Obezim nolur yardım edin

Evet ama ben istiyorum ki hayatimdan tamamen zararli seyleri cikarip bi omur oyle yasayayim yani tabi mesela bi insan hangi diyeti yaparsa yapsin eski aliskanliklarina tekrar donmemeli. Diyetiniz bitincede yine ona yakin beslenmelisiniz mesela dukan yapanlar ntekrar neden aliyor kilolari cunku aylarca sadece protein yiyip diyet bitince saglikli beslenseler de karbonhidrat vs yedikleri icin geri aliyor yani o yuzden diyorum bu diyet degil aliskanliklari degistirme diye

Evet insulinim o yuzden var ama yine insulinim oldugu icin meyvesiz yasamak beni biraz zorlar ama karatayi cok öneren oldu ve gercekten doyurucu o yuzden kesinlikle arastiricam
zorlanmadan bir syler basaramyiz. yapmayin lutfen irade sadece . ben de cikolatasiz yapamam diyordum . bir kere meyveye cok duskunseniz zaten bu da problem . ama artik cikolat yiyemiyirum.
Allah yardimciniz olsun .

Kızlar bende çok kiloluyum ama sizin yediğinizin yarısını yiyorumdur kesin çünkü yemek yediğimi görenler hep öyle der ayrıca herşeyi şekersiz içerim çikolataya bayılmam olsa yerim gidip parayla adığımı bilmem çikolata krizim yoktur yani ama şişkoyuz işte napak ölekmi keşke bende zayıf olsam ama yolda görüpte bu insan bunu kendine niye yapıyor demekte çok acımasız geliyor bana Şişko olduğumdan hemende üstüme alındım

Pardon ben sizin mesajinizi gozden kacirmisimdir heralde gorduysemde unutmusumdur hatirlamiyorum yani kasten cevap vermemezlik yapmadim. 2 arkadas daha onerdi zaten karatayi ve cok aklima yapti suan uygulamayi dusunuyorum resmen

Anladim buyuk cogunlugunu vermis kalaninida kolaylikla verir kardesiniz :) bende hastanenin diyetisyenine gidicem bu hafta ve nasipse basliycam bakalim
İnsallah istedgin kiloya dusersin ama pes etme kendni motive et dewamli verirsin insallah hakkinda hayirlisi olsun seninde canm

Aslinda sorulmaz ama boyun kilon kac ?? Merak ettim

Katiliyorum yani saniyolar ki biz oturup butun gun hayvan gibi yiyoz ama oyle bir sey yok kilolularin cogunun hastaligi var bende cevremdekilerden daha az yerim hatta cogu zaman gunde 1 kere yerim ama yinede kiloluyum. Bu arada hic doktora gidip test yaptirdiniz mi? Belki insulin falan vardir

Pardon ben sizin mesajinizi gozden kacirmisimdir heralde gorduysemde unutmusumdur hatirlamiyorum yani kasten cevap vermemezlik yapmadim. 2 arkadas daha onerdi zaten karatayi ve cok aklima yapti suan uygulamayi dusunuyorum resmen

bak canım istersen iyive arastir.
meyve kismini da cilek gibi mevsim meyvesi yiyebilirsin.
kesinlikle zor degil.63kg veren teyze var.

bakin ben gecen sene . haftalik 2kg verdim tabi tam uydugumda. eger care ariyorsnaiz ve turk yemekleriyle cacikti tursuydu . mercimek kofte et. karniyarik . etli fasulye. her sey serbest doyana kadar .

Evet karatay suan birinci sirada yapmak istediklerimden. Ben gunde 2 ogun guzel yiyebilecegim bir seyler ariyodum zaten. Mesela ornek olarak sabah ve aksam ne yiyosunuz bizimle paylasir misiniz?

Benim ileri derecede var bide gizli şeker var ayrıca hiçöregli olmuyorum 3 4 tane ilaç kullanmam lazım kullanmıyorum öldüğümde yok yani herşey insanlara bahane geliyor o yüzden ben kimseye demiyorum şuyum buyum var diye şişkoyum diyorum geçiyorum 40 kilo birine konuşmak kolay geliyor çünkü

okursun inşallah erinmeden yazacm

onemli olan az yemek degil
onemli olan hucrelerin doymasi.

hucremiz bizi oluşturan yapi taslari icin yemeliyiz . kan icin.hormon icin onun ixin de saglikli yemeliyiz.

sen yazmissim cips kola vs. Bunlarin hoc birini hücreler tenezzul edipte kullanmaz . ama vucud bosa da harcamaz ilerde kullanirim die hooooppp trigliseride dönüştürür.

saglikli vucudun.ihtiyaci olanlardan yiyecez . ben 2ayda 12kg verdim o da tam uymadigjm icin .

yine bi arkadas bak buraya uyeydi merverasyon kiz 90 kilodan 58 e dustu .

bu insanlar yapti cunku karatay basi irade istese de sonra seni dogru yemeye alistiriyo

istesen de makarna yiyemiyorsun cunku canin.cekmiyo

ya da pasta nutella felan yok almiyo vucud

1senedir 58 kiloyum artık nasil zayif kalinir ogrendim

hic zaman kaybetme hemen arastir anla ve uygula .

bize dua e

Evet karatay suan birinci sirada yapmak istediklerimden. Ben gunde 2 ogun guzel yiyebilecegim bir seyler ariyodum zaten. Mesela ornek olarak sabah ve aksam ne yiyosunuz bizimle paylasir misiniz?

canim herkes kendine gorw saatlerini ayatlar.
ben kışın yapmistim gecen sene

kahvaltı:
-2-3yumurta .ister tereyagli ister kasap sucuklu
-avucumuzun ici kadar peynir
-10-15zeytin
-yesillik aklina ne gelirse limonlunolmasi tercihimizve zeytinyagli
-1cay bardagi kuruyemis.ceviz findik.fistjk
ne varsa
-4, 5 gun kurusu kayisi. ben aralarina kaymak surup ceviz koyup yerim .

-gun.kurusu yemezsek yerine arada mevsim meyvesi
cay

. arada findik.fistik maden suyu ya da ayran . benim tercihimaden suyu

aksam:
-1kase corba
-2yemek tabagi etli kuru fasulye
-yogurt
tursu

daha ne olsun daha ne olsun

sonra da ustune turk kahvesi

Haklisiniz ben cok karsilastim oyle insanlarla. Peki daha once zayiflamaya calistiniz mi yani diyetisyene falan gittiniz mi?

Valla cok iyi gercekten gunde 1500 kalori alsam ve karataya uyarlasam bunu cok iyi olur uatteki yazinizida okudum gercekten cok mantikli ilk zamanlar zorlanma olur sonra vucut her seye alisiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…