- 30 Aralık 2009
- 23.415
- 92.942
- 1.123
Bu kadar teferruat verilince açıkçası nisbet gibi duruyor kusura bakılmasın.
hafta içi hergün
hafta sonu bilmem kaç sefer
Ne geregi var ki ?
eşin bir kan testi yaptırsın.benim eşimde böyleydi bir süre oturdum konuştuk doktora gitti kan testi yaptırdı b12 vitamin eksiliği çıktı yanlız şöyle bir fark vardı benim eşim istekliydi fakat hali yoktu diyeyim işten gelir gelmez aşarı bacak ağırları olurdu yani bazı vitamin eksikleri insanı çok fazla etkiliyo eşim b12 hapını kullandığından beri normal.işin garip kısmı bende de inanılmaz derecede düşük çıktı b12 ve folikit asit oranım aynı eşim gibiydim bende şuan ilaça kullanıyoruz her ikimizde gayet iyiyiz.İyi geceler arkadaslar. Cok sinirli ve uzgunum direk konuya gireyim, her zamanki gibi yine cinsellik yuzunden esimle tartistik ve bu durum artik evliligimi sorgulamama sebep oldu... Sorun su ki esim cinsellige karsi cok soguk ben istemesem bi hafta yapmadan durur, surekli yalvar yakar iliski baslatmaktan biktim artik. Bir bebegim var ve esim isten geldiginde bu aksam onu istedigimi soyledim(onceden soyluyorum ki psikolojisini hazirlasin yine bahaneler uretmesin diye) bebegi erkenden uyuttum gidip yatak odasindaki besige koydu ve geri gelmedi. Ben her zaman adamin pesinde gezdigimden ve bu aksamda ona erkenden soyledigim icin artik beni o cagirsin o baslatsin istedim Baktim gelmiyor yine gurur yapmayip pesinden gittim besigi salliyordu sarilip opmek istedim dur simdi bebek uyumadi uyusun oyle dedi ve bende sinirlenip salona gectim bebekte gayet duruyodu neyse hala bekliyorum ki cagirack saat 11 bucuk oldu artik sinirlendim ve gittigimde yatagin uzerinde uzandigini gordum ve kavga ettik simdi kus bi sekilde yatiyoruz... Evliligimde herhangi bi sorun yok normalde cok iyi bir es ama bu konudan artik biktim ya surekli yalvarmak zorundayim asla o istemez tmm simdi biraz kilom var ama bundan oncede boyleydi bir es nasil karisina bu kadar soguk olur anlamiyorum ayrica birde ust katimda oturan kotu kalpli bir kaynanaya sahibim burdan tasinmaya ikna edemiyorum onu bu sebeplerden artik evliligimden sogudum simdi dusunuyorumda surekli kaynana dirdiri cektigim ve cinsellik olmayan bir evliligi neden surduruyorum ben? Sadece sevgi yeterli mi? Artik tahammulsuzlesmeye basladim sogudum kocamdan da evliligimdende.
5 dakika mı? Sadece 5 dakika mı?Benim sikintim esimin her seferinde bi bahane bulup beni geri cevirmesi. Tmm haftada iki defa olsun ama onlarda benim istedigim zamanlara gelsin ama yok, beni bahanelerle geri ceviriyor kendi istedigi zaman yanasiyor o zmnda kendimi kullanilmis gibi hissediyorum. Ayrica yaptigi seyde cok zor degil yani 5 dakika suruyor mesela bunun icin tartisma cikarmasina deger mi? Ben onun her turlu ihtiyacini gorurken ev isleri, yemek vs o benim bi istedigimi yapmaktan bu kadar mi aciz? Sorun artik cinsellikten ote ben onun icin gercekten sacimi supurge ederken onun beni 5 dakikalik birsey icin kirmasi... Artik olay inatlasmaya gitti ben istedikce o kaciyor, o kctikca ben istiyorum... Her anlamda verici olan benim evde huzursuzluk cikmSin istiyorum, kendj kizlari idre edemezken ben annesini bile idare ediyorm ama esim benim icim hic bisey yapmiyor, bi istegimi yerime getiremiyor...
5 dakika mı? Sadece 5 dakika mı?
Kusura bakma ama 5 dk performans gösteren bir adamdan fazla beklentiye girmen gereksiz olur bence. 5 dk nedir...
Bu kadar teferruat verilince açıkçası nisbet gibi duruyor kusura bakılmasın.
hafta içi hergün
hafta sonu bilmem kaç sefer
Ne geregi var ki ?
Ben konu sahibine yazdım ne yazmışsam, size değil. İlgimi neyin çektiği sizi ilgilendirmiyor.!!!! Mevzuda ilginizi ceken tek sey 5 dk mi !!!!
haftada bir veya iki yapalım istiyo diyosun.. az mi oluyor bu şimdi bende mi tuhaflik varTamizlikle olgili bi sikintimiz yok, oldukca dikkat ederim, her gun dus alirim, dislerimi fircalarim, emzirmiyorum bebegim mama ile besleniyor, cok defa aldim karsima konustum, guzel guzel konustum yok, kavga ettik yok, benimle ilgili bi sikayeti olmadigini soyluyor, yorgunum diyor. Ama yorulacagi bi isi yok, ticaretle ugrasiyo kendi dukkani var, cinsellige karsi cok istegi yok haftada bir veya iki kez yapsin istiyor bide o istedigi zaman yapalim istiyor, e benim isteklerimin hic mi onemi yok... Hep onun keyfinimi beklemeliyim surekli nazini mu cekmeliyim? Tmm evimde huzurum olsun gene cekeyim nazini ama zaten alsama kadar annesiyle ugrasiyorum sinirlerim zipliyo, bi de adamjn pesinde kosuyorum
Enerjiye hayran kaldım ne yiyorsunuz :))) ben ilişki sonrası duşa zor kalkıyorumşimdi şöyle birşey söyleyeceğim, cinsel ilişki sayısının bence su şekilde bir önemi var örnek veriyorum siz eşinizle eskiden hergün yapıyosunuzdur şimdi bu sayı haftada ikiye düşmüştür tabiki sorun edersiniz. fakat haftada iki az bir rakam değil. ve siz hep bu şekildeymişsiniz yani bir sorun yok. tabiki sizin isteklerinize karşılık almanız da önemli bunun için eşinizin özverili olması şart. şimdi benimde şöyle bir sornum var ben eşimle adet dönemim olan 4 gün dışında hergün muhakkak bir kere hafta sonları üçer kere cumaları iki kere olmak üzere haftada 7 gün varsa toplamda 12 kez ilişkiye giriyoruz ve bu 2 senedir yaklaşık böyle daha çok olduğu zamanlarda oldu özellikle benim çalışmadığım 3 ay boyunca hergün 3-4 kez sabah öğle akşam resmen bu şekildeydi şimdi çalışıyorum diye haftada 12 ye düştü. ya bu normal değil gibi. enerji olarak bana bir zararı yok ona da hatta her ilişkiden sonra çok yapıyoruz azaltalım diyor e tabi o an rahat oldugu için ama ertesi günü yine aynı dün aksam konuşalım sohbet edelkim bu gece dedim yok olay yine birliktelikle noktalandı şikayetçi değilim ama her ilişkimiz en az yarım saat sürüyor e sonra yoruluyorum ve günüm iş yemek seks le bitiyor. azalırsada ilgisi eksildi diye korkarım sanırım. bilemiyorum cogu zarar azı karar bence sizin düzeniniz iyi gibi
Kaldı ki sıkıntı skordan ziyade hep kadının başlatması
Ben konu sahibine yazdım ne yazmışsam, size değil. İlgimi neyin çektiği sizi ilgilendirmiyor.
Konuyu saptıran ben miyim? Ben konu sahibine konusuyla ilgili bir yorum yaptım. Başkasına yazdığım şeyi alıntı yapıp çekişme ortamı yaratan sensin. Polemikten ban yemek istiyorsan "alıntılı cevapla"ma şeklinde laf söylemeye devam edebilirsin ama benim sana ayıracak vaktim yok. Sataşacak başka birini bul. :)Eger yazdiklarinizin altinda "Alintili cevapla "butonu varsa bu herkesi ilgilendiriyor demektir. Konuyu saptirmak yerine mevzuya dair yorum yapilsa 40 yollu tartisma konusu olmayacak. Nedir bu cekisme meraki anlamadim ki yahu !
Bu forumda herkes uyardığı konuyu kendisi yapıyor farkında değiller ben sizin nispet yaptığınızı düşünmedim mutluluklar :)YA 2 SENEDİR BÖYLE NE BİLİYİM BÖYLE BAŞALI BÖYLE DEVAM EDİYOR BAZEN İŞTEN ÇIKMAMI FALAN İSTİYOR ONUN KENDİ İŞİ DAHA ÇOK VAKİT GEÇİRİRİZ BOŞ VAKTİMDE HEP EVE KAÇARIM DİYOR :s DEMEKKİ BİZDE DE NORMAL OLMAYAN BİŞEY VAR. E TABİ ADAMIN KAFA RAHAT BEDEN RAHAT MASAJLARA GİDİYOR KUAFÖRDEN ÇIKMAZ SAAT 12 DE İŞE GİDER PARA PUL BORÇ HARÇ DERDİ YOK BANA SARDI BENDE ONA DEMEKKİ ÖYLE İŞTE HANIMLAR İLİŞKİYİ ÇOK ŞEY ETKİLİYOR BENCE
Haftada bir iki gayet normal bence. acaba sen mi abartiyorsun. Ben o kadar sık yapmiyorun mesela ozleyince daha guzel oluyor.esim de benim gibidir.Tamizlikle olgili bi sikintimiz yok, oldukca dikkat ederim, her gun dus alirim, dislerimi fircalarim, emzirmiyorum bebegim mama ile besleniyor, cok defa aldim karsima konustum, guzel guzel konustum yok, kavga ettik yok, benimle ilgili bi sikayeti olmadigini soyluyor, yorgunum diyor. Ama yorulacagi bi isi yok, ticaretle ugrasiyo kendi dukkani var, cinsellige karsi cok istegi yok haftada bir veya iki kez yapsin istiyor bide o istedigi zaman yapalim istiyor, e benim isteklerimin hic mi onemi yok... Hep onun keyfinimi beklemeliyim surekli nazini mu cekmeliyim? Tmm evimde huzurum olsun gene cekeyim nazini ama zaten alsama kadar annesiyle ugrasiyorum sinirlerim zipliyo, bi de adamjn pesinde kosuyorum
Konuyu saptıran ben miyim? Ben konu sahibine konusuyla ilgili bir yorum yaptım. Başkasına yazdığım şeyi alıntı yapıp çekişme ortamı yaratan sensin. Polemikten ban yemek istiyorsan "alıntılı cevapla"ma şeklinde laf söylemeye devam edebilirsin ama benim sana ayıracak vaktim yok. Sataşacak başka birini bul. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?