O zaman niye evlendim ki

eşin bir kan testi yaptırsın.benim eşimde böyleydi bir süre oturdum konuştuk doktora gitti kan testi yaptırdı b12 vitamin eksiliği çıktı yanlız şöyle bir fark vardı benim eşim istekliydi fakat hali yoktu diyeyim işten gelir gelmez aşarı bacak ağırları olurdu yani bazı vitamin eksikleri insanı çok fazla etkiliyo eşim b12 hapını kullandığından beri normal.işin garip kısmı bende de inanılmaz derecede düşük çıktı b12 ve folikit asit oranım aynı eşim gibiydim bende şuan ilaça kullanıyoruz her ikimizde gayet iyiyiz.

5 dakika mı? Sadece 5 dakika mı?
Kusura bakma ama 5 dk performans gösteren bir adamdan fazla beklentiye girmen gereksiz olur bence. 5 dk nedir...

haftada bir veya iki yapalım istiyo diyosun.. az mi oluyor bu şimdi bende mi tuhaflik var

Sağlıklı beden ve psikolojiye sahip her erkek cinselliği yaşamak ister. O kadar çok neden var ki istememesi için. Eşinizi siz tanıyorsunuz. Buradan yorum yapmak doğru olmaz.

Ene
Enerjiye hayran kaldım ne yiyorsunuz :))) ben ilişki sonrası duşa zor kalkıyorum

Ben konu sahibine yazdım ne yazmışsam, size değil. İlgimi neyin çektiği sizi ilgilendirmiyor.

Eger yazdiklarinizin altinda "Alintili cevapla "butonu varsa bu herkesi ilgilendiriyor demektir. Konuyu saptirmak yerine mevzuya dair yorum yapilsa 40 yollu tartisma konusu olmayacak. Nedir bu cekisme meraki anlamadim ki yahu !

Eger yazdiklarinizin altinda "Alintili cevapla "butonu varsa bu herkesi ilgilendiriyor demektir. Konuyu saptirmak yerine mevzuya dair yorum yapilsa 40 yollu tartisma konusu olmayacak. Nedir bu cekisme meraki anlamadim ki yahu !
Konuyu saptıran ben miyim? Ben konu sahibine konusuyla ilgili bir yorum yaptım. Başkasına yazdığım şeyi alıntı yapıp çekişme ortamı yaratan sensin. Polemikten ban yemek istiyorsan "alıntılı cevapla"ma şeklinde laf söylemeye devam edebilirsin ama benim sana ayıracak vaktim yok. Sataşacak başka birini bul. :)

Bu forumda herkes uyardığı konuyu kendisi yapıyor farkında değiller ben sizin nispet yaptığınızı düşünmedim mutluluklar :)

Ya kiloluyum falan demissin benim bi yakinim dobisti baya smdi 1 -2 aydir belediyenin spor salonuna gidiyo haftada 3 gun ve yedigne ictigne acayip dikkat ediyo ve kadin suzuldu resmen biz de dedikki madem bu kadar kolaydi keske daha onceden yapsaydin falan yani evde ip atlayarak ne bilim holuhop cevirerek falan da zayiflayabilirsin bi kac kilo ve kisisel bakimina cok dikkat et bence. Bi de gece kiyafetlerine ev kiyafetlerine cok dikkat et evde de rahat giyin mesela disarda mini etek giymeyen birisiniz diyelimki aksam otururken oyle seyler giyin ne bilim bi sure de siz yanasmayin bence allah kolaylik versin valla boylesi de zordur. Hep tam tersini okurdum ama. Acaba caktirmadan yemeklerine falan mesir macunlari mi katsaniz ya da tatlilara katsaniz

Belki de eşinin isteğini kaçıran bişey vardır belki kokundan belki vücudunun bi yerinden belki de başka bişey yani bilemiyorum ama bunu oturup konuşun bence çünkü ben çok bakımlıyım mesela ben istemem eşim yalvarır bana bilemiyorum yani erkekler biraz hassaslar tüyden kokudan saç baş makyaj en ufak bişey onların midesini bulandırabiliyor

Haftada bir iki gayet normal bence. acaba sen mi abartiyorsun. Ben o kadar sık yapmiyorun mesela ozleyince daha guzel oluyor.esim de benim gibidir.

Oncelikle nezlimdeki yerinizi farkedip bana "sen "diye hitap edemeyeceginizi hatirlatmis olayim. Hakikaten yorumunuz kadar gereksiz bi savunma biciminiz var .En azindan konuyu saptirdiginiz konusunda hemfikir olabilsek mevzuya yogunlasabilirdik...Yorumuzun gereksiz yönü alintilanmaya deger oldugu icin alintiladim. Hadi size 5 dakikadan fazla şeetmeli günler ! Ok.by.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…