• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o uzaklarda diyenler için...

baktım canım güzelmişa.s.
bakalım ben de özel yurt istiyorum da fiyatlar gözünü korkutuyor insanın
o yüzden devlet yurdunda kalıcam galiba

http://imageshack.us/
burdan browse tıkla canım sonra aşağıda Upload Options / Resizing >> yazan yerden 640*480 boyut seç sonra upload now yazıyor ordan çıkan forum link var onu kopyala bu mesaj yazdığımız yerde sarı bişey var grafik ekle diye oraya yapıştır

baktım canım güzelmişa.s.
bakalım ben de özel yurt istiyorum da fiyatlar gözünü korkutuyor insanın
o yüzden devlet yurdunda kalıcam galiba

varsa devlet yurdunda kal yoksa mecbur özel olacak

biraz karışık anlatmışım kusura bakma cnm ama yurt fotoğraflarına baktım

yok yapamadım bu foto işini beceremedım :(

:) burdayım da canm resmı koyadum o dedığın yere altta lınkler varya ordan hangısını alıcam bu 1
2.de o linki napcam :)

forum code yazıyor bak cnm
o linki kopyalayıp bak bu mesaj yazdığımız kutucuğun üzerinde sarı bişey var böyle dağ resmi gibi bişey var oraya yapıştıracaksınkaydirigubbakcemile3

bu dııl aslında bu odann aynısı ama dıger odalardan bırınn resmı bu

anladım canım güzel ama odalar
bu arada sen lisede yurtta mı kaldın? mesajını okudum da yaşamış gibi yazmışsın:)

anladım canım güzel ama odalar
bu arada sen lisede yurtta mı kaldın? mesajını okudum da yaşamış gibi yazmışsın:)

:) yok canm benm ablam okudu ya ordan bılıorum onun lıstesınıde ben yapmıstım eksıklerını falan ordan yanı

merhaba gülsemin
msn e giremiyoum demiştin ama profil resmin değişiyor sürekli değişiyor cnm:uhm:
dışarda falan mı giriyorsun

tatlım msnyı bn acmıorum erkk arkadasım acıodur buyuk ıhtımal
bırz gec yazdım ama bayram oldu sehr dışına gttım ve forumda tadılat vardı o yuzden

Back
X