• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

objektif bakışlara ihtiyacım var Yardım Lütfen...

eşinizden ayrıldığınızı söylemeseydiniz...ne olursa olsun...işi var deyip erteleyebilirdiniz...benim annemde 5 senedir aynı yerde çalıştı herkes evli biliyo...annemle babamm ayrı..şimdik başka yerde çalısıyo orasıda evli diye biliyo...siz muhattap olacağınızda başka birisinden rica da bulunun + beye verin veya söyleyin...diye...:cool:

eşinizden ayrıldığınızı söylemeseydiniz...ne olursa olsun...işi var deyip erteleyebilirdiniz...benim annemde 5 senedir aynı yerde çalıştı herkes evli biliyo...annemle babamm ayrı..şimdik başka yerde çalısıyo orasıda evli diye biliyo...siz muhattap olacağınızda başka birisinden rica da bulunun + beye verin veya söyleyin...diye...:cool:

İnanın söylemeyi bende çok istemedim ama mecbur kaldım yalan söyliyemedim ki söylediğim zaman hal ve hareketlerimden belli ederim.

Müdürünle konuş.
Ben böyle konularda cirkefe bağlamayı sevmiyorum ( normalde cazgirimdir)

Müdüre şöyle ve eger bu haraketlerin aninda yok olmazsa eger mahkemeye vericeginizi söyleyin. İş yerinde mobbing komik birşey değil.
Ve genelde her iş veren mahkemelik olmakdan korkar.

Boşanmış olmakla kolay lokma olmayı nasıl bağdaştırıyorsunuz kendi içinizde. Siz buna inanıyorsunuz zaten,başkalarına karşı nasıl böyle olmadığını göstereceksiniz ki ? Evlenmiş yani bakire değil o yüzden mi kolay lokma ? Sizce kaç kız evlenirken bakire ? Benim çevremde sıfır desem yalan olmaz heralde,belki bir kişi vardır..
dik durun,o hadisizede cevabını bikaç kere verin ki sussun.

Konu bu olmasada imzami atarim.

Benim çevremde tam BIR tane var... BIR...

Bende dahil cevrem hep kolay lokmayiz.

ben size açıldıktan sonra diye anladım durumu, öyle ise tabiki niyeti farklı.
Yani ben çok net anlatmadım k.bakmayın benden kaynaklı hata hayatında birinin olduğunu öğrendim diğer arkadaşlarla aralarında konuşuyolardı 2 senelik ilişkim falan evlenicem diyordu. biraz mantık yürüttüğümde zaten bana açılalı çok bi vakit olmamıştı resmen işte zaten o kız cepte bununlada yatıyım kalkıyım düşündü gibi geldiki yaptıklarından tamamen bu sonuç çıkıyo

Yani ben çok net anlatmadım k.bakmayın benden kaynaklı hata hayatında birinin olduğunu öğrendim diğer arkadaşlarla aralarında konuşuyolardı 2 senelik ilişkim falan evlenicem diyordu. biraz mantık yürüttüğümde zaten bana açılalı çok bi vakit olmamıştı resmen işte zaten o kız cepte bununlada yatıyım kalkıyım düşündü gibi geldiki yaptıklarından tamamen bu sonuç çıkıyo
Tamam canım daha fazla bunları kafanda düşünüp kurup canını sıkma. Pisliğin tekiymiş. Cok tersliyorsa sende çıkış, saygı çerçevesinde davranın de. Yada muhatap olmak istemiyorsan görmezden gel. mesafeni koy, kafana takmamaya çalış, Allah'tan bulsun. Sen bunları haketmedin , o seviyesiz ve terbiyesizmis, canını sıktığına değmez.

Tamam canım daha fazla bunları kafanda düşünüp kurup canını sıkma. Pisliğin tekiymiş. Cok tersliyorsa sende çıkış, saygı çerçevesinde davranın de. Yada muhatap olmak istemiyorsan görmezden gel. mesafeni koy, kafana takmamaya çalış, Allah'tan bulsun. Sen bunları haketmedin , o seviyesiz ve terbiyesizmis, canını sıktığına değmez.
Allahtan buluyor zaten :) Kaza bela eksik olmuyor. Ama ister istemez takıyorum.Bu tipler yüzünden evlilikten ve ilişkiden korkar olduk.

Allahtan buluyor zaten :) Kaza bela eksik olmuyor. Ama ister istemez takıyorum.Bu tipler yüzünden evlilikten ve ilişkiden korkar olduk.
Yok yok, herkes öyle değil. Siz dua edin, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Ben burdaki konuları okudukça nasıl insanlar varmis diyorum, her sabah evden çıkarken kendinize okuyun . Allah Böyle pisliklerden korusun , sizden uzak tutsun insallah

bir kaç kez aynı şekilde boz
o işten ayrılsın sen neden ayrılıyorsun
terbiyesiz insanlar yüzünden işinizden soyutlanmaya gerek yok dik durun ve onu bir kaç kez çok ağır olmayacak şekilde bozun. Terbiyesiz adam sinir oldum .

Yok yok, herkes öyle değil. Siz dua edin, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Ben burdaki konuları okudukça nasıl insanlar varmis diyorum, her sabah evden çıkarken kendinize okuyun . Allah Böyle pisliklerden korusun , sizden uzak tutsun insallah
AMİN İNŞ RABBİM HERKEZİN KALBİNE GÖRE VERSİN

Back
X