O zaman niye evlendim ki

seni sevmese begenmese bu evliliği devam ettirmez diye düşünüyorum o yorgunluktsn öyledir emin ol hayyatta daha önemli değerlerde var fazla üstüne gitme cok düşkün değildir bence

şimdi sen konu sahibesine yardım mı ettin
İyice psikolojisini mi bozdun
sence hangisi ?
Ben olsam bunu okuyunca daha çok demoralize olurdum

Canım sonuçta sıfır dediysem o kadar da sıfır olmuyor ama hiç beklemedigim zamanlarda oluyor o zaman da daha çok mutlu oluyorum :) yeni evliyken bu duruma baya baya bozuluyordum ama kendi icimde yasıyordum çoğunlukla onun haberi olmadan küsüp barışıyordum ona da saka yollu soyluyordum, sex takvimi programları var belki bilirsin orada takvim tutuyordum bu hafta su kadar yapmışız bu ay su kadar yapmışız şeklinde inceden mesaj veriyordum o da sen beni begenmiyosun deyip yalandan trip atıyordu ben de hem suçlu hem güçlü deyip gulusuyorduk ama tabi o inceden mesajı alıyordu. Bir sefer ciddi ciddi konuştum bu kadar az olması normal mi yoksa sorun bende mi ne bileyim daha farklı giyinmemi mi beklersin ya da makyaj filan yapmamı mi istersin falan gibisinden o da benim makyaj yapmami istemediğini yapay bulduğunu, güzel giyinmemin de hiç birsey değiştirmediğini ayrıca cinsellikle ilgili benle alakalı bir sorun hissetmediğini söyledi.
(Sabah 7 de uyanıyoruz esimin isi baya erken başlıyor aksam da 6 da geliyor ve yorgun oluyor sonra yemekti çaydı derken saat geç oluyor.) meselenin is hayati olduğunu söyledi. Akşamları bazen cinsellik aklına geliyormuş ama bu saatten sonra kim yıkanacak yarın sabah 7 de nasıl kalkcam vs düşününce isteği kaçıyormuş. Ki ben de öyle 5 dk da doyan biri değilim hatta bir defa da öyle oldu diye küsmüştüm. Bn hiç birşey anlamadım guslümü bozduğuna deymedi demiştim az sıklık da olsa doyurucu olmasını tercih ederim yani orta yolu böyle bulduk biz. Bu konuda öfkelenmek bağırmak çağırmak bana itici geliyor yani sırf beni susturmak için birlikte olacaksa hiç olmasın. Ya da ben ona öfkelenince sorun çözülecek mi? Artık bana cinsel istek duyacak mı? Tam tersi olan isteği de kaçacak... ben de kendime başka meşgaleler edindim. Çalışmaya başladım (artık benim de canım çıkıyor, hafta içi cinsellik düşünecek halim kalmıyor.) biraz daha uyumlu anlayışlı oldum sanırım zaman geçtikçe benim de içimdeki istek söndü. Belki bebekle de alakalı olabilir artık daha farklı bakıyorum hayata

Neyi ispatlamaya çalisiyor bazilari anlamiyorum. Konu sahibinin sizin ozel hayatinizi buraya dokmenize ihtiyaci yok, kendi durumuyla ilgili fikirlerinize ihtiyaci olmuş ve danişmiş. Burada ilişki yariştirmanin amaci ne? İlişkisinden eşinden hayatindan memnun olan zaten kimseye gösteriş yapma veya ispat etme ihtiyaci duymaz.

1 -doğur doğurma adamın cinsi böyle
2- benim adamda öyle sayılır.resmen dalga geçip bu gece başım ağrıyor diyor.
3-aşifte gibi önüne yatıp yalvarsak mı? inadına kapıdan geçeni boş çevirmesek mi oluyor insan.
4-sanki parayla kıymetli bir şey.kaybetme korkusu yok ondan mı nedir?
5-kısaca kocanın cinsi yüzünden böyle .bide adam gibi beslenmesine dikkat etsin.eğer erken kaybetmek istemiyorsa biliyorsun dünyanın sonu onlar için.

bence çok saçma bir yorum olmuş. siz böyle günlere ayırıp cinsellik takvimi falan mı yaptınız bu nedir cuma şu kadar hafta sonu şu kadar. bu işler spontane gelişir sizinki baya diyet listesine dönmüş. ayrıca bu konularda sıkıntısı olan bir bayana böyle nispet yapar gibi yorum yazmak doğru olmamış bence. bayana ne yapması gerektiğine dair bir kaç şey söylemeniz daha iyi olurdu

Aramızdaki bi arkadaşın kendisi de, kocası da fena halde azmış, ben açıkcası sizden korktum.
12 ne yahu!!!
Hiç mi sosyal hayatınız yok, hiç mi gezmezsiniz, el ele kocanızla bir yerlere gitmezsiniz, kitap okumazsınız, tv izlemezsiniz.
Varsa yoksa seks mi yani?

KONU SAHİBESİ ÜZÜLMEYİN, AKIŞINA BIRAKIN, RAHAT OLUN... EŞİNİZ SİZİ SEVİYOR VE DEGER VERİYOR. COK ÜZERİNE GİTMEYİN

Ben evli değilim ama nacizane fikrimi söylemek istiyorum. Bence eşini karşına al artık senin de ısrarcı olmayacağını söyle ve isteme artık. Zamana bırak be bu zaman içinde kendinde ufak değişiklikler yap. Mesela saçını değiştir spora başla kilo vermeye çalış. Evde giyebileceğin hoş seksi kıyafetler edin. İlgisini bi süre sonra çekersin diye düşünüyorum . kaçan kovalanır taktiğini uygula bi süre işe yarayabilir. Ben olsam öyle yapardım yani _:)

Aynı şeyi psikolog bir arkadasimdan duymuştum.

maşallah diyeyim.

Senden soğumuş olabilir veya onun cinsel problemleri vardır üstüne gitme bi süre bakalım o isteyecek mi

Konuyu gövde gösterisi haline getirenlere gülüyorum sadece hayır anlamadığım siz hiç hasta olmazmısınız ya... İnandırıcılıktan ziyade nispet yapar gibi yazılmış basit bi yorum yada basit bi sayısal hesap haftada 12defa yarım saat

O değilde kaç kişi okuduk,şaşırdık,kesin nazarımız değecek

Yuh dicem kusura bakma. Hakikaten nispet yapar gibi yorum yazmissin. Buradaki böyle tiplere anlam veremiyorum. Bizene senin kaç sayı yaptigindan? Hani kadin derdini yazmis, kiskanc komşu teyze gibisin resmen.

5 dakikalık iş mi?İnsanın üstünü çıkarması zaten 5 dakika sürer

Kesinlikle...

Böyle konularda nispet yapar gibi yorum yapanları görünce konu sahibi adına üzülüyorum. Kadıncağız bir derdini paylaşmış, üzgün, gururu incinmiş. Hadi kızlar skorlarımızı yazalım dememiş ki. Ne bu biz muhteşemiz, ay yok en muhteşem, aşk, şehvet dolu biziz tarzı mesajlar? Bu tür mesajlara prim yaptırıp egolarını iyice yukarı çıkarttıranlara da kızıyorum. Konu ne, millet neyin derdinde, teallam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…