlar
öhöm. efenim işte çocuk doğursunlar otursunlar yani. kadın dediğin nedir ki zaten iki meme bi kuku değil mi ama?

Ben şahsen kadınların tarlada çalışmasına da karşıyım.Yani erkekler kahvede kadınlar tarlada.Oh ne ala :)
Hanımcım video bumu:)

He he anlasınlar bakalım kadınlık kolaymı:).Çoğu erkeğe göre kadınlar sabahdan akşama kadar oturuyor,gezme geziyor,dedikodu ediyor

adamlar en sonunda harpten çıkmış gibilerdi,hala gülüyorum
nasıl kadın gibi kıvrandılar : )))

He he anlasınlar bakalım kadınlık kolaymı:).Çoğu erkeğe göre kadınlar sabahdan akşama kadar oturuyor,gezme geziyor,dedikodu ediyor

Bilmiyorlar ki evde yemek yapılıyor iş güç oluyor.

adamlar en sonunda harpten çıkmış gibilerdi,hala gülüyorum
nasıl kadın gibi kıvrandılar : )))

Nasıl acı çektiler yaaa üzüldüm adamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…