o uzaklarda diyenler için...

aynen canım benımde askerde mesafe sevgiye her zaman engel deildir

evet canım haklısın haftada 1 gün 1 saat zor görüşür olduk ama ona hiç dert yanmıyorum
çünkü dert yanarsam dayanamıcak zaten o da çok özler hep beni
bu sefer çalışamıcak
bi süre sıkıntı çekcez artık napalım
alıştım sıkıntılara tıp sağolsun

insan herseye alısıyo canım aranızda sorun olmamasına sevindım

çook uzakta.. çook özledim..

bi ağlamadır gidiyor bu günlerde, ah şu kadınlar...

ağlamayı adeet edinmışiz herhalde bı tek kadınlara özel bişi sanırım bnde canım sıkıldıkca ağlarım

kızlar bı süre yoktum şimdi okudukça cevaplıorum k.bakmayın

kendisi uzaktaydı ama yüreğini bana bırakıp gitmişti..
Dün onu uğurladım kanatlarını çırparak döndü sahibine...
Ben mi? ağlamaklıyım...

allah sevginide sabrınıda bitirmesin canım

kızlarr...böyle uzakta olunca sevdiğiniz,ilgi duydunuz..diyelimki size çok ama çok ihtiyacı oluyor ama elinizden de bişiy gelmiyor.araya mesafe giriyor..size açılıp sıkıntısını paylaşmak yerine ,herşeyini kendi başına yaşayıp,sizden soğuk durduğu dönemlerde o na karşı yaklaşımınız,duygularınız,tavrınız nasıl oluyor??

canım bu tip durumlarda onun üzerine gitmemenın büyük faydası var sonuçda senın elınden gelmeyen bişi umarım anlayışla karşılar

kızlarr...böyle uzakta olunca sevdiğiniz,ilgi duydunuz..diyelimki size çok ama çok ihtiyacı oluyor ama elinizden de bişiy gelmiyor.araya mesafe giriyor..size açılıp sıkıntısını paylaşmak yerine ,herşeyini kendi başına yaşayıp,sizden soğuk durduğu dönemlerde o na karşı yaklaşımınız,duygularınız,tavrınız nasıl oluyor??

kızmam

dua ederim sıkıntılarını çözmesi için

bu arda da derdini öğrenirim:lepi:

kızlar artık uzaklarda değillllllllllll:)))

bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun kızlar

mesafe olarak uzak sayılmayız ama onun tarafından bakınca aramızda uçurumlar varr=(

mesafe olarak uzak sayılmayız ama onun tarafından bakınca aramızda uçurumlar varr=(

ister kmler olsun aradaki mesafe ister duygulardaki mesafeler...
aşılmak istemyince biri tarafından,diğerinin canı daha çok yanar..her iki tarafta mücadele ederse ,işte o zaman hiç bir uzaklık kalmıyor ortada,nefes kadar yakın herşey..

ahh ahhhh biz de farklı şehirlerdeyiz maleseff :((
bu hem iyi hem kötü bi şey.
iyi tarafı birbirini daha çok özlüyosun,seviyosun,bağlanıyosun...
kötü tarafı da çok çok özlüyosun, bazı anlar oluyo ki yanında o an mutlaka olmasını istiyosun ama malesef olamıyo:(( bi de tartışmalar uzadıkça uzuyo mesafe olunca arada
ama gene de gerçek sevgi asla mesafe tanımaz :asigim:

bencede gerçek sevgi ne mesafe tanır nede başka bişey önünde hiçbişey duramaz..
peki gerçek sevgi varmı?? yada benmi hiç tanık olmadımm..
yada şöyle söylim seni seviyorum sana tapıyorum senin için herkesi tek kalemde silerim diyen biri vede bunu kanıtlayan biri
bi anda çekip giderse söylediklerinin hepsi yalanmı bunamı bağlarızz??

Son düzenleyen: Moderatör:
yada şöyle söylim seni seviyorum sana tapıyorum senin için herkesi tek kalemde silerim diyen biri vede bunu kanıtlayan biri

var canım tabii ki olmaz mıı...ama bize denk gelmiyor sanırım.gelse de koşullar uygun olmuyor bazenbilmiyorumkismile

seni seviyorum sana tapıyorum senin için herkesi tek kalemde silerim bunu kimse kolay kolay söylemez ama söylese de inanmamak gerekiyor...gerçek sevgi kelimelerde gizli değil! kelimeler sadece bir yere kadar..gerçek sevgi her koşulda,eksilmeyen ve karşılıksız olanıdır canım.:asigim:

ahh ahhhh biz de farklı şehirlerdeyiz maleseff :((
bu hem iyi hem kötü bi şey.
iyi tarafı birbirini daha çok özlüyosun,seviyosun,bağlanıyosun...
kötü tarafı da çok çok özlüyosun, bazı anlar oluyo ki yanında o an mutlaka olmasını istiyosun ama malesef olamıyo:(( bi de tartışmalar uzadıkça uzuyo mesafe olunca arada
ama gene de gerçek sevgi asla mesafe tanımaz :asigim:

öyle tabi canım ikinizde bazı seyleri göze almışsanız mesafe gibi inan sorun olmaz aranızda cok sevındım allah daim etsın murluluğunuzu canım

sahte ye katılıyorum bi yerde canım sevgi kelimeler de değil kı içinde kalbinde gizlı çok fazla da güvenmemek lazım erkeklere sonunda üzülen sen olma dıye canım umarım sende bi gün gerçek sevgiyi aşkı tadarsın

Son düzenleme:
okudumda hepinizin yazdigi ya ayri sehir ya bi sokak otedeya yani basinizda ama uzak diosunuz ben almanyadayim o turkiyede 1 bucuk senedir cikiyoruz ve sadece 3 gun gorusebildik:çok üzgünüm: kizlar ama birbirimizi ole cok seviyoruzki anlatamam bu sevgiyi size artik yan yana bi sevgili gordummu icim aciyo bakamiyorum hasret yakiyo icimi bende katilmiyorum gozden uzak olan gonuldende irak olur lafina ama mayista yine gitcem yanina 1 hafta braber gezcez bunu beklemek bile yetiyo banaopuyorumnanaktanama yinede bi huzun var hep icimizdebenneyaptımkibenneyaptımki

Back
X