• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

obezite günlüğüm:(

kahvaltıda bir simit, bir dilim beyaz peynir ve yarım domates.. fena başlangıç sayılmaz sanırım. yalnız sabah tartıldım hadi ilg gün bir göreyim diye, ne göreyim 77 olmuşum:KK35: hep böyle olur, sanırım psikolojik. neyse önümüzdeki pazartesiye kadar tartılmama kararı verdim. bakalım değişiklik olacak mı.

önümüzdeki pazartesiden itibaren kilo takibine de başlayalım o zaman....

ben akşam 40 mekik çektim sabahta garip garip bir hareketler yaptım :)kollarımı bacaklarımı kaldırdım indirdim squart yaptım.... ilk hedefim pörtlemiş göbeğimden kurtulmak.....

Canım görünce uyarmam gerektiğini düşündüm. Bir simit yedi dilim ekmek demek. Aman dikkat

aman allahım :KK57: ben hayatımda oturup yedi dilim ekmek yemiş insan değilim :( işte böyle böyle aldım ben bu kiloları, bi de az yedim oh oh diye seviniyorum.. o zaman öğlen yediğimi yazayım da beni bi güzel azarlayın.

10 adet kızarmış hamsi, bir kase yağsız makarna (ama ketçap sıktım :/), salata

bu arada saat 10:00 gibi bir bardak ayran içmiştim.

ama kararlıyım bu saatten sonra bişey yok. sadece bir kahve içicem ikindide.

akşam da cacık ve 1 dilim kepek ekmeği. ne dersin canım günü kurtarabilir miyim ?

Hani bize bu gün hamur işi yasaktı niye yedin simit.... hani paketlenmiş gıda yasaktı niye yedin ketçap... bi güncük durmadın sözünde olmaazzz.....

balık salata on numara zaten.... makarnaya bir şey diyemem ben bayılırım çünkü kendisine...

bende tatlı krizindeyim........ kendime kahve yaptım.... acı acı içiyorum şimdi.... biraz sonrada bir salatalık yerim yoksa saldıraya bağlıcam .....

canımm günlüğüne baktım da akşam kahve salata falan diyorsun nasıl dayanabiliyorsun?? off ben gece uykudan uyanıp tatlı yiyen biriyim nasıl yapıcam böyle şeyler bilmiyorum ama gerçekten iyi ki konuyu açmışım şimdiden gaza geldim bile biraz :KK49:akşam servisten indikten sonra 20 dk lık bir yürüyüş yolum oluyor eve gitmek için, ben minibüse binerdim ama akşam yürüdüm:) spor spordur. birazdan sıcak su içip kahvaltıya başlayacağım.
spor için her fırsatı değerlendirmek lazım, 16.00-17.00gibi ara öğün yaparsam 19.00 da kahvemi içiyorum yürüyüşe çıkıyorum bu beni yemekden alıkoyuyor, dünde mesela aynısını yaptım , yatana kadar su soda bitki çayı en geç 21.00 gibi meyve+süt yatarken tok olmuyorsun tabi ama karnım dolu olarak yattığım hiç bir zaman zayıflayamadım

aman allahım :KK57: ben hayatımda oturup yedi dilim ekmek yemiş insan değilim :KK43: işte böyle böyle aldım ben bu kiloları, bi de az yedim oh oh diye seviniyorum.. o zaman öğlen yediğimi yazayım da beni bi güzel azarlayın.

10 adet kızarmış hamsi, bir kase yağsız makarna (ama ketçap sıktım :/), salata

bu arada saat 10:00 gibi bir bardak ayran içmiştim.

ama kararlıyım bu saatten sonra bişey yok. sadece bir kahve içicem ikindide.

akşam da cacık ve 1 dilim kepek ekmeği. ne dersin canım günü kurtarabilir miyim ?
Bence gayet iyi olmuş bugün :) ketçap yerine domates sosu da iş görür ketçap ve mayonez çok kalorili :)

günaydınlarr,

bugün kendimi daha iyi hissediyorum, tatlı krizine de girmedim henüz. sanırım yavaş yavaş alışıyorum:KK73:
akşam bir kase çorba, bir yemek kaşığı bamya, biraz karpuz ve yarım dilim ekmek yedim. gece on gibi dayanamadım iki tane burçak kremalı yedim.

kahvaltım gayet sağlıklı, 1 haşlanmış yumurta, yarım domates, 5 adet siyah zeytin, bir dilim neyaz peynir, bir dilim kepek ekmeği, başım ağrıyor ama açlıktan . birazdan ara öğün olarak bir bardak ayran ve maj.. ağrı kesici alıcam:-)

Hani bize bu gün hamur işi yasaktı niye yedin simit.... hani paketlenmiş gıda yasaktı niye yedin ketçap... bi güncük durmadın sözünde olmaazzz.....

balık salata on numara zaten.... makarnaya bir şey diyemem ben bayılırım çünkü kendisine...

bende tatlı krizindeyim........ kendime kahve yaptım.... acı acı içiyorum şimdi.... biraz sonrada bir salatalık yerim yoksa saldıraya bağlıcam .....

aayy ben onu unutmuşum şekerim, ama alışma evresi bu azcık olmazsa olmaz sonra bıkıveririz valla :)

senin nasıl gidiyor bakalım

nasıl unuttun yahu, daha başlarken kaytarmak oldu senin ki... neyse sen biliin....

benim şimdilik iyi bakalım bu günde zararlı şeyler yemicem hayırlısıyla...

bu günkü menüm

sabah
yarım litre su
kıymalı yumurta

ara
1 porsiyon üzüm

öğlen
2 dilim tam buğday
arasına bir üçgen peynir
üzerine kendi yaptığım ajvar sos

ara
armut

akşam
salata

gün içinde bol su ve bitki çayı.....

acıktıkçada salatalık kemiricem....

akşamları 40 mekik ve bacak hareketleri yapıyorum....

günaydınlarr,

bugün kendimi daha iyi hissediyorum, tatlı krizine de girmedim henüz. sanırım yavaş yavaş alışıyorum:KK73:
akşam bir kase çorba, bir yemek kaşığı bamya, biraz karpuz ve yarım dilim ekmek yedim. gece on gibi dayanamadım iki tane burçak kremalı yedim.

kahvaltım gayet sağlıklı, 1 haşlanmış yumurta, yarım domates, 5 adet siyah zeytin, bir dilim neyaz peynir, bir dilim kepek ekmeği, başım ağrıyor ama açlıktan . birazdan ara öğün olarak bir bardak ayran ve maj.. ağrı kesici alıcam:-)
Bence süper gidiyorsun canım çok iyi :) bak ne diycem ben kahvaltıda iki kaynamış yumurta yiyorum daha tok tutuyor. Sende alerji durumu yoksa sen de yapabilirsin ;)

günaydınlar,

dün öğle bir kaşık taze fasulye, bir köfte, bir kase makarna, salata ve yoğurt yedim.

akşam 2 adet haşanmış baget, biraz patates ve havuç, bir dilim ekmek, cacık yedim. birkaç lokma kavun bir de.

yalnız sabah altına müthiş baş ağrısı mide bulantısıyla uyandım, migrenim azmış, büyük ihtimal açlıktan oldu :( bir dilim kek yemek zorunda kaldım. şimdi de iki haşlanmış yumurta yiycem, nasıl dayanıcam bilmiyorum, ayakta duramıyorum :( hep böyle oluyor işte, diyetlerim iki günden fazla sürmiycek mi benim:mad:

Back
X