İyi akşamlar. Yine ben yine erkek arkadaşımla olan bir sorun. Bu gidişle sık sık konu açarım ben.
Neyse konuya gireyim. Biz 1.5 yıldır birlikteyiz. Arada sırada kavgalarımiz olur ama hep onun aramasıyla üstelemesiyle barışıriz. Kendisi havuzlu bir sitede oturuyor. Ne zaman havuza inse birkaç kişi ile muhabbet eder kaynaşir falan. Bu kaynaşmalarin sonucunda sık sık görüştüğü dostları oldu. Bunlardan bir tanesi yaşı geçkin bir kadın. Yaşı geçkin dememin sebebi aralarında bir şey olma ihtimalinin olmaması ve kadınin başka birini sevmesi. Kadına Ayşe diyelim. Bugün erkek arkadaşımla telefonda konuşurken bana şunları söyledi " yaaa gecenlerde serdar abi beni sormuş napıyor evlendi mi diye, Ayşe de yok ya evlenmedi o zaten evlenmek istemiyor" demiş. Ben bunu duyunca kalakaldım. Ben zaten ne zaman bir şeye çok kırılsam anında telefonu kapatmak isterim. Dedim şarjım bitiyor sonra konuşuruz.
Düşünün sürekli muhabbet eden iki arkadaş. Erkek arkadaşım evlenme çağında hatta yaşı geçiyor bile sayılır. Ve kadın da inanılmaz dedikoducu sitedeki herkesle ilgili bir fikri bilgisi var nerdeyse. İşte bu iki arkadaş benim hakkımda evlilik hakkında konuşmadilar mi sanki? Erkek arkadaşım da evlenmek istemiyorum onunla dedi ki kadın da şimdi rahat rahat başkasına bu şekilde konuşabiliyor. Üstüne üstlük normal bir şeymiş gibi bana anlatıyor.
Telefonda konuşup sesini duymak istemediğim için mesajla hesap sordum. O da tipik erkek savunmasına başvurdu. Yok sen senaryo yazıyorsun yok ben nerden bileyim niye öyle dedi senin hakkında konuşmuyoruz saçmalama vs gibi şeyler söyledi. Ayşe'nin neden öyle dediğini nerden bilecekmiş beyimiz.