Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu arada gülsemin tatlım ben de konyaya gelmek istiyorum üni için
yetenk sınavlarına girmeyi düşünüyorum bakalım kesinleşirse bi şekilde ulaşırım sana konuşuruz
ulaşılamaz biri gbi anlatsanda bana şuanda senden çok o yazıo gbi geldi o uzakta desende o senin içinde en yakınında...sadece kalbinde sana yer yok belki ama sen onu yüreğinin en derinliklerine gizlemişsin sen bile ulaşamıosun oda allahın bi kulu kimse ulasılamaz degıldr böle düşünme bi şans ver bi konuşmayı dene.....olumunekankayizsmile
ulaşılamaz biri gbi anlatsanda bana şuanda senden çok o yazıo gbi geldi o uzakta desende o senin içinde en yakınında...sadece kalbinde sana yer yok belki ama sen onu yüreğinin en derinliklerine gizlemişsin sen bile ulaşamıosun oda allahın bi kulu kimse ulasılamaz degıldr böle düşünme bi şans ver bi konuşmayı dene.....olumunekankayizsmile
ne kadar geç görmüşüm cevabı : ) o hiç bir şansı hak etmiyorken hep şans verirdim..artık tamamen kopmuş durumdayız..sonsuza dek hem de..zaten ondan kopmamak kendine ihanet olurdu..keşke o zamanlar yazmış olduğun gibi şans verilecek bir insan olsaydı.. kimse ulaşılmaz değildir evet..başkalarına ulaşmıştır ya da başkaları ona ulaşmıştır.. kaderlerimizde yokuz..