"O zaten evlenmek istemiyor"muş

Erkek arkadaşınız sizinle evlenmek istiyor mu bilmiyorum ancak bu Ayşe bunu bir tarafından uydurmuş da olabilir. Erkek arkadaşınızın "evlilik yaşı" geçtiyse çevrenin evlilik baskısından bıkmış olabilir böyle bir konuşma geçmiş olabilir aralarında. Kadın da böyle yorumlamış olabilir. Erkek arkadaşınız da çok normal bir şeymiş gibi bunu size anlatmış zaten. Bence kadının laflarına takılmayın erkek arkadaşınızla ilişkinize ve onun niyetine bakın.

Bende esas kızdıgınız şeyin bu olduğunu düşünüyorum.
Kalkıp adama evlenme teklif edin de demem ama 30 yasındayız dediğiniz için yazıyorum ,erkek fizyolojisi istediği yaşta baba olmaya müsait ama biz kadınlar da durum böyle değil,eğer çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız konuya burdan girip anne olmak istediğinizi ,kendisini çok sevseniz dahi eğer hayat planlaması içerisinde evlilik ve çocuk yok ise bu ilişkiyi bitirmeniz gerektiğini söyleyebilirsiniz.
Bunu kesinlikle blöf amaçlı söylemiyorum.Herkes evlenmek istemeyebilir ,evlenir anne baba olmak istemeyebilir.
Bunlar saygı duyulması gereken kişisel kararlar,ama ilişkilerde netlik sağlanmalı,olmayacak şeyler için yuvarlak laflarla karsısındaki insanın zamanından çalmamalı

Ben yukarıda -ki üyeye katılıyorum. Madem öyle bir şey duydunuz arkadaşından. Onu test etmek için bunu yaptığınızda bir şey kaybetmiş olmazsınız. Ki ondan evliliğe dair bir adım geleceğini düşünmüyorum. En azından boşa vakit kaybetmezsiniz bu adamla

Ayseyi durumdan muaf tutarak benim gorusum bu iliskiyi.surdurmemeniz yonunde. Beklentiniz isteginiz ayni degil ki. Siz artk evlenecek kivamda oldugunuzu dusunuyosunuz. Ama sevgiliniz bu fikrin yanindan bile gecmiyo.

Ustelik siz evlenmeyi dusunmuyorum dediginizde sessiz kalarak size mesaji cok cok net vermis. Ikna olur evleniriz evlenmeyip napcak diye dusunuyorsaniz yanlis yoldasiniz. Malesef yola ikna edilmislerle cikilmaz.

Erkek arkadaşınız güvenilir biri gibi gelmedi söylemiştir bence kadın durup dururken niye yalan desin

Kesin evleilik bama uzak falan demistir. Yas ile de bir alakasi yok ayrica aralarinda birseyler olabilir gayet neden olmasinki

Iyide size de demis zaten evlenmek istemedigini. Ayseden duyunca mi idrak edebildiniz bunu

Erkek arkadasiniz nazlanmiyorki sadece evlenmeknistemiyir. Evlenmek isteseydi simdiye balayindan bile donmustunuz. İnsan evlenmek isteyince evleniyor yani. Naz olaak algilamayin onu

Sorun Ayse'nin ne dediğinden çok erkek arkadaşınızın evlenmek konusunda ne düşündüğü?
Bu konudaki fikriyle ilgili baskalarina soylediklerinden cikarim yapmak yerine direkt ona sorun. Aldiginiz cevap olumsuzsa ayrilin gitsin.

Adam evlenmek istemiyor sanırım bazı cevaplarınızdan öyle anladım ben.size zaten ben evlenmek istemiyorum mesajı vermiş orda sizin yapmanız gereken eğer evlenmek istiyorsanız ben ciddi bir ilişki istiyorum evlilik düşünüyorum demek çünkü isteğiniz bu yani nazlanıp trip atmanın anlamı ne?sizin niyetinizi bilsin bir süre sonra hala adım atmıyorsa farklı beklentileriniz vardır ayrılırsınız.erkeklerin evlenmek için acele etmesine gerek yok kadınlarında yok sadece çocuk işi kadını zorlayan birşey.yani maddi durumu yerinde yaşı müsait olsada evlenmemek istemesi normal benimde işim var evim var yaşım müsait erkek arkadaşımda var evlenmek istemiyorum şuanda kendisinede söyledim kendisi evlenmek istiyor herkes net olsun yani ona göre orta yol bulunur bulunamıyorsa ayrılırsınız dünyanın sonu değil.

Erkek arkadaşınız zaten evlenmek istemiyormuş. Hatta siz de seninle evlenmeye meraklı değilim demişsiniz. Söylemlerinize bakılırsa gayet evlenmek istemeyen bir profil çizmişsiniz. Erkek arkadaşınızın düşüncesini bir başkasıyla paylaşmak istemesi neden sorun oldu ki anlamadım ben. Evlenmek istemek kadar istememekte doğal. Bu noktada düşünceleriniz farkıysa ayrılabilirsiniz ama siz de evlenmek istemiyor rolü yapmışsınız. Karşılıklı ciddi bir iletişim sorununuz var gibi

Yani istiyorum tabi neden istemeyeyim. Her şey tamam yaşım 30 mesleğim var erkek arkadaşım var uzun da bir süre geçmiş.
Sen o erkek arkadaşı yedeğe al
Başkalarına da bak
Sonra kafana uyan daha sağlam biri olursa onla nişanlanırsın bunu bırakırsın
Linç edileceğim biliyorum ama
Bu erkekler bunu hak ediyor

Sen o erkek arkadaşı yedeğe al
Başkalarına da bak
Sonra kafana uyan daha sağlam biri olursa onla nişanlanırsın bunu bırakırsın
Linç edileceğim biliyorum ama
Bu erkekler bunu hak ediyor
O olay tam yemiyor bence ya, ben onu yapmaya çalıştım. Eskiyi tamamen bitirmeden yeni biri bir şekilde hiç karşıma çıkmadı valla

Erkekler nasıl beceriyo bu işi ya?
Bunu yapan kadınlar da var aslında. Benim teorim, ben hep tek bir kişiye kanalize oluyorum kişilik olarak aynı anda birkaç kişiyle yazışamıyorum falan. Yani yedeğe aldım ben bunu dediğim kişi de aslında hala hayatımda olduğu için ister istemez yine de algıları kapatıyoruz bence. Dolayısyla yeni insan karşımıza çıksa da fark etmiyoruz ya da hoşlanamıyoruz. Ne zaman ki tekmeyi basıyorum birine o zaman karşıma çıkıyor yenisi benim.

Ben size katılıyorum benzer durum arkadaşımın başında var hatta dün de konu açmıştım. İsteyen erkek dile de getiriyo kızı da sıkıştiriyo. Erkekten erkeğe karakter değişir ama evlilik gidişatı çoğunda aynıdır görücü usulü evlenenleri istisna dışında bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…