- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
Aman ne büyük marifet
İyi geceler arkadaslar. Cok sinirli ve uzgunum direk konuya gireyim, her zamanki gibi yine cinsellik yuzunden esimle tartistik ve bu durum artik evliligimi sorgulamama sebep oldu... Sorun su ki esim cinsellige karsi cok soguk ben istemesem bi hafta yapmadan durur, surekli yalvar yakar iliski baslatmaktan biktim artik. Bir bebegim var ve esim isten geldiginde bu aksam onu istedigimi soyledim(onceden soyluyorum ki psikolojisini hazirlasin yine bahaneler uretmesin diye) bebegi erkenden uyuttum gidip yatak odasindaki besige koydu ve geri gelmedi. Ben her zaman adamin pesinde gezdigimden ve bu aksamda ona erkenden soyledigim icin artik beni o cagirsin o baslatsin istedim Baktim gelmiyor yine gurur yapmayip pesinden gittim besigi salliyordu sarilip opmek istedim dur simdi bebek uyumadi uyusun oyle dedi ve bende sinirlenip salona gectim bebekte gayet duruyodu neyse hala bekliyorum ki cagirack saat 11 bucuk oldu artik sinirlendim ve gittigimde yatagin uzerinde uzandigini gordum ve kavga ettik simdi kus bi sekilde yatiyoruz... Evliligimde herhangi bi sorun yok normalde cok iyi bir es ama bu konudan artik biktim ya surekli yalvarmak zorundayim asla o istemez tmm simdi biraz kilom var ama bundan oncede boyleydi bir es nasil karisina bu kadar soguk olur anlamiyorum ayrica birde ust katimda oturan kotu kalpli bir kaynanaya sahibim burdan tasinmaya ikna edemiyorum onu bu sebeplerden artik evliligimden sogudum simdi dusunuyorumda surekli kaynana dirdiri cektigim ve cinsellik olmayan bir evliligi neden surduruyorum ben? Sadece sevgi yeterli mi? Artik tahammulsuzlesmeye basladim sogudum kocamdan da evliligimdende.
Nazar mı değdi KK ya bilmiyorum.Bir süredir çoğu konuda tartışmalar yaşanıyor,tatsızlıklar oluyor,banlanmalar oluyor.Herkes yazmadan önce biraz daha dikkatli davranmalı,yanlış anlanmaya müsait şeyler yazmamalı
Onceleri emindim ama artik degilim ne yazik ki... evliligimin basindan beri cinsellik sorunumuz vardi ama gozume batmiyodu su son zamanlarda anneside bizi iyice yipratti artik hersey batmaya basladi...
Ha bide böyle ulaşamadığı ete pis diyen "umutsuz" kediler var onlara da slm olsun
Bilmem artk onuda direk benim yorumum atlayan arkadaşa sormak lazımUlaşamadığı ne ki
evet bencede hem maddi hem manevi dert tasa olmaması çok etkili benceYOK YAHU CANI İTİYOR YAPIYORUZ NEYİ NORMAL DEĞİL KEYFİNE DÜŞKÜN BİR ADAM KENDİNE ÇOK İYİ BAKAR BANA İLGİSİ ÇOK GÜZEL BİZ SEKSİ TAMAMIYLA CİNSELLİK İÇİN YAPMIYORUZ Kİ BİRBİRİMİZLE KONUŞURUZ SEVDİĞİMİZ SÖYLERİZ ZATEN 30 DK 45 DK ARASI SÜRER ODAMIZ MUMLARLA DOLUDUR TERTEMİZ ÖZENLİ AGIR VE SEVGİ DOLUYUZDUR. BİRBİRİMİZE EN YAKIN OLDUGUMUZ ANLARDIR SACLARIMI KOKLAR NAZİK DAVRANIR HER ZAMAN BU GÜZEL BİRŞEY BEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM İŞİ AĞIR FALAN DEĞİL 12 DE İŞYERİNE GİDER 6 BUCUKTA EVE GELİR ODA BEN O SAATTE GELİYORUM DİYE KUAFÖRDEN HAMAMDAN MASAJDAN ÇIKMAZ BAKIMLIDIR YEDİĞİNE İÇTİĞNE DE DERT YOK TASA YOK SEVİYORUZ DA BUNU GAYETTE NORMAL BİR ERKEK BENCE
şimdi şöyle birşey söyleyeceğim, cinsel ilişki sayısının bence su şekilde bir önemi var örnek veriyorum siz eşinizle eskiden hergün yapıyosunuzdur şimdi bu sayı haftada ikiye düşmüştür tabiki sorun edersiniz. fakat haftada iki az bir rakam değil. ve siz hep bu şekildeymişsiniz yani bir sorun yok. tabiki sizin isteklerinize karşılık almanız da önemli bunun için eşinizin özverili olması şart. şimdi benimde şöyle bir sornum var ben eşimle adet dönemim olan 4 gün dışında hergün muhakkak bir kere hafta sonları üçer kere cumaları iki kere olmak üzere haftada 7 gün varsa toplamda 12 kez ilişkiye giriyoruz ve bu 2 senedir yaklaşık böyle daha çok olduğu zamanlarda oldu özellikle benim çalışmadığım 3 ay boyunca hergün 3-4 kez sabah öğle akşam resmen bu şekildeydi şimdi çalışıyorum diye haftada 12 ye düştü. ya bu normal değil gibi. enerji olarak bana bir zararı yok ona da hatta her ilişkiden sonra çok yapıyoruz azaltalım diyor e tabi o an rahat oldugu için ama ertesi günü yine aynı dün aksam konuşalım sohbet edelkim bu gece dedim yok olay yine birliktelikle noktalandı şikayetçi değilim ama her ilişkimiz en az yarım saat sürüyor e sonra yoruluyorum ve günüm iş yemek seks le bitiyor. azalırsada ilgisi eksildi diye korkarım sanırım. bilemiyorum cogu zarar azı karar bence sizin düzeniniz iyi gibi
Bence işe girArkadaslar senirim ben aksam cok sinirli oldugum icin kendimi biraz da yanlis ifade ettim. Evet benim libidom esime gore daha yuksek ama ben yaptigimiz sayilarda degilim benim sikintim beni geri cevirmesi... Ben onun icin her seyi yaparken ondan da tek beklentim beni arzulasin, sarilip opsun... Ama o bunlari yapmiyor surekli bnm istememle hareket ediyor onda da offlayip pufluyor.. Zevk almiyo desem degil yani goruyorum halini... Bilmiyorum sanirim ben cok fedakarlik yapiyorum ama o bnm icin bunu bile yapmiyor.. Ne bileyim dedigim gibi anneside bizi cok yipratti bi de bebegimiz oldu falan derken iyice soguklasmaya basladik aksamki yaptigida bnm icin son nokta oldu. Bende bundan sonra bencillesecegim mesela bebegimi gun icerisinde uyuttugum gibi hemen ev islerini yemek vs yapiyorum, niye adam eve geldiginde mutlu olsun aferin bnm karima bebekli oldugu halde duzenimizi hic bozmamis desin diye... Ama bnmde sosyal ihtiyaclarim var en basitinden nickimde oldugu gibi gercek bir filmkolikim bebek uyudugu zaman is guc yapmayip bundan sonra kendime zaman ayiracagim, listemdeki filmleri izleyecegim, kitapligimda beni bekleyen kitaplarimi okuyacagim, puzzle yapacagim, Ayrica burayada yaziyorum bir daha da agzimi acip onu istedigimi soylemeyecegim, onun yaptigi gibi bende onu geri cevirecegim. Bakalim bu inatlasma nereye varacak...
Ne yarari olacak ki. Dupeduz nispet olmus bu. Konu sahibi bunlari okuyup, esine daha cok yuklenecek. Bak elalem boyle diye. Hakikaten burda nispet yapan insanlarin sayisi artti. Birisi bi derdini anlatsa, hemen biri atliyor, biz hic oyle degiliz, şöyleyiz boyleyiz.Katılıyorum,karşımızda eşinin kendini istemediğini düşünen biraz kilom var acaba ondan mı neden böyle diyen ve niye evliyim o zaman diye evliliğini sorgulama aşamasına gelmiş bir kadın var
Şimdi bu kadına biz eşimle şu kadar seks yapıyoruz odamız mum dolu ilgisi alakası süper en az yarım saat sürer demenin konu sahibine ne yararı var, ne gibi bir tavsiye var mesela
o beş dakika da sen tatmin oluyormusun yoksa maksat o işi yapmış olmak mı, yani sadece eşin tatmin olsa da yeterli mi seini için, beş dk bi bayan tatmin oluyorsa çok şanslı bi bayandır diye soruyorumBenim sikintim esimin her seferinde bi bahane bulup beni geri cevirmesi. Tmm haftada iki defa olsun ama onlarda benim istedigim zamanlara gelsin ama yok, beni bahanelerle geri ceviriyor kendi istedigi zaman yanasiyor o zmnda kendimi kullanilmis gibi hissediyorum. Ayrica yaptigi seyde cok zor degil yani 5 dakika suruyor mesela bunun icin tartisma cikarmasina deger mi? Ben onun her turlu ihtiyacini gorurken ev isleri, yemek vs o benim bi istedigimi yapmaktan bu kadar mi aciz? Sorun artik cinsellikten ote ben onun icin gercekten sacimi supurge ederken onun beni 5 dakikalik birsey icin kirmasi... Artik olay inatlasmaya gitti ben istedikce o kaciyor, o kctikca ben istiyorum... Her anlamda verici olan benim evde huzursuzluk cikmSin istiyorum, kendj kizlari idre edemezken ben annesini bile idare ediyorm ama esim benim icim hic bisey yapmiyor, bi istegimi yerime getiremiyor...
peki sıfır tamamen takmıyormuusn bu konuyu,Hayatta düstur edindiğim bir söz var "Sıfır beklenti, sonsuz mutluluk" sana da tavsiyem bu canım beklentini aza indirmeye çalış boylece olmadı diye mutsuzluk yaşamazsın. Bir insan mutsuzken 10 saniye sırıtarak gülse beynimiz gerçekten mutlu olduğumuzu zannederek endorfin salgılarmış. Yani yeterince uzun sure mutlu rolü yaparsan kendin bile inanırsın
Ben de baslarda çok sinir oluyordum bu konuya ama eşimle hic kavga boyutuna gelmedi bu mesele. hep şakayla karışık söyledim baktım değişen bise yok ben de elimdekine razi oldum. Hatta artık ona da öyle diyorum suç bende gittim yaşlı, ici geçmiş koca aldım. Halbuki alsaydım şöyle 18lik çıtır kocayı ne güzel 24 saat beni arzulayan bir ergen kocam olacaktı diye o da gülüyor. Sen beni anlayamazsın diyor. Ben de evet anlayamıyorum benim böyle güzel karım olsa her gün birlikte olurdum diyorum
Arkadaslar senirim ben aksam cok sinirli oldugum icin kendimi biraz da yanlis ifade ettim. Evet benim libidom esime gore daha yuksek ama ben yaptigimiz sayilarda degilim benim sikintim beni geri cevirmesi... Ben onun icin her seyi yaparken ondan da tek beklentim beni arzulasin, sarilip opsun... Ama o bunlari yapmiyor surekli bnm istememle hareket ediyor onda da offlayip pufluyor.. Zevk almiyo desem degil yani goruyorum halini... Bilmiyorum sanirim ben cok fedakarlik yapiyorum ama o bnm icin bunu bile yapmiyor.. Ne bileyim dedigim gibi anneside bizi cok yipratti bi de bebegimiz oldu falan derken iyice soguklasmaya basladik aksamki yaptigida bnm icin son nokta oldu. Bende bundan sonra bencillesecegim mesela bebegimi gun icerisinde uyuttugum gibi hemen ev islerini yemek vs yapiyorum, niye adam eve geldiginde mutlu olsun aferin bnm karima bebekli oldugu halde duzenimizi hic bozmamis desin diye... Ama bnmde sosyal ihtiyaclarim var en basitinden nickimde oldugu gibi gercek bir filmkolikim bebek uyudugu zaman is guc yapmayip bundan sonra kendime zaman ayiracagim, listemdeki filmleri izleyecegim, kitapligimda beni bekleyen kitaplarimi okuyacagim, puzzle yapacagim, Ayrica burayada yaziyorum bir daha da agzimi acip onu istedigimi soylemeyecegim, onun yaptigi gibi bende onu geri cevirecegim. Bakalim bu inatlasma nereye varacak...
haklısın o bi iki yi de sırf olsun diye yapıyor elektriği alıyor olabilir konu sahibi,Haftada bir yada iki kez olsun istiyosa adam bu normal siz haftanin her gunumu yapmak istiyosunuz yoksahaftada bir iki bu normalki adamda ni sorun yokki bence bende hic istemiyo saniyorum ayda yilda bi istiyo saniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?