• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

objektif bakışlara ihtiyacım var Yardım Lütfen...

sevmekvesevilmekgerek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
381
205
53
Şu zor zamanlarımda bir de üstüne iş arkadaşımın davranışları iş arkadaşım diyorum ama o bana farklı bir gözle baktığından reddedilmeyi gururuna yedirememiş olacakki bezdirme operasyonuna girişmiş gibi...

İşe ilk girdiğim günlerde çok iyi anlaşıyorduk.Daha sonra niyetinin farklı olduğunu anladığımda uzak durmaya başladım.Benim konularımı okuyan arkadaşlar bilir evliydim fakat eşimden ayrılıyorum ve ayrı yaşıyalı 1 sene oldu iş ortamlarında ayrılıp boşanan kadınlara çok iyi bakmadıklarını bildiğim için işe girmeden önce evliyim demiştim zaman geçtikçe herkes eşiyle ortamlara girdiğinde benim durumumu güvendiğim kişilere açıklamam gerekti ve bu iş arkadaşımda öğrendi daha sonra bana açıldı benden hoşlandığını söyledi ben kabul etmedim tabiki çünkü yeni evliliğimi bitirdim ve hiç kimseye güvenmiyordum.Biraz zaman geçtikten sonra beni toplum içinde bozmaya bana kaba davranmaya başladı.Biraz zaman geçtikten sonra hayatında zaten birinin olduğunu öğrendim.Resmen Ben evlenip ayrıldım kolay lokma olurum diye düşünmüş ş... bu gururumu bayağ kırdı ve artık kimseye güvenim kalmadı.Şimdi size soruyorum 1.benim tavrım nasıl olmalı? bu pislik kişiliksiz insana nasıl davranmalıyım? mümkün olduğunca konuşmamaya çalışıyorum iş içinde olsa diyaloga girmemeye çalışıyorum ama içim içimi yiyo altta kalmak istemiyorum. 2. Patrona durumu izah edip işten mi çıkmalıyım?
3. Bende o nasıl davranıyosa ona öyle davranıp toplum içinde bozup hakaret edip bezdirmeliyim.

Biliyorum çok uzun oldu kusura bakmayın.okuyan ve yorumlayan herkeze teşekkür ederim.

Adam yerine bile koymayarak başlayabilirsiniz. O yokmuş gibi. Onu sallamıyormuşcasına. 5 para etmez biri olduğunu hissettirin. İşinize de devam edin. Duygusal bi yakınlaşma olmadı anladığım kadarıyla.
Ve sizin kolay lokma olmadığınızı anlamış. Tavrınızdan ödün vermeyin. İşinize devam edin.

ben olsam laf söylediğinde altta kalmaz, cevabını çok güzel bir uslupla iade ederdim. sizinle birşeyler düşünmesi illaki boşandınız kolay lokmadır bu dediğinden değildir, gelen yada gelecek tekliflere her zaman bu gözle bakıp kendinizi yıpratmayın. Belki gerçekten etkilenmiş ve adım atmıştır ama red cevabı aldığında böyle çirkinleşmesi karaktersiz olduğunu gösteriyor.

Mesleğiniz kolay iş bulabileceğiniz gibi mi?
Normalde aaaa siz niye işten çıkasınız falan derdim ama zaten boşanma sürecinde başınızda bin tane dertle uğraşırken uğraşmaya değmez..
Adamın terbiyesi belli, siz orada kalıp sessiz kalsanız dozu arttıracak, toplum içinde bozmaya kalksanız, o sizin üstünüze daha da gelecek.
Eğer aynı şartlarda başka iş bulabiliyorsam ben olsa işten ayrılırdım...
Yok şartlar değişir yada kötüleşir yadaiş yerinizi çok seviyorsanız toplum içinse laf sokmaktan fazlasını yapmalısınız.
Size laf soktuğunda öyle bir ağzının payını verin, öyle bir üste çıkın ki, hatta öyle bir bağırıp çağırın ki sesini çıkaramasın bir daha...

Boşanmış olmakla kolay lokma olmayı nasıl bağdaştırıyorsunuz kendi içinizde. Siz buna inanıyorsunuz zaten,başkalarına karşı nasıl böyle olmadığını göstereceksiniz ki ? Evlenmiş yani bakire değil o yüzden mi kolay lokma ? Sizce kaç kız evlenirken bakire ? Benim çevremde sıfır desem yalan olmaz heralde,belki bir kişi vardır..
dik durun,o hadisizede cevabını bikaç kere verin ki sussun.

O kim de onun için ekmeğinden olacaksın ne munasebet o gitsin. Ben olsam hiç onu görmem adeta o yokmuş gıbı davranırım ama laf soktugunda ve bozdugunda ona aynı dilden karşılık verir ben uzulecegime o kudursun gerizekalı derdim.

ben olsam laf söylediğinde altta kalmaz, cevabını çok güzel bir uslupla iade ederdim. sizinle birşeyler düşünmesi illaki boşandınız kolay lokmadır bu dediğinden değildir, gelen yada gelecek tekliflere her zaman bu gözle bakıp kendinizi yıpratmayın. Belki gerçekten etkilenmiş ve adım atmıştır ama red cevabı aldığında böyle çirkinleşmesi karaktersiz olduğunu gösteriyor.

Hayatında zaten biri varken bana duygularını açıklıyor.Buda benim aklıma benden faydalanmak istediği geliyor.

Mesleğiniz kolay iş bulabileceğiniz gibi mi?
Normalde aaaa siz niye işten çıkasınız falan derdim ama zaten boşanma sürecinde başınızda bin tane dertle uğraşırken uğraşmaya değmez..
Adamın terbiyesi belli, siz orada kalıp sessiz kalsanız dozu arttıracak, toplum içinde bozmaya kalksanız, o sizin üstünüze daha da gelecek.
Eğer aynı şartlarda başka iş bulabiliyorsam ben olsa işten ayrılırdım...
Yok şartlar değişir yada kötüleşir yadaiş yerinizi çok seviyorsanız toplum içinse laf sokmaktan fazlasını yapmalısınız.
Size laf soktuğunda öyle bir ağzının payını verin, öyle bir üste çıkın ki, hatta öyle bir bağırıp çağırın ki sesini çıkaramasın bir daha...

İşten çıkmayı istemiyorum ama onunlada uğraşmak istemiyorum yani şöyle söyliyim iş yarinde 4 bayanız diğerlerine çok iyi davranırken bana itici davranması zoruma gidiyor çünkü sevilip sayılan biriyim onun davranışıya toplum içinde diğerlerininde saygısının azaldığını düşünerek pasif kalıyorum. Ama bi erkeklede bağırıp çağırarak tartışmak istemiyorum.

Benim korkumda o bi başka yere girdiğimde yine aynı karaktersiz bi insana denk gelmekten korkuyorum.

çok üzgünüm ama benim çalıştığım kurumda da var öyle densizler. birkaç tanesini duydum. selam bile vermiyorum. illa bana yapılmış olması gerekmez hiçbir insana bu denli ahlaksızlık yapılmamalı.

Boşanmış olmakla kolay lokma olmayı nasıl bağdaştırıyorsunuz kendi içinizde. Siz buna inanıyorsunuz zaten,başkalarına karşı nasıl böyle olmadığını göstereceksiniz ki ? Evlenmiş yani bakire değil o yüzden mi kolay lokma ? Sizce kaç kız evlenirken bakire ? Benim çevremde sıfır desem yalan olmaz heralde,belki bir kişi vardır..
dik durun,o hadisizede cevabını bikaç kere verin ki sussun.
ben bağdaştırmıyorum malesef ki toplumdaki erkekler o gözle bakıyor.Yani sadece eşinden ayrılan ben değilim çevremdeki arkadaşlarımdanda duyuyorum bi çok kişi ahlaksız teklifte bile bulunuyor.

Sen onu terslersen duracak mi saniyorsun. Bence durmaz. En iyisi o yokmus gibi davran. Hatta bir soz yuzugu al tak parmagina. Adam olsa yuz yuze konus diyecegim de onu da yanlis anlar . O potansiyel var onda.

Yüzyüze konuşsam kendini bişe sanıcak dengesiz bi laf söylüyecek ben çıldırıcam en iyisi sizin dediğiniz gibi bi yüksük takmak ve muhattap olmamak gibi

çok üzgünüm ama benim çalıştığım kurumda da var öyle densizler. birkaç tanesini duydum. selam bile vermiyorum. illa bana yapılmış olması gerekmez hiçbir insana bu denli ahlaksızlık yapılmamalı.
Katılıyorum.Günümüzde evli bekar herkezin başına geliyor

Back
X