O zaman niye evlendim ki

Bebekten / hamilelik döneminden önce nasıldı ?

Eğer aldatma söz konusu olmadığından/ başka şekilde kendini tatmin etmediğinden eminsen biraz kendine çeki düzen vermeyi dene.. Bakalım biraz kilo vermeye başlayınca saçına üstüne başına özen gösterince nasıl bi tepki alacaksın… Kişisel temizliğine önem verdiğini varsayıyorum ama yinede söylüyorum kişisel temizliğine her daim dikkat et.. Son olarakta direkt seni istiyorum deyip adamın icraata geçmesini beklemektense otur yanına biraz cilve yap. Kulağına bi şeyler fısılda hoşuna gidecek türden. Değişik fanteziler uygulayabilirsin. Yani monotonluktan çıkarabilirsin. Hep aynı giriş gelişme sonuç olayından bıkmıştır belki adam.
Bende 40 yıllık evliler gibi

şimdi şöyle birşey söyleyeceğim, cinsel ilişki sayısının bence su şekilde bir önemi var örnek veriyorum siz eşinizle eskiden hergün yapıyosunuzdur şimdi bu sayı haftada ikiye düşmüştür tabiki sorun edersiniz. fakat haftada iki az bir rakam değil. ve siz hep bu şekildeymişsiniz yani bir sorun yok. tabiki sizin isteklerinize karşılık almanız da önemli bunun için eşinizin özverili olması şart. şimdi benimde şöyle bir sornum var ben eşimle adet dönemim olan 4 gün dışında hergün muhakkak bir kere hafta sonları üçer kere cumaları iki kere olmak üzere haftada 7 gün varsa toplamda 12 kez ilişkiye giriyoruz ve bu 2 senedir yaklaşık böyle daha çok olduğu zamanlarda oldu özellikle benim çalışmadığım 3 ay boyunca hergün 3-4 kez sabah öğle akşam resmen bu şekildeydi şimdi çalışıyorum diye haftada 12 ye düştü. ya bu normal değil gibi. enerji olarak bana bir zararı yok ona da hatta her ilişkiden sonra çok yapıyoruz azaltalım diyor e tabi o an rahat oldugu için ama ertesi günü yine aynı dün aksam konuşalım sohbet edelkim bu gece dedim yok olay yine birliktelikle noktalandı şikayetçi değilim ama her ilişkimiz en az yarım saat sürüyor e sonra yoruluyorum ve günüm iş yemek seks le bitiyor. azalırsada ilgisi eksildi diye korkarım sanırım. bilemiyorum cogu zarar azı karar bence sizin düzeniniz iyi gibi

şunu da ekleyeyim sonuna kadar haklı oldugunuzu düşünüyorum bir kaç yazınızı daha okudum konuyu iyice kavradım madem istiyorsunuz oda size yetecek. bu sadece kadının görevi falkan değil bu bir paylaşım. zevk alındığı için yapılması gereken seyi eziyete çevirmeye hakkı yok. bir çiftin en mahrem en yakın anı bence bu. bakın ben eşime her gece resmen 45 dakika ayırıyorum yahu e dün gece istemedim ki rahatsız hissediyordum ama baktım istiyor geri çevirmedim bende havaya girdim nedir yani. eşiniz hata yapıyor bence

Kesınlıkle konuş normal değil.. Acaba bir yerınden mi rahatsız veya kendı mı rahatsız ?
Konuşmadan anlıyamazsın...

İnsanlar konuşa , konuşa .. Hayvanlar koklaşa , koklaşa...

12 mi
Maşallahhhhh

5 dakikalık iş mi?İnsanın üstünü çıkarması zaten 5 dakika sürer

Siz yemek yeme öğünüyle o işi karıştırdınız mı,ne yaptınız?

e bi kere de o istediği zaman siz yorgunum diyerek reddedin. sonra da nasıl hissettiğimi anlayabildin mi deyin.

Bazı bayanlara tuhaf gelir böyle açıklamalar ama bana gelmedi olabiliyor çünkü bizde de sorun yok şükür sizin ki kadar olmasa da bizde sayıyı baya yüksek tutarız.
Bizde haftada 6 kez olur mesela eşimin işi ağır çok yorgun olur ve bunu asla bahane etmez birlikte olunca yorgunluğum gidiyo daha rahat uyuyorum der hatta..
Eşimin çalışmadıgı bi aylık bi sürede aynen dediğiniz gibi geceyle beraber günde 4 öğün olurdu

Aman ne büyük marifet

YANİ BU yeni evliykende mi böyleydi
Garip bir durum evet eşinle bunu açıkça konuşmalısın
Çocuğunuz olduktan sonra kendi genel bakımınız nasıl acaba kilo dışında
Yanlış anlamayın lütfen buda bir etken olabilir
Temiz kokmak ,diş ,vucut kokusu ne bilim cinsellikte olmazsa olmaz şeyler
Belki farkında bile değilsiniz ,açıklamasını sağlayın size !
öyle birşey varsada bunu ancak eşinize sorup bu soruu nu halledebilirsini<

Kız havalar soğuk boşver hasta olursun.Sıcak sıcak yatağında yatmak varken.

2 saat mi?Kesin bel fıtığı olmuştur
Bende aynı tepkiti vermiştim :) En son artık hastaneye gitmişti vajinasyon sorunlardan ee napsın iflas etti artık vajinada Biz bile 3,5 yıllık evliyiz o kadar yapmıyorum toplasan 1 saat oda yıkanma falan içinde
İçimz ölmüş bizim Elaleme bak beee bende haftadaa 4 gun yapıyoruz diye ilişkimize iyi diyodum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…