O zaman niye evlendim ki

kişiye özel tartışma cevapları yazıp konuyu amacı dışına çıkartmamak için konu sahibesine iyi dileklerimi sunuyorum. inşallah eşiyle istediği frekansı yakalar ve çoook mutlu olur :) her kadın özel hissetmeyi ilgiyi verdiği emeğin karşılığını hakediyor.

Cok ilginc gercekten hani kizgin olur yorgun olur araniuz bozuk olur hani belli olaylar olur arada anlarim ama surekli surekli cok ilginc yani. Hep mi boyleydi peki bebekten oncede falan ? Esiniz acaba cok mu duygusal cok mu kafasina takiyor tartismalardan annesiyle tartismanizdan etkileniyor ?
En iyi siz bilirsiniz bunu yani, ciddien zormus durumunuz

Katılıyorum,karşımızda eşinin kendini istemediğini düşünen biraz kilom var acaba ondan mı neden böyle diyen ve niye evliyim o zaman diye evliliğini sorgulama aşamasına gelmiş bir kadın var

Şimdi bu kadına biz eşimle şu kadar seks yapıyoruz odamız mum dolu ilgisi alakası süper en az yarım saat sürer demenin konu sahibine ne yararı var, ne gibi bir tavsiye var mesela

Onceleri emindim ama artik degilim ne yazik ki... evliligimin basindan beri cinsellik sorunumuz vardi ama gozume batmiyodu su son zamanlarda anneside bizi iyice yipratti artik hersey batmaya basladi...

Bence o annede uzaklasmalisiniz bunca dertleriniz varken belki esiniz sizden daha cok etkilenerek istemiyor olabilir

Acaba libidosu düşük olabilir mi? Her insan bir değil ya hani. Yada bir psikoloğa görünseniz. Çünkü eşimin bir ara psikolojik olarak sorunları vardı iki ay kadar. Psikolojisi düzelince kendi de düzeldi. Tamam çok üstüne gitmeyin ama ortada da bir sorun olduğunu bilsin yani.

Arkadaslar senirim ben aksam cok sinirli oldugum icin kendimi biraz da yanlis ifade ettim. Evet benim libidom esime gore daha yuksek ama ben yaptigimiz sayilarda degilim benim sikintim beni geri cevirmesi... Ben onun icin her seyi yaparken ondan da tek beklentim beni arzulasin, sarilip opsun... Ama o bunlari yapmiyor surekli bnm istememle hareket ediyor onda da offlayip pufluyor.. Zevk almiyo desem degil yani goruyorum halini... Bilmiyorum sanirim ben cok fedakarlik yapiyorum ama o bnm icin bunu bile yapmiyor.. Ne bileyim dedigim gibi anneside bizi cok yipratti bi de bebegimiz oldu falan derken iyice soguklasmaya basladik aksamki yaptigida bnm icin son nokta oldu. Bende bundan sonra bencillesecegim mesela bebegimi gun icerisinde uyuttugum gibi hemen ev islerini yemek vs yapiyorum, niye adam eve geldiginde mutlu olsun aferin bnm karima bebekli oldugu halde duzenimizi hic bozmamis desin diye... Ama bnmde sosyal ihtiyaclarim var en basitinden nickimde oldugu gibi gercek bir filmkolikim bebek uyudugu zaman is guc yapmayip bundan sonra kendime zaman ayiracagim, listemdeki filmleri izleyecegim, kitapligimda beni bekleyen kitaplarimi okuyacagim, puzzle yapacagim, Ayrica burayada yaziyorum bir daha da agzimi acip onu istedigimi soylemeyecegim, onun yaptigi gibi bende onu geri cevirecegim. Bakalim bu inatlasma nereye varacak...

evet bencede hem maddi hem manevi dert tasa olmaması çok etkili bence

Ooo aferin size. Tebrik ediyorum mükemmel bir seks hayatı.

Hep merak ederim bu sayı tutma olayı nasıl oluyor? Ya da her hafta bu sayı nasıl hep aynı kalabiliyor? İnsanın misafiri olur, gezmeye gider, hasta olur, vs.

Bence işe gir

Ne yarari olacak ki. Dupeduz nispet olmus bu. Konu sahibi bunlari okuyup, esine daha cok yuklenecek. Bak elalem boyle diye. Hakikaten burda nispet yapan insanlarin sayisi artti. Birisi bi derdini anlatsa, hemen biri atliyor, biz hic oyle degiliz, şöyleyiz boyleyiz.

Eşinizin size anlatmadığı bir sorun olabilir mi?
Hep mi böyleydi yani bebekten önce?

Bazı erkekler cinselliğe düşkün olmuyor.
Eğer hep böyleyse başka açıklaması yok bence.

o beş dakika da sen tatmin oluyormusun yoksa maksat o işi yapmış olmak mı, yani sadece eşin tatmin olsa da yeterli mi seini için, beş dk bi bayan tatmin oluyorsa çok şanslı bi bayandır diye soruyorum

peki sıfır tamamen takmıyormuusn bu konuyu,
bende öfke patlaması oluyo ayda bir,
sıfırı beklentisiz nasıl olunur ki?
herşeyin bi olur bi normal gidişatı vardır, o olmuyorsa insan mutsuz olur,
sen gerçekten takmıyorsan bana biraz yol gösterebilir misin?

adamı bırakın kendı halıne, belkı bılmedıgınız bır sıkıntısı var yada fızıken yorulmadıgını dusunsenızde yoruluyor olabılır yada doygunluk olmustur sızın kadar ısteklı olmaması da normal kı hep boyleymıs zaten su saatten sonra degısmezde bence...
sız onunla ılgılenmeyın o manada, lafta soylemeyın, kendısı gelsın sıze ....
ama sız cınsellıgı evlılıgın temelıne oturtturdu ısenız bu ıse sızın oncelıgınız o zaman ayrılın ne dıım...

Canım diğer arkadaşların yazdıklarından anladım ki sizin asıl başka problemleriniz var onları çözemediğiniz için bu durum boyle olabilir...
Erkekler bizim gibi kolayca mod a giremiyorlar, cinsellik onlarda biraz da beyinle alakalı bir durum, aklında başka dertler varken cinselliği ikinci plana itiyor olabilir.. senin de hakli olduğun taraflar elbette var ama biraz da bir tanecik esinin, hayat arkadasınin, bebeğinin babasının psikolojisini düşünmen gerekmez mi? Belki de esin depresyondadir ve haberiniz yoktur. Belkide üzerindeki baskıyı kaldıramıyordur. Lütfen bir es olarak destekleyici ol ona karşı hatta psikologa gitmeyi teklif et (çift terapisi şeklinde olabilir)
Gene kendimden örnek vercem ama benim de esim bir donem isle ilgili sıkıntılar yaşıyordu. Bana da derdini hiç anlatmaz ama ben onun hallerinden hissettim gittim konuştum seni boyle görmeye dayanamıyorum ben eski neşeli halini istiyorum bir çözüm bulalım derdine dedim. Gerekirse isten çık birikimimizden geçinelim kafana gore is bulana kadar, ya da yapmak istediğin sosyal bir aktivite varsa ona katil dedim. O da haftada 3 aksam spora gitmek istediğini ama maddi olarak belki bizi zorlayabilecegi ya da benimle fazla ilgilenemeyecegi için bundan vazgeçtiğini söyledi. Ben kabul ettim varsın hic beraber olmayalım ama senin yüzün gülsün dedim... simdi keyfi yerinde çok şükür canı cikiyo ama yine de mutlu, ben de onun mutluguyla mutlu olmayı öğrendim :)

Haftada bir yada iki kez olsun istiyosa adam bu normal siz haftanin her gunumu yapmak istiyosunuz yoksa haftada bir iki bu normalki adamda ni sorun yokki bence bende hic istemiyo saniyorum ayda yilda bi istiyo saniyorum
haklısın o bi iki yi de sırf olsun diye yapıyor elektriği alıyor olabilir konu sahibi,
kadın peşinden koşulmak ister biraz, arada bi fazlaca isteisn sıkıştırsın eşi, ama kadın yorgunum desin reddetsin, bazen bu olmalı ama yok anladığım kadarı ile, haftada iki kere beş dakika bişeyler olup da diğer günler buz gibi olan adam gayet can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…