seni sevmese begenmese bu evliliği devam ettirmez diye düşünüyorum o yorgunluktsn öyledir emin ol hayyatta daha önemli değerlerde var fazla üstüne gitme cok düşkün değildir benceİyi geceler arkadaslar. Cok sinirli ve uzgunum direk konuya gireyim, her zamanki gibi yine cinsellik yuzunden esimle tartistik ve bu durum artik evliligimi sorgulamama sebep oldu... Sorun su ki esim cinsellige karsi cok soguk ben istemesem bi hafta yapmadan durur, surekli yalvar yakar iliski baslatmaktan biktim artik. Bir bebegim var ve esim isten geldiginde bu aksam onu istedigimi soyledim(onceden soyluyorum ki psikolojisini hazirlasin yine bahaneler uretmesin diye) bebegi erkenden uyuttum gidip yatak odasindaki besige koydu ve geri gelmedi. Ben her zaman adamin pesinde gezdigimden ve bu aksamda ona erkenden soyledigim icin artik beni o cagirsin o baslatsin istedim Baktim gelmiyor yine gurur yapmayip pesinden gittim besigi salliyordu sarilip opmek istedim dur simdi bebek uyumadi uyusun oyle dedi ve bende sinirlenip salona gectim bebekte gayet duruyodu neyse hala bekliyorum ki cagirack saat 11 bucuk oldu artik sinirlendim ve gittigimde yatagin uzerinde uzandigini gordum ve kavga ettik simdi kus bi sekilde yatiyoruz... Evliligimde herhangi bi sorun yok normalde cok iyi bir es ama bu konudan artik biktim ya surekli yalvarmak zorundayim asla o istemez tmm simdi biraz kilom var ama bundan oncede boyleydi bir es nasil karisina bu kadar soguk olur anlamiyorum ayrica birde ust katimda oturan kotu kalpli bir kaynanaya sahibim burdan tasinmaya ikna edemiyorum onu bu sebeplerden artik evliligimden sogudum simdi dusunuyorumda surekli kaynana dirdiri cektigim ve cinsellik olmayan bir evliligi neden surduruyorum ben? Sadece sevgi yeterli mi? Artik tahammulsuzlesmeye basladim sogudum kocamdan da evliligimdende.
şimdi sen konu sahibesine yardım mı ettinşimdi şöyle birşey söyleyeceğim, cinsel ilişki sayısının bence su şekilde bir önemi var örnek veriyorum siz eşinizle eskiden hergün yapıyosunuzdur şimdi bu sayı haftada ikiye düşmüştür tabiki sorun edersiniz. fakat haftada iki az bir rakam değil. ve siz hep bu şekildeymişsiniz yani bir sorun yok. tabiki sizin isteklerinize karşılık almanız da önemli bunun için eşinizin özverili olması şart. şimdi benimde şöyle bir sornum var ben eşimle adet dönemim olan 4 gün dışında hergün muhakkak bir kere hafta sonları üçer kere cumaları iki kere olmak üzere haftada 7 gün varsa toplamda 12 kez ilişkiye giriyoruz ve bu 2 senedir yaklaşık böyle daha çok olduğu zamanlarda oldu özellikle benim çalışmadığım 3 ay boyunca hergün 3-4 kez sabah öğle akşam resmen bu şekildeydi şimdi çalışıyorum diye haftada 12 ye düştü. ya bu normal değil gibi. enerji olarak bana bir zararı yok ona da hatta her ilişkiden sonra çok yapıyoruz azaltalım diyor e tabi o an rahat oldugu için ama ertesi günü yine aynı dün aksam konuşalım sohbet edelkim bu gece dedim yok olay yine birliktelikle noktalandı şikayetçi değilim ama her ilişkimiz en az yarım saat sürüyor e sonra yoruluyorum ve günüm iş yemek seks le bitiyor. azalırsada ilgisi eksildi diye korkarım sanırım. bilemiyorum cogu zarar azı karar bence sizin düzeniniz iyi gibi
yaşlar kaç, ne kadrlık evlisiniz? çocuk var mıne biliyim bize normal geliyo galiba
peki sıfır tamamen takmıyormuusn bu konuyu,
bende öfke patlaması oluyo ayda bir,
sıfırı beklentisiz nasıl olunur ki?
herşeyin bi olur bi normal gidişatı vardır, o olmuyorsa insan mutsuz olur,
sen gerçekten takmıyorsan bana biraz yol gösterebilir misin?
şimdi şöyle birşey söyleyeceğim, cinsel ilişki sayısının bence su şekilde bir önemi var örnek veriyorum siz eşinizle eskiden hergün yapıyosunuzdur şimdi bu sayı haftada ikiye düşmüştür tabiki sorun edersiniz. fakat haftada iki az bir rakam değil. ve siz hep bu şekildeymişsiniz yani bir sorun yok. tabiki sizin isteklerinize karşılık almanız da önemli bunun için eşinizin özverili olması şart. şimdi benimde şöyle bir sornum var ben eşimle adet dönemim olan 4 gün dışında hergün muhakkak bir kere hafta sonları üçer kere cumaları iki kere olmak üzere haftada 7 gün varsa toplamda 12 kez ilişkiye giriyoruz ve bu 2 senedir yaklaşık böyle daha çok olduğu zamanlarda oldu özellikle benim çalışmadığım 3 ay boyunca hergün 3-4 kez sabah öğle akşam resmen bu şekildeydi şimdi çalışıyorum diye haftada 12 ye düştü. ya bu normal değil gibi. enerji olarak bana bir zararı yok ona da hatta her ilişkiden sonra çok yapıyoruz azaltalım diyor e tabi o an rahat oldugu için ama ertesi günü yine aynı dün aksam konuşalım sohbet edelkim bu gece dedim yok olay yine birliktelikle noktalandı şikayetçi değilim ama her ilişkimiz en az yarım saat sürüyor e sonra yoruluyorum ve günüm iş yemek seks le bitiyor. azalırsada ilgisi eksildi diye korkarım sanırım. bilemiyorum cogu zarar azı karar bence sizin düzeniniz iyi gibi
Aynı şeyi psikolog bir arkadasimdan duymuştum.bazen erkekler doğum olduktan sonra eşlerine yaklaşamayabiliyor. nedeni ise eğer bebek emiyorsa ki bu erkeklerde bir baskı oluşturyor karısını anne olarak gördüklerinden arzu duymuyorlar. bunu nereden mi biliyorum bunun çok yakın arkadaşım yaşadı. bebek emmeyi bıraktıktan sonra yavaş yavaş eşinin ilgisi geri döndü. şimdi 2. bebeklerini bekliyorlar :) üzülme kaynanayıda dert etme boşver. bebeğinin keyfini çıkar. eşinide hoşgör.
şimdi şöyle birşey söyleyeceğim, cinsel ilişki sayısının bence su şekilde bir önemi var örnek veriyorum siz eşinizle eskiden hergün yapıyosunuzdur şimdi bu sayı haftada ikiye düşmüştür tabiki sorun edersiniz. fakat haftada iki az bir rakam değil. ve siz hep bu şekildeymişsiniz yani bir sorun yok. tabiki sizin isteklerinize karşılık almanız da önemli bunun için eşinizin özverili olması şart. şimdi benimde şöyle bir sornum var ben eşimle adet dönemim olan 4 gün dışında hergün muhakkak bir kere hafta sonları üçer kere cumaları iki kere olmak üzere haftada 7 gün varsa toplamda 12 kez ilişkiye giriyoruz ve bu 2 senedir yaklaşık böyle daha çok olduğu zamanlarda oldu özellikle benim çalışmadığım 3 ay boyunca hergün 3-4 kez sabah öğle akşam resmen bu şekildeydi şimdi çalışıyorum diye haftada 12 ye düştü. ya bu normal değil gibi. enerji olarak bana bir zararı yok ona da hatta her ilişkiden sonra çok yapıyoruz azaltalım diyor e tabi o an rahat oldugu için ama ertesi günü yine aynı dün aksam konuşalım sohbet edelkim bu gece dedim yok olay yine birliktelikle noktalandı şikayetçi değilim ama her ilişkimiz en az yarım saat sürüyor e sonra yoruluyorum ve günüm iş yemek seks le bitiyor. azalırsada ilgisi eksildi diye korkarım sanırım. bilemiyorum cogu zarar azı karar bence sizin düzeniniz iyi gibi
O değilde kaç kişi okuduk,şaşırdık,kesin nazarımız değecekKonuyu gövde gösterisi haline getirenlere gülüyorum sadecehayır anlamadığım siz hiç hasta olmazmısınız ya... İnandırıcılıktan ziyade nispet yapar gibi yazılmış basit bi yorum yada basit bi sayısal hesap haftada 12defa yarım saat
5 dakikalık iş mi?İnsanın üstünü çıkarması zaten 5 dakika sürer
Konuyu gövde gösterisi haline getirenlere gülüyorum sadecehayır anlamadığım siz hiç hasta olmazmısınız ya... İnandırıcılıktan ziyade nispet yapar gibi yazılmış basit bi yorum yada basit bi sayısal hesap haftada 12defa yarım saat
Buraya mı geleceksin,hastaneye mi gideceksin?Bu hafta skoru 24 yapıp konuya gelmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?