- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.095
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
erkeklerin hepsi değil,ama bi çoğu taşır
her erkek güçlü olacak değil tabiki
ama istisnalar kaideyi bozmaz
ama bunu kadın yapamaz,hani demin diyordunuz ya erkeklerin her yaptığını yaparız diye
öyle bişey yok işte,tarla olayı çok başka,tarlaya giden kadınlar köyde yaşıyor
orada başka yapacak bişey yok,bağ bahçe işleri bi nevi terapi gibi
dahada yazabilirim ama bu yeterli
ben ayrıştırdığını düşünmüyorum,bu yorumuyla
hem kadınlarımıza çalışma yasağı yok,herkes çalışabiliyor
sorun neki...
Yürümüyor ve sürekli bu şekilde polemik çıkartacak konuşmalar yapılıyor maalesef.Sonuç ; daha da kutuplaşan bir ülke oluyoruz.düşüncelerime tercüman oldun..aynı fikirdeyim,lafla peynir gemisi yürümüyor..
Bir çoğu taşıayabilir evet,ama biz burada bilmem kaç kiloluk dolabı taşıyabiliriz cdemiyoruz ki.
Her yaptığı işi yaparız derken sırf dolap olarak demiyorum.
Bana göre kadını erkekten ayrı görüyor kendileri.
Buda benim fikrim tabiki.
Sorun sadece her zaman kadına yönelik ifadeleri gündeme getirmesi.
Buda tepki çekiyor..
Mesela kaç tane çocuk doğurmasına karar vermesi gibi..
Sıkıyor bunlar beni...
iyide burda ne dendi,erkeğin her yaptığını yapabiliriz dendi
bu işte o sınıfa giriyor sonuçta
bu daha öncede konuşuldu ama yinede söyliyeyim
3 çocuğu kendince tavisye vermiştir,karar değil
ama kimse mecbur değilki 3 çocuk yapmaya
yapmayanada bi ceza da yok.
niye dış ülkelerde devlet büyükleri tavsiye vermiyormu?Vermesin tavsiye filan,onu ilgilendirmez ki...
niye dış ülkelerde devlet büyükleri tavsiye vermiyormu?
siz bu adamı sevmediğiniz için doğruya doğru dese bile gözünüze batar : )
Kadınlar narinse,doğuda odun kıran hanım öğretmenlere görevli tayin edilsin,sigortasız temizlik işlerine giden kadınlara sigorta imkanı sunsun..çalışan hanımlar için kreş yapısın dediğin gibi en büyük eksiklerden biri..kadın az bir maaş alıyor zaten çoğu zaman çocuğunu kime baktıracak ..Avrupada tüm bu imkanları var kadınların..Türkiyede cumhurbaşkanı kadınlar narindir der evet der sadece..ama kadınlar kocalarından sopa bile yerler..Yürümüyor ve sürekli bu şekilde polemik çıkartacak konuşmalar yapılıyor maalesef.Sonuç ; daha da kutuplaşan bir ülke oluyoruz.
asgari ücretle karı koca olarak çalışsalarda 3 çocuğa bakamazlar..lafla yürütüyorlar peynir gemisini tebrikler:)Bir çoğu taşıayabilir evet,ama biz burada bilmem kaç kiloluk dolabı taşıyabiliriz cdemiyoruz ki.
Her yaptığı işi yaparız derken sırf dolap olarak demiyorum.
Bana göre kadını erkekten ayrı görüyor kendileri.
Buda benim fikrim tabiki.
Sorun sadece her zaman kadına yönelik ifadeleri gündeme getirmesi.
Buda tepki çekiyor..
Mesela kaç tane çocuk doğurmasına karar vermesi gibi..
Sıkıyor bunlar beni...
asgari ücretle karı koca olarak çalışsalarda 3 çocuğa bakamazlar..lafla yürütüyorlar peynir gemisini tebrikler:)
EbediMutluluk , ben diğer ülkedeki devlet adamlarının kalkıp da milletlerinin yatak odasına karıştığını pek sanmıyorum.Yapacak daha önemli işleri oluyor çünkü.Amacım tartışmak değil ama bu dediğine katılmadığımı belirtmek isterim.niye dış ülkelerde devlet büyükleri tavsiye vermiyormu?
siz bu adamı sevmediğiniz için doğruya doğru dese bile gözünüze batar : )
Hiç bir şey eskisi gibi değil ablacım,özel sektörde ücretler düşük..insanlar çok çalışıp az kazanıyor,dar gelirli aileye devlet okulu bile masraflı..okulu uzakta yerler var,mecbur servise vereceksin..bir çocuğun servis ücreti 80 tl..Allah kolaylık versin yoksula dar gelirliye,kadınlar narindir demekle olmuyor..Sanki kolaydı 3 tane çocuğa bakmak..
katılmak zorunda değilsin elbet,bende sizin düşüncelerinize katılmıyorumEbediMutluluk , ben diğer ülkedeki devlet adamlarının kalkıp da milletlerinin yatak odasına karıştığını pek sanmıyorum.Yapacak daha önemli işleri oluyor çünkü.Amacım tartışmak değil ama bu dediğine katılmadığımı belirtmek isterim.
tamam siz söyleyin o zaman : )Tavsiye böyle olmaz,daha mantıklı şeyleri söyler kabul ederim..
Evet sevmiyorum doğru,sevdiğim birisi de söylese aynı tepkiyi veririm.
Evet T.C de hiç problem yok ya bu sorunları kamuya açıyor hükümet,dün akşam kobani olayları yüzünden okulları yanmış doğuda bir diğer okula aktarmışlar öğrencileri,sınıflsr tam 80 kişilikEbediMutluluk , ben diğer ülkedeki devlet adamlarının kalkıp da milletlerinin yatak odasına karıştığını pek sanmıyorum.Yapacak daha önemli işleri oluyor çünkü.Amacım tartışmak değil ama bu dediğine katılmadığımı belirtmek isterim.
Hiç bir şey eskisi gibi değil ablacım,özel sektörde ücretler düşük..insanlar çok çalışıp az kazanıyor,dar gelirli aileye devlet okulu bile masraflı..okulu uzakta yerler var,mecbur servise vereceksin..bir çocuğun servis ücreti 80 tl..Allah kolaylık versin yoksula dar gelirliye,kadınlar narindir demekle olmuyor..
Hükümet sadece öneri sunar zaten,kadınlar narin çalışması,3 çocuk yapsın evde baksın..adam asgari ücreti getirsin ay sonu,kadın hem çocukları yedirp içirsin,kirayı ödesin,faturaları ödesin..ee sosyal faaliyette gerekli bu aileye dimiEbediMutluluk , ben diğer ülkedeki devlet adamlarının kalkıp da milletlerinin yatak odasına karıştığını pek sanmıyorum.Yapacak daha önemli işleri oluyor çünkü.Amacım tartışmak değil ama bu dediğine katılmadığımı belirtmek isterim.
Evet Avrupa'da genç nüfus az doğru.Ama eğer ülkede bol bir genç nüfus isteniyorsa ve eğer bunu tavsiye edecekse, o zaman koşullar da iyileştirilmelidir.Avrupa ile Türkiye bu anlamda mukayese bile edilemez.Adamlar öylesine güzel olanaklar sağlıyor ki , zaten anne babanın geleceğinden endişe etmesine gerek kalmıyor.Ama ülkemizde öyle değil maalesef.katılmak zorunda değilsin elbet,bende sizin düşüncelerinize katılmıyorum
tabiki tartışmadan konuşabiliriz
ama bu karışmak değil,karışsa yasalara göre herkes 3 çocuk yapmak zorunda kalır : )
avrupada nüfüs az olduğu için devlet halka çocuk yapmasını önerdi
bunu bilmiyormusunuz,şimdi yatak odalarına karışmışmı oldu onlarda
bazı durumlarda tabiki öneri sunacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?