o yokmuş meğer

tugba20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
1.142
0
116
38
Balıkesir
kızlar çok üzgünüm meğer yokmuş teste pozitif çıktı bugüne kadar da adet olmadım herşey tamamen var gösteriyordu ama o benimle değilmiş bu sabah çıktı ortaya kırmızı kabusla uyandım dr kesin demişti gerek yok demişti kan testi yapmadı ama çok gerekliymiş onca umut bir anda herşey bitti işte bizi böyle üzmeye ne hakları var ki Allah sizinkinleri korusun her isteyene nasip etsin artık bir daha ki sefere inş

canım üzülme..keşke yaptırsaydın.doktorunda cahili çıkıyo demekki...neyse artık bi dahakine şüphelendiginde işinhi garntiye al ve testini yaptır.üzülme inşallah en kısa sürede hamile olursun

canım benim üzülme sakinleşmeye bak bende bu durunu tam 3 kez üst üste yaşadım hemde ultrasonda kese görünmemesine rağmen doktor bana olabilir daha ufak deyip gebelik ilaçları vermişti herkese hamile haberini vermiştik veee 2 gün sonra gümmmm hastalanmıştım...bu durumu hemde 3 kez yaşadım aynı doktor daha sonra bana acımasızca senin asla çocuğun olmaz demişti...şimdi maşallah sağlıklı güzel bir kızım var ....sende umudunu kaybetme dua et uğraş ve bekle inşallah rabbim dualarını duyar...mübarek 3 aylarda herkese duam rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar ihsan eylesin.....

saol canım inş ben şimdi daha iiyim geçti yani denemeye devam vakti vardır elbet birgün çıkar gelir Allahım herkese nasip etsin inş

canım uzulme ınan herseyde bı hayır vardır demek her doktora guvenmemek gerekıyor olur bebısın neden olmasın bı dahakıne kan testı yaptırır kesın sonuc alırsın hem. sıkma canını hayırlısıyla o gunlerıde gorursun ınsallah...

canım benim ya
böyle şeyler olabiliyor işte
test yapmasaydın ahberin bile olmayacaktı
benim dr.umda çoğu bayan gebe kalır ve 3-4 gün sonra düşürür
bundan haberi bile olmaz demişti
sen ilgili olduğun için farkındaymışssın ama kader işte
en kısa zamanda gebe kalırsın inş tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…