O zaman niye evlendim ki

Konu sahibi kayınvalidenle ilgili konuya da baktım
Kadın ayarsız 'kışın beraber olmayın, banyo yapıp üşütürsünüz' bile demiş
Kendi üşütüklüğü ordan mı gelme bilemiyorum da her gülüşmenizde çıkıp kontrol etmesi çok tuhaf

Sende eşine el pençe divan olmayı bırak
Azıcık adamdan taktik kap ve sende bencil ol
Onun yemeği ütüsü kendimi paralıyorum o bana 5 dk ayırmıyo diyosun ağzınla
Git çalış, kendi ekonomik özgürlüğün olsun, ev işine paşamızda yardım etsin
Hem belki biraz birikim yapar başka eve geçersiniz
Eşin annesinin sözünden mi çıkamıyo orası hisseli diye satamıyo mu ? Taşınma konusunda neden hayır diyo yani

Cinsellik kısmına gelince bence sende fazla istek var onda da az
En başından beri böyleymiş
Doğum moğum şu bu hikaye o zaman

ŞU DAHA RAHAT UYUYORUM OLAYI BİZDE DE VAR :)

senin esin normal degil bunun farkindasin demi

Siz yemek yeme öğünüyle o işi karıştırdınız mı,ne yaptınız?
YA 2 SENEDİR BÖYLE NE BİLİYİM BÖYLE BAŞALI BÖYLE DEVAM EDİYOR BAZEN İŞTEN ÇIKMAMI FALAN İSTİYOR ONUN KENDİ İŞİ DAHA ÇOK VAKİT GEÇİRİRİZ BOŞ VAKTİMDE HEP EVE KAÇARIM DİYOR :s DEMEKKİ BİZDE DE NORMAL OLMAYAN BİŞEY VAR. E TABİ ADAMIN KAFA RAHAT BEDEN RAHAT MASAJLARA GİDİYOR KUAFÖRDEN ÇIKMAZ SAAT 12 DE İŞE GİDER PARA PUL BORÇ HARÇ DERDİ YOK BANA SARDI BENDE ONA DEMEKKİ ÖYLE İŞTE HANIMLAR İLİŞKİYİ ÇOK ŞEY ETKİLİYOR BENCE

Ne diyeyim ,Allah arttırsın

senin esin normal degil bunun farkindasin demi

YOK YAHU CANI İTİYOR YAPIYORUZ NEYİ NORMAL DEĞİL KEYFİNE DÜŞKÜN BİR ADAM KENDİNE ÇOK İYİ BAKAR BANA İLGİSİ ÇOK GÜZEL BİZ SEKSİ TAMAMIYLA CİNSELLİK İÇİN YAPMIYORUZ Kİ BİRBİRİMİZLE KONUŞURUZ SEVDİĞİMİZ SÖYLERİZ ZATEN 30 DK 45 DK ARASI SÜRER ODAMIZ MUMLARLA DOLUDUR TERTEMİZ ÖZENLİ AGIR VE SEVGİ DOLUYUZDUR. BİRBİRİMİZE EN YAKIN OLDUGUMUZ ANLARDIR SACLARIMI KOKLAR NAZİK DAVRANIR HER ZAMAN BU GÜZEL BİRŞEY BEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM İŞİ AĞIR FALAN DEĞİL 12 DE İŞYERİNE GİDER 6 BUCUKTA EVE GELİR ODA BEN O SAATTE GELİYORUM DİYE KUAFÖRDEN HAMAMDAN MASAJDAN ÇIKMAZ BAKIMLIDIR YEDİĞİNE İÇTİĞNE DE DERT YOK TASA YOK SEVİYORUZ DA BUNU GAYETTE NORMAL BİR ERKEK BENCE

Keramet mumlarda mı acaba?

Sıklık konusunun normali olmaz, herkesin bünyesi libidosu işi gücü vs farklı, haftada 1 de normal haftanin her günü de normal

Sıkıntı sürekli senin talep etmen ve onun cinselliği görev gibi yaşaması, bu bir süre sonra ereksiyon problemlerine erken boşalmaya falan neden olabilir

İç dünyasına bir bakılmalı, senin oturup konuşmanla olmaz, ki konuşmuşsundur zaten, annesinin sacmaliklari ile senin taleplerin arasında sıkışmış olabilir

Bazıları tüm boş günleri sex olarak değerlendiriyomuş. Hiç sosyal hayatınız yok mu ya haftasonu iki arkadaşınızla görüşmüyo musunuz? Haftada 12 ne? Ayrıca bu konuya yapılacak en son yorum budur. Konu sahibine ne sizin sayınızdan.

Bize de ne ayrıca? Konu sahibi sora neyse, yok kadınlar meraklı buna, bikaç kere altın gününe katılma gafletinde bulundum çok rahat konuşuluyor

Yakın arkadaşlar konuşsun özelde de konuşulsun da forum burası yahu

arkadaşlar bakın bu forumu bir süredir takip ederim hiç konu açmadım bir sürü derdm benimde var fakat burada konu sahibine yorumumu yaptım sadece kaç kez ne yaptığımız falan değil mesele buraya bir konu açılıyor sa herkes kendi hayatından bilgisinden yahutta tecrübesinden örneklerle yorumunu yapıyor nacizane... ben sizleri okuyarak çoğu konuda fikir alıyorum. bibirni tanımayan insanların ego tatmin etme yarışına dahil olmak gibi bir derdim yok. herkesin yaşantısı normalitesi ve kafa yapısı farklı tabiki. ben bir bayanın açık yüreklilikle bu konuyu açabilmesini takdir ettim ve kendisinin sorusuna ve konusuna kendimce yorum yazdım. hepsi bu kadar. şahsıma gelen cevaplara da acık ve net cevaplar verdim sadece. burada mühim olan sayılar değil ki ben cinselliği seven eşinden önce buna önem veren libidos yüksek bir kadında değilim. konu sahibesine hak verdim bu kadar. lütfen durumu şahsiyete dökmeyelim sayfalarca yorum gelir bir konuya ve vesilesiyle okuyanlar çıkarmda bulunur. nihayetinde amaçta biraz budur diye düşünyorum iyi günler herkese.

bize ne diyenler de bana cevap verirken bize ne diyip konu sahibine yorum yazmaya çalışmak ne kadar mantıklı anlam veremedim sosyal hayatı olmayan kişilerde degiliz neyse işte.

Ben size demedim
Bende istemiyorum ama eşim için evet diyorum demiştin mesela, mantıklı. Kocanda senin için evet diyebilir aslında babında yazmışsın
Ama akabinde sizin yorumunuzun üzerinde bizimki de şöyle canım deyip gülücükler döküldü filan, hoş değil bence
Sen kendinden örnek vermiştin evet ama devamı öyle gelmedi.

bize ne diyenler de bana cevap verirken bize ne diyip konu sahibine yorum yazmaya çalışmak ne kadar mantıklı anlam veremedim sosyal hayatı olmayan kişilerde degiliz neyse işte.

Hanımefendi bize ne olan sizin seks sıklığınız, konu sahibinin sorununa bize ne demedik yani, neye anlam veremediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…