- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
- Konu Sahibi Marianihal
-
Erkek arkadaşınız sizinle evlenmek istiyor mu bilmiyorum ancak bu Ayşe bunu bir tarafından uydurmuş da olabilir. Erkek arkadaşınızın "evlilik yaşı" geçtiyse çevrenin evlilik baskısından bıkmış olabilir böyle bir konuşma geçmiş olabilir aralarında. Kadın da böyle yorumlamış olabilir. Erkek arkadaşınız da çok normal bir şeymiş gibi bunu size anlatmış zaten. Bence kadının laflarına takılmayın erkek arkadaşınızla ilişkinize ve onun niyetine bakın.Ayşe neye dayanarak bunu söyledi tabii ki senin söylediklerine dayanarak dedim. Beni belki de takilmalik basit bir kiz gibi anlatıyor. Yani o kadının beni sormama benimle ilgili ilişkimizin gidişatı ile ilgili bir soru sormama ihtimali sıfır. Allah bilir nasıl cevaplar aldı ki etrafa da o zaten evlenmek istemiyor diyor.
Bende esas kızdıgınız şeyin bu olduğunu düşünüyorum.Zaten o evlenme konusunu hiç açmadığı ve evlenmek istemediğini ima ettiği için ben "ben de çok meraklı değilim senle evlenmeye" şeklinde bir çıkış yaptım. O da aptal değilse bunun farkındadır. Yani ben belki de onun evlilik konusunda bu kadar hevessiz ve nazlı olmasına kiziyorumdur.
Katılmıyorum. Bazı şeyleri erkek düşünecek. Ve aksiyonu da o alacak o nazlı gelin gibi süzülüp ağırdan alırken ben tutup da evlenmek istiyorum hadi bi he de lütfen diyemem. Bu konuyu açma sebebim sizlerin de görüşünü öğrenmek yani acaba siz olsaniz bu durumu nasıl algilardiniz kızmakta hakli miyim haksız mıyım vs.
Ayseyi durumdan muaf tutarak benim gorusum bu iliskiyi.surdurmemeniz yonunde. Beklentiniz isteginiz ayni degil ki. Siz artk evlenecek kivamda oldugunuzu dusunuyosunuz. Ama sevgiliniz bu fikrin yanindan bile gecmiyo.İyi akşamlar. Yine ben yine erkek arkadaşımla olan bir sorun. Bu gidişle sık sık konu açarım ben.
Neyse konuya gireyim. Biz 1.5 yıldır birlikteyiz. Arada sırada kavgalarımiz olur ama hep onun aramasıyla üstelemesiyle barışıriz. Kendisi havuzlu bir sitede oturuyor. Ne zaman havuza inse birkaç kişi ile muhabbet eder kaynaşir falan. Bu kaynaşmalarin sonucunda sık sık görüştüğü dostları oldu. Bunlardan bir tanesi yaşı geçkin bir kadın. Yaşı geçkin dememin sebebi aralarında bir şey olma ihtimalinin olmaması ve kadınin başka birini sevmesi. Kadına Ayşe diyelim. Bugün erkek arkadaşımla telefonda konuşurken bana şunları söyledi " yaaa gecenlerde serdar abi beni sormuş napıyor evlendi mi diye, Ayşe de yok ya evlenmedi o zaten evlenmek istemiyor" demiş. Ben bunu duyunca kalakaldım. Ben zaten ne zaman bir şeye çok kırılsam anında telefonu kapatmak isterim. Dedim şarjım bitiyor sonra konuşuruz.
Düşünün sürekli muhabbet eden iki arkadaş. Erkek arkadaşım evlenme çağında hatta yaşı geçiyor bile sayılır. Ve kadın da inanılmaz dedikoducu sitedeki herkesle ilgili bir fikri bilgisi var nerdeyse. İşte bu iki arkadaş benim hakkımda evlilik hakkında konuşmadilar mi sanki? Erkek arkadaşım da evlenmek istemiyorum onunla dedi ki kadın da şimdi rahat rahat başkasına bu şekilde konuşabiliyor. Üstüne üstlük normal bir şeymiş gibi bana anlatıyor.
Telefonda konuşup sesini duymak istemediğim için mesajla hesap sordum. O da tipik erkek savunmasına başvurdu. Yok sen senaryo yazıyorsun yok ben nerden bileyim niye öyle dedi senin hakkında konuşmuyoruz saçmalama vs gibi şeyler söyledi. Ayşe'nin neden öyle dediğini nerden bilecekmiş beyimiz.
Erkek arkadaşınız güvenilir biri gibi gelmedi söylemiştir bence kadın durup dururken niye yalan desinİyi akşamlar. Yine ben yine erkek arkadaşımla olan bir sorun. Bu gidişle sık sık konu açarım ben.
Neyse konuya gireyim. Biz 1.5 yıldır birlikteyiz. Arada sırada kavgalarımiz olur ama hep onun aramasıyla üstelemesiyle barışıriz. Kendisi havuzlu bir sitede oturuyor. Ne zaman havuza inse birkaç kişi ile muhabbet eder kaynaşir falan. Bu kaynaşmalarin sonucunda sık sık görüştüğü dostları oldu. Bunlardan bir tanesi yaşı geçkin bir kadın. Yaşı geçkin dememin sebebi aralarında bir şey olma ihtimalinin olmaması ve kadınin başka birini sevmesi. Kadına Ayşe diyelim. Bugün erkek arkadaşımla telefonda konuşurken bana şunları söyledi " yaaa gecenlerde serdar abi beni sormuş napıyor evlendi mi diye, Ayşe de yok ya evlenmedi o zaten evlenmek istemiyor" demiş. Ben bunu duyunca kalakaldım. Ben zaten ne zaman bir şeye çok kırılsam anında telefonu kapatmak isterim. Dedim şarjım bitiyor sonra konuşuruz.
Düşünün sürekli muhabbet eden iki arkadaş. Erkek arkadaşım evlenme çağında hatta yaşı geçiyor bile sayılır. Ve kadın da inanılmaz dedikoducu sitedeki herkesle ilgili bir fikri bilgisi var nerdeyse. İşte bu iki arkadaş benim hakkımda evlilik hakkında konuşmadilar mi sanki? Erkek arkadaşım da evlenmek istemiyorum onunla dedi ki kadın da şimdi rahat rahat başkasına bu şekilde konuşabiliyor. Üstüne üstlük normal bir şeymiş gibi bana anlatıyor.
Telefonda konuşup sesini duymak istemediğim için mesajla hesap sordum. O da tipik erkek savunmasına başvurdu. Yok sen senaryo yazıyorsun yok ben nerden bileyim niye öyle dedi senin hakkında konuşmuyoruz saçmalama vs gibi şeyler söyledi. Ayşe'nin neden öyle dediğini nerden bilecekmiş beyimiz.
Kesin evleilik bama uzak falan demistir. Yas ile de bir alakasi yok ayrica aralarinda birseyler olabilir gayet neden olmasinkiİyi akşamlar. Yine ben yine erkek arkadaşımla olan bir sorun. Bu gidişle sık sık konu açarım ben.
Iyide size de demis zaten evlenmek istemedigini. Ayseden duyunca mi idrak edebildiniz bunuKonuştuk. Yani hiç evlenme isteği olan biri gibi davranmiyor. Aslında direkt evlenmek istemiyorum demedi ama arkadaşlarının evliliğinde ne kadar mutsuz olduğunu kadınların evlenince değiştiğini vs söyleyip kendince yol yaptı işte. Ben de bu imalardab sıkılıp "bana böyle imalarda bulunma ben zaten evlenme meraklısı değilim öyle bir istegim yok senle merak etme" deyince sesini bile çıkarmadı. Yani ne ditorsun sen ne demek istemiyorum biz evlenicez seninle vs demedi. Hem gerçekten istese Ayseye anlatirdi Ayşe de bunu söyleme cesaretini bulamazdi
Erkek arkadasiniz nazlanmiyorki sadece evlenmeknistemiyir. Evlenmek isteseydi simdiye balayindan bile donmustunuz. İnsan evlenmek isteyince evleniyor yani. Naz olaak algilamayin onuKatılmıyorum. Bazı şeyleri erkek düşünecek. Ve aksiyonu da o alacak o nazlı gelin gibi süzülüp ağırdan alırken ben tutup da evlenmek istiyorum hadi bi he de lütfen diyemem. Bu konuyu açma sebebim sizlerin de görüşünü öğrenmek yani acaba siz olsaniz bu durumu nasıl algilardiniz kızmakta hakli miyim haksız mıyım vs.
Belki erkek arkadasiniz sizden bagimsiz olarak suan evlilik plani olmadigini soylemistir?Bu arada Ayşe erkek arkadaşım için o evlenmek istemiyor demiş
Sorun Ayse'nin ne dediğinden çok erkek arkadaşınızın evlenmek konusunda ne düşündüğü?Konuştuk. Yani hiç evlenme isteği olan biri gibi davranmiyor. Aslında direkt evlenmek istemiyorum demedi ama arkadaşlarının evliliğinde ne kadar mutsuz olduğunu kadınların evlenince değiştiğini vs söyleyip kendince yol yaptı işte. Ben de bu imalardab sıkılıp "bana böyle imalarda bulunma ben zaten evlenme meraklısı değilim öyle bir istegim yok senle merak etme" deyince sesini bile çıkarmadı. Yani ne ditorsun sen ne demek istemiyorum biz evlenicez seninle vs demedi. Hem gerçekten istese Ayseye anlatirdi Ayşe de bunu söyleme cesaretini bulamazdi
Sen o erkek arkadaşı yedeğe alYani istiyorum tabi neden istemeyeyim. Her şey tamam yaşım 30 mesleğim var erkek arkadaşım var uzun da bir süre geçmiş.
O olay tam yemiyor bence ya, ben onu yapmaya çalıştım. Eskiyi tamamen bitirmeden yeni biri bir şekilde hiç karşıma çıkmadı vallaSen o erkek arkadaşı yedeğe al
Başkalarına da bak
Sonra kafana uyan daha sağlam biri olursa onla nişanlanırsın bunu bırakırsın
Linç edileceğim biliyorum ama
Bu erkekler bunu hak ediyor
Erkekler nasıl beceriyo bu işi ya?O olay tam yemiyor bence ya, ben onu yapmaya çalıştım. Eskiyi tamamen bitirmeden yeni biri bir şekilde hiç karşıma çıkmadı valla
Bunu yapan kadınlar da var aslında. Benim teorim, ben hep tek bir kişiye kanalize oluyorum kişilik olarak aynı anda birkaç kişiyle yazışamıyorum falan. Yani yedeğe aldım ben bunu dediğim kişi de aslında hala hayatımda olduğu için ister istemez yine de algıları kapatıyoruz bence. Dolayısyla yeni insan karşımıza çıksa da fark etmiyoruz ya da hoşlanamıyoruz. Ne zaman ki tekmeyi basıyorum birine o zaman karşıma çıkıyor yenisi benim.Erkekler nasıl beceriyo bu işi ya?
Kadınların en büyük hatası duygusal olması ve erkekleri çok ciddiye alıp hep bekleyen taraf olmasıO olay tam yemiyor bence ya, ben onu yapmaya çalıştım. Eskiyi tamamen bitirmeden yeni biri bir şekilde hiç karşıma çıkmadı valla
Ben size katılıyorum benzer durum arkadaşımın başında var hatta dün de konu açmıştım. İsteyen erkek dile de getiriyo kızı da sıkıştiriyo. Erkekten erkeğe karakter değişir ama evlilik gidişatı çoğunda aynıdır görücü usulü evlenenleri istisna dışında bırakıyorumKatılmıyorum. Bazı şeyleri erkek düşünecek. Ve aksiyonu da o alacak o nazlı gelin gibi süzülüp ağırdan alırken ben tutup da evlenmek istiyorum hadi bi he de lütfen diyemem. Bu konuyu açma sebebim sizlerin de görüşünü öğrenmek yani acaba siz olsaniz bu durumu nasıl algilardiniz kızmakta hakli miyim haksız mıyım vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?