Lekeler, Çiller OBAGI ÜRÜN KULLANIP FAYDA GÖRENLER???

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hhzzll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
92
38
88
arkadaşlar merhaba 4 yıllık geçmeyen agresif yüz lekelerim var. Böyle benek benek değilde yanmışsa kararmış gibi. Çok kötü.:110: Şuan lazerle silme işlemi yaptırıyorum. Doktorum obagi ürünlerinden standart protokolü uygulamamı söyledi.:işsiz:1 haftadır kullanıyorum ıstakoz gibi kızardım. Bu ürünleri kullanımda fayda gören varmı o_O

arkadaşlar merhaba 4 yıllık geçmeyen agresif yüz lekelerim var. Böyle benek benek değilde yanmışsa kararmış gibi. Çok kötü.:110: Şuan lazerle silme işlemi yaptırıyorum. Doktorum obagi ürünlerinden standart protokolü uygulamamı söyledi.:işsiz:1 haftadır kullanıyorum ıstakoz gibi kızardım. Bu ürünleri kullanımda fayda gören varmı o_O

Arkadasım ben kullanmadım kullanan kisiye de rastlamadım tūrkiyede cok kullanan yok ...fakat internet arastirmalarima dayanarak soyluyorum yurdısında cok begenilen bir ūrūn cok fayda saglayan var...

Çokda pahalı. Onun için merak ettim. Fayda etmezse çok üzülürüm :110:

Yazın lazeri kimse onaylamıyor keşke kışı bekleseydin ama ondan fayda görmeyen arkadaşlar varrr n yazıkki:KK43:

Zaten bende lazerin pek fayda ettiğini söyleyemiycem:110: ama sanki aldığım kremler iyi geliyor biraz. Ya o kadar bıktım ki bu lekelerden yaz kış Bekleyemiycem :KK57::KK61:

:KK62:bende bıktımmmmmm inann sizin lekeniz neyden oluştu güneş mi yoksa ?

İlk gebeliğimde oluştu sonra expigment ve acnelyse kullandım soyuldu kullanmaya devam edince kahverengi bir hal aldı sonra 2. Gebelik kullanılan ilaçlar derken koyu kahve bir renkle bana sadık kaldı :110:

Hmm bende zoratenin kullanmıştım yüzümde tek tük sivilce olurdu kızken belimdeki sivilceler yüzünden 6 ay kullandım keşkede kullanmasaydım hap bitmeden lekeler oldu dr müdahale edemedi hap içtiğim için bitti hap kullanmadıgım sey kalmadı expigment acnelyse dahaa buna benzer seylerr n olur bilmem ama yazın soyucular dahada beter yapar bilginize hap tedavisinden sonra soyucular biraz açmıştı aradan bır yıl sonra tekrarladı derken evlendim hamilelikte tuzu biberi oldu anlayacagınız aynalara küstümmm:110:

Screenshot_2016-05-20-14-57-20.webp

Bak internetten böyle birşeyi ilk kez duydum nişadır neyse artık

Hmm bende zoratenin kullanmıştım yüzümde tek tük sivilce olurdu kızken belimdeki sivilceler yüzünden 6 ay kullandım keşkede kullanmasaydım hap bitmeden lekeler oldu dr müdahale edemedi hap içtiğim için bitti hap kullanmadıgım sey kalmadı expigment acnelyse dahaa buna benzer seylerr n olur bilmem ama yazın soyucular dahada beter yapar bilginize hap tedavisinden sonra soyucular biraz açmıştı aradan bır yıl sonra tekrarladı derken evlendim hamilelikte tuzu biberi oldu anlayacagınız aynalara küstümmm:110:
Evet Can'ım yazın kullanılmaması gerek ama inan çok kötü görünüyo artık makyaj bile kapatmıyor inan. Dikkat edicem artık napıyım :silah:

Bende limon suyuyla karbonat sürüp uyuyorum kuruduktan sonra açıyor gibi rengini

Hadi bakalım inş. Yarar işe. Valla benim lekeler inde rengi biraz açıldı

Siz n yaptınız ki?

ben baya kullandım açıkcası fayda görmek için 4 ürün gerekli 4 ürün fiyatı da 1000 tl falan o 1000 tl ye gidip bakım yaptırın bence :) t pads padli tonik salisilik asitli 224 tl baya güzel ama cok pahalandı. yıkama jeli 89 ile 130 arasında değişiyor seriye göre. serumlar 200 den başlıyor 300 e kadar. Benden tavsiye içeriklerine bakın markaların ona göre muadil markalar almaya çalışın obagi nin içeriği salisilik asit laktik asit(c vitamini) glikolik asit vs ürüne göre değişiyor. salisilik asitli markalar bulun skinceulitals ddf dcl neostra exuviance yada watsonsdaki nib+fab gibi araştırın obagi ye ciddi paralar vermeye gerek yok hemde indirim de olmuyor. güvenilir sitelerden dermokozmetik markalara bakın. tek beğendiğim t pads obagi de padli tonik yağ bezesi oluşumunu engelliyor içinde salisilik asit var.

Back
X