O zaman niye evlendim ki

Canım senin yaşadığın şeyleri birebir yaşamış biri olarak söylüyorum ki bu psikolojini çok etkiliyorsa başka çıkış yolu bul yada sende hiç onemseme ben artık öyleyim valla. Bundan 2 ay önce çok kafama takardım. Şimdi hiç umrumda değil artık yaklaşmasınida istemiyorum ciddi ciddi. Benim de aynı senin gibi kv ile aynı binadayiz. Boş ver çocuğuna odaklan çık gez kendine değer ver ohhh miss hayat.

Ben biseyler icin cabalamaktan yoruldum, artik sira esimde..
Bu durum eşinizin sizi sevmediği anlamına gelmez ki.Kadınlar eşini sevmeyince ilişkiye girmek istemese neyse de.Erkek sevse de sevmese de,tanımadığı bir kadınla bile cinsel ihtiyacını giderebiliyor.Demek ki eşinizde cinsel isteksizlik var,bunun için doğal reçeteler var,biraz araştır istersen

Eşinden yana cinsellik dışında bir sıkıntın yoksa fazla üzerine gidip kurcalama derim. İş, yeni sorumluluklar, geçim sıkıntısı, yorgunluk, sürekli tartışma hali, özelliklere cinsellik yönünden eleştirilmesi ve kilo bu duruma sebebiyet verebilir. Biraz zamana bırak. Kendini oyala. Birlikte güzel vakit geçirmeye çalış. Cinsellik önemli ok. Ama herşey değil. Evlilikte en önemli saygı ve sevgi. Tecrübeyle sabittir düşüncelerim. Bazı zamanlar 2-3 haftaya bile düşer bazen düzenli gider. Çok sorun etmemek lazım. Mutlu olmak için çook yollar var.

Haftada bir iki mi?ee normali bu zaten..sen hergece istiyorsan problem sende o zaman..bence bunu gözardı etme sen..

yazdıklarımı bu şekilde skor tartışmasına dönüştürmenize üzüldüm ben bunun her çift için değişebileceğini cinsel münasebetlerinin bence normal düzeyde olduğunu bir sorun olmadığını yazdım konu sahibine diğer merak eden arkadaşlar için madem cevap olsun bizim bir çocuğumuz yok ben 25 eşim 36 yasında. böyle bir şeyin nispeti olmaz ki ayrıca bu bir sayı takvim meselesi değil cumaları ertesi günü cumartesi oldugu için gec uyuyoruz e hafta sonu da vakit çok hepsi bu. bakın arladaşlar insanların normalitesi değişebilir. başka konularda da insanlar kp kv ile sorunlarıyla ilgili dert yanyor biri diyor bendede durum şu şu digeri diyor bizim hiç sorunumuz yok şimdi bu nispet yada olayı kendine çekmek değilki ben sadece acık ve net bir şekilde ilişkisini ve derdini yazan hanıma benim için durum bu şekilde sizin ilişkinizde sorun yok dedim ama bu kada tepki almama üzüldüm açıkçası rahatsız olanlardan özür dilerim fakat okuduğunuz konuda da bayanın yazdığı şeyler zaten cinsellikle alakalı nesi tuhaf anlamadım. neyse ben konu sahibine birşey tavsiye etmeyeceğim normal bir cinsellik sürdürdükleri kanaatindeyim asıl sorun ettiği şeyle ilgili de belki kendini biraz geri çekip akışına bırakırsa karşı taraftan gelecek atılım onun bu duygusunu yok eder diye düşünüyorum.

öncelikle kv sana batmıyor bunu söyleyeyim;
senin eşinle olan probleminde tepkini eşine gösteremediğin için , bastırdığın duygular yüzünden saracak yer arıyorsun, ve bu kişi en yakınındaki kv....
evlilikte evet cinsellik varsa çoğu zorluğa göğüs gerebilirsin,ama cinselllik yoksa en düzgün ve maddi açıdan rahat bir evlilik bile olsa mutsuzsuz ...
bunun başka türlüsü yok..
şimdi böyle bir durumda ne taktik ne de planlar işe yarıyor. her türlü üzülen yıpranan kişi sen olursun. eğer yapabilirsen bir psikolog ama senden ziyade eşinin gitmesi lazım,

şimdi sen konu sahibesine yardım mı ettin
İyice psikolojisini mi bozdun
sence hangisi ?
Ben olsam bunu okuyunca daha çok demoralize olurdum
Aynen..ayrıca otomatiğe bağlamış gibiler..böyle planlı programlı olması da acayip
İnsanların hergünü aynı değil sonuçta. Bazen yorgun oluruz bazen üzgün bazen mutlu..
Cinsellik sadece fiziksel bir activite değil psikolojik bir eylemdir..
Bu tip konularda birine yardım etmek niyeti ile cevap yazarken lütfen daha dikkatli olalım. .

Üzüldüğün için üzüldüm canım ama senin kide çok abartı olmuş ama.Acaba çocuk olması için mi sayıyı bu kadar uzun tutuyorsun?Eminim ki senin durumunda birini çoğu kişi bende dahil ilk defa duyduk.Üzülmenden ,dert etmenden hassas bir insan olduğun belli.Çoğu da art niyetli yazmıyor üzülme,eğlence amaçlı yazanlar var,bu kadar üzüldüğünü bilseler Onlarda seni eleştirmez

Valla ben bir ara programlanmış robotlar diye düşünmeye başlamıştım :)

Ben de

Çünkü ilk kez duyuyorum haftasonu şu kadar cuma günleri şu kadar diye secere tutan
ahaha ben en son ne zaman oldugunu bile hatırlamıyorum o derece plansız programsızım
Kocanın yüzünü haftada 2 gün görüyorum inan onda bile evle ugraşmaktan,yorgunluktan yapamıyoruız

Arkadaşın yorumlar çok zoruna gitmiş,üzülmüş.Bence fazla yüklenildi.

Kendi adıma yüklendiğimi düşünmüyorum,konu sahibi de üzülmüştür, ayrıca üzülecek birsey yok, geçmişe dönüp bir okursa hak verir bence, hakaret etmedim saygısızlık etmedim zoruna gidecek birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…