- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Tayyib Erdoğan kadınları ortalıktan niye temizlemek istesinki
neden çalışan kadını istemesin,eline ne geçecek
böyle düşünse,partisinde kadın vekiller olur mu
erkeğin yaptığını kadın yapamaz,bakın erkek hamallara
hangi kadın yapabilir bunu,bir buzdolabını adam sırtına alıyor yalnız taşıyor
taşıyında görelim,hani erkelerin her yaptığını yaparız diyorsunuz ya
laf olsun torba dolsun,güldürmeyin insanı
ağır işte çalışmak çok mu güzel,hangi kadın ister bunu
burada kötü bi düşünce yok,kadını hakir görmek yok
herşeyi yanlış anlamya ne meraklısınız.
Soba yakmışlığım var doğuda, duman altı oldukta kendimizi sınıfça zor dışarı attıydık
uzaya gidilir ki,bunda ne var?Sırtımda buzdolabı taşıyamam belki,ama uzaya giderim ..
Narin bedenime ters değil tabi..
yurdumun öğretmenleri sizlere müteşekkirizSoba yakmışlığım var doğuda, duman altı oldukta kendimizi sınıfça zor dışarı attıydık
ahh canım çok teşekkür ederim, odun kırma aşamasına gelmesem de yaptık yapıyoruz bişeyler :)yurdumun öğretmenleri sizlere müteşekkiriz
gözlerim yaşardıSoba yakmışlığım var doğuda, duman altı oldukta kendimizi sınıfça zor dışarı attıydık
güzel anılar bunlargözlerim yaşardıtoz kaçtı sanırım
uzaya gidilir ki,bunda ne var?
bu güç isteyen bi şeymi
nasıl kadın pilot var,o da olur
ee hani erkeğin her yaptığını yapabiliyordunuz
niye taşıyamıyorsunuz buzdolabını?
inşallah diye temmenni edelim..Bir sorum olacak size,kadınların narin olduğunu söyleyen RTE doğuda görev yapan öğretmenleri bilmiyormu,orada soba yakmak temizlik,odun kırma gibi işler için neden görevli yok..sadece narindir demekmi iş.Valla bana sorarsanız hiç kendimi erkeklerle bir görmüyorum. Ben eşit değilim kardeşim. Bütün pis ve ağır işler de onların olsun istemem. Biz Kadınlar narin varlıklarız. Umarım bütün kadınlar temiz, güzel ve hafif işlerde bolca para kazansın
Belki dedim demi,sonuçta ağır bişey sankşi erkeklerin hepsi taşıyabilirmi ebedi soruyorum..
Sadece tarlada çalışan kadın mı narin oluyor,her kesimden kadın çalışıyor.
Bunun arkasına sığınıp kadınlarımızı ayrıştıurmasınçç
Problem RTE nin kadınlar nerindir demesi,ama ülkesindeki kadınların ırgat gibi çalışması:))Burda çok bayan taksi şoförleri var , hep bizim algılarımızda erkeğe Yönelik bir meslek olarak düşünürüz ama yapan kadınlarda var ..
Biz yeter ki isteyelim yapamayacağımız iş yok ondan bir şüphe'mde yok.
Asıl bizim yaptığımız hiç bir işi onlar yapamaz ..
düşüncelerime tercüman oldun..aynı fikirdeyim,lafla peynir gemisi yürümüyor..Lafla peynir gemisi yürümez.Eğer bunları söylüyorsa, ben de pozitif ayrımcılık yapılsın isterim o zaman.Yapsınlar çalışan anneler için her iş yerine kreş, mahvolmasın taze anneler çocuğumu bırakıp işe gidiyorum diye.Denetimleri sıkılaştırsanlar madem öyle kadınlar süt izinlerini kullandırıyorlar mı diye.Kadınlar hamile kalmaya korkuyor çalışırken ya işimi kaybedersem diye.Bana kadının fıtratına ters diye cümleyle gelmesin kardeşim.Benim cumhurbaşkanım bana çözümle gelsin, kadın yapabilsin, rahatça çalışabilsin diye imkanları kolaylaştıracağız desin ve demekle kalmasın yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?