Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım haklısın haftada 1 gün 1 saat zor görüşür olduk ama ona hiç dert yanmıyorum
çünkü dert yanarsam dayanamıcak zaten o da çok özler hep beni
bu sefer çalışamıcak
bi süre sıkıntı çekcez artık napalım
alıştım sıkıntılara tıp sağolsun
çook uzakta.. çook özledim..
bi ağlamadır gidiyor bu günlerde, ah şu kadınlar...
kendisi uzaktaydı ama yüreğini bana bırakıp gitmişti..
Dün onu uğurladım kanatlarını çırparak döndü sahibine...
Ben mi? ağlamaklıyım...
kızlarr...böyle uzakta olunca sevdiğiniz,ilgi duydunuz..diyelimki size çok ama çok ihtiyacı oluyor ama elinizden de bişiy gelmiyor.araya mesafe giriyor..size açılıp sıkıntısını paylaşmak yerine ,herşeyini kendi başına yaşayıp,sizden soğuk durduğu dönemlerde o na karşı yaklaşımınız,duygularınız,tavrınız nasıl oluyor??
kızlarr...böyle uzakta olunca sevdiğiniz,ilgi duydunuz..diyelimki size çok ama çok ihtiyacı oluyor ama elinizden de bişiy gelmiyor.araya mesafe giriyor..size açılıp sıkıntısını paylaşmak yerine ,herşeyini kendi başına yaşayıp,sizden soğuk durduğu dönemlerde o na karşı yaklaşımınız,duygularınız,tavrınız nasıl oluyor??
eşim şu an çok uzakta ama 21 gün sonra inşallah yanımda olacak
mesafe olarak uzak sayılmayız ama onun tarafından bakınca aramızda uçurumlar varr=(
bencede gerçek sevgi ne mesafe tanır nede başka bişey önünde hiçbişey duramaz..
peki gerçek sevgi varmı?? yada benmi hiç tanık olmadımm..
yada şöyle söylim seni seviyorum sana tapıyorum senin için herkesi tek kalemde silerim diyen biri vede bunu kanıtlayan biri
bi anda çekip giderse söylediklerinin hepsi yalanmı bunamı bağlarızz??
mesafe olarak uzak sayılmayız ama onun tarafından bakınca aramızda uçurumlar varr=(
ahh ahhhh biz de farklı şehirlerdeyiz maleseff(
bu hem iyi hem kötü bi şey.
iyi tarafı birbirini daha çok özlüyosun,seviyosun,bağlanıyosun...
kötü tarafı da çok çok özlüyosun, bazı anlar oluyo ki yanında o an mutlaka olmasını istiyosun ama malesef olamıyo( bi de tartışmalar uzadıkça uzuyo mesafe olunca arada
ama gene de gerçek sevgi asla mesafe tanımaz :asigim:
bencede gerçek sevgi ne mesafe tanır nede başka bişey önünde hiçbişey duramaz..
peki gerçek sevgi varmı?? yada benmi hiç tanık olmadımm..
yada şöyle söylim seni seviyorum sana tapıyorum senin için herkesi tek kalemde silerim diyen biri vede bunu kanıtlayan biri
bi anda çekip giderse söylediklerinin hepsi yalanmı bunamı bağlarızz??