O zaman niye evlendim ki

ben konuyu okudugumdan beri sorunun bu oldugunu düsündüm.Fakat esinizin tavri kabullenilecek gibi degil.Ben olsam bu sözlerinden sonra iyice sogur uzaklasirdim.Bu problemi tamamen cözmek bir tasinmaya bakar.Ama hayir siz her seyi sineye cekeceksiniz ki beyefendi de lütfedip sevissin.Bu kadari büyük saygisizlik.

Kayinvalideniz agir hasta.Sizin ordan en tezinden tasinmaniz gerekiyor.Yoksa bu evlilik yürümez.Annesine özel hayatinizin detaylari hakkinda konusma hakki veren esinizde sorun.Inanilacak gibi degil.Kadin resmen oglunu kiskaniyor hem de cinsel anlamda da kiskaniyor!!!!!

Sapık resmen

görücü usulü mü evlendiniz? bi de kaç kilosunuz?

Bence 10 güne kadar anlaşılabilir.
O da stres, üzüntü, yorucu iş gibi sebepleri varsa eğer.
10 günden sonrası katlanılır olmaz bence de

ne kadr şanslısınız.tamda hayalımdekı gıbı

orgazm olabiliyor musunuz? Benzer dert ben de de var da. Biraz farklı ve daha kötü sanırım benim ki.

adamaris sizin eşiniz burcu ne? ayrıca yükseleni de ne Allah aşkına çok merak ettim. Bu nası bir performans 12 kez. maşallah.

Esinin gorevini sen almissin normalde erkek ister kadin kacar. Bu kadar pesine dusmeyin derim birakin hic bahsetmeyin cinsellikten ,bakin nekadar surcek . Belki ozaman size kendi yaklasir. Ama bi anormallik var esinizde hicbi erkek karisi bu kadar istekliyken onu karsiliksiz birakmaz.

Eşinin burcu ve yükseleni çok merak ettim cidden.

Gözlerime inanamıyorum

adamaris sizin eşiniz burcu ne? ayrıca yükseleni de ne Allah aşkına çok merak ettim. Bu nası bir performans 12 kez. maşallah.
Aslan,koc,ikizler,kova,terazi veya yay bence boyle bi performans icin aklima önce ates gruplari olmadi hava gruplari geliyor.Masallah

Off aynı sorun bende de var,adam evlenmeden her buldugu yerde sıkıştırır dururdu şimdi çoğu zaman benim zorlamamla oluyor, yoruldum artık kadın oldugumu unuttum, kendimi erkek gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…