• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o uzaklarda diyenler için...

hep uzaklardaydı...hep de uzakta olacak...kimi uzaktayken bile dibindeymiş gibi hissettirir ya...ama o yakınımda da olsa ulaşamazdım ona...

selam kızlar koptuk iyice birbirimizden
gülsemin nerdesin nasıl alışabildin mi okula yeni yerlere arkadaşlarına?

bu arada gülsemin tatlım ben de konyaya gelmek istiyorum üni için
yetenk sınavlarına girmeyi düşünüyorum bakalım kesinleşirse bi şekilde ulaşırım sana konuşuruz

betulll tmm canm ıns gel beklerım iice koptuk gercekten üzülüorummm yaaa :S
bn alıstımm iiyim dun ankaraya geldım yarın gıdıorum dersler yogunlasmadn bı gıdıım dedım hava almıs oldum :D sizi özledm yaaa

hep uzaklardaydı...hep de uzakta olacak...kimi uzaktayken bile dibindeymiş gibi hissettirir ya...ama o yakınımda da olsa ulaşamazdım ona...

ulaşılamaz biri gbi anlatsanda bana şuanda senden çok o yazıo gbi geldi o uzakta desende o senin içinde en yakınında...sadece kalbinde sana yer yok belki ama sen onu yüreğinin en derinliklerine gizlemişsin sen bile ulaşamıosun oda allahın bi kulu kimse ulasılamaz degıldr böle düşünme bi şans ver bi konuşmayı dene.....olumunekankayizsmile

betulll tmm canm ıns gel beklerım iice koptuk gercekten üzülüorummm yaaa :S
bn alıstımm iiyim dun ankaraya geldım yarın gıdıorum dersler yogunlasmadn bı gıdıım dedım hava almıs oldum :D sizi özledm yaaa

aynen canım:1no2:
olsun sen böyle eve gelince yazarsın konuşuruz
hadi görüşürüz tatlım

hazal nerde facemı kapattım gremıorum onuuu

1 bucuk senedir yan yanaydık hep dibimdeydi hep birlikteydik ama şimdi ayrı şehirlerdeyiz yine gelecek :) ve ben onu hep bekleyeceğim.

"Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Büyütür.. Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi.."

2010'da yazmışım..yıl 2012..düşüncelerim hala aynı..zaten değişmesi bu dünyada mümkün değil..
ulaşılamaz biri gbi anlatsanda bana şuanda senden çok o yazıo gbi geldi o uzakta desende o senin içinde en yakınında...sadece kalbinde sana yer yok belki ama sen onu yüreğinin en derinliklerine gizlemişsin sen bile ulaşamıosun oda allahın bi kulu kimse ulasılamaz degıldr böle düşünme bi şans ver bi konuşmayı dene.....olumunekankayizsmile

ne kadar geç görmüşüm cevabı : ) o hiç bir şansı hak etmiyorken hep şans verirdim..artık tamamen kopmuş durumdayız..sonsuza dek hem de..zaten ondan kopmamak kendine ihanet olurdu..keşke o zamanlar yazmış olduğun gibi şans verilecek bir insan olsaydı.. kimse ulaşılmaz değildir evet..başkalarına ulaşmıştır ya da başkaları ona ulaşmıştır.. kaderlerimizde yokuz..

Back
X