- Konu Sahibi limonsepeti85
kahvaltıda bir simit, bir dilim beyaz peynir ve yarım domates.. fena başlangıç sayılmaz sanırım. yalnız sabah tartıldım hadi ilg gün bir göreyim diye, ne göreyim 77 olmuşum hep böyle olur, sanırım psikolojik. neyse önümüzdeki pazartesiye kadar tartılmama kararı verdim. bakalım değişiklik olacak mı.
 hep böyle olur, sanırım psikolojik. neyse önümüzdeki pazartesiye kadar tartılmama kararı verdim. bakalım değişiklik olacak mı.

hep böyle olur, sanırım psikolojik. neyse önümüzdeki pazartesiye kadar tartılmama kararı verdim. bakalım değişiklik olacak mı.

ben hayatımda oturup yedi dilim ekmek yemiş insan değilim
 ben hayatımda oturup yedi dilim ekmek yemiş insan değilim  işte böyle böyle aldım ben bu kiloları, bi de az yedim oh oh diye seviniyorum.. o zaman öğlen yediğimi yazayım da beni bi güzel azarlayın.
 işte böyle böyle aldım ben bu kiloları, bi de az yedim oh oh diye seviniyorum.. o zaman öğlen yediğimi yazayım da beni bi güzel azarlayın. akşam servisten indikten sonra 20 dk lık bir yürüyüş yolum oluyor eve gitmek için, ben minibüse binerdim ama akşam yürüdüm:) spor spordur. birazdan sıcak su içip kahvaltıya başlayacağım.
akşam servisten indikten sonra 20 dk lık bir yürüyüş yolum oluyor eve gitmek için, ben minibüse binerdim ama akşam yürüdüm:) spor spordur. birazdan sıcak su içip kahvaltıya başlayacağım.