Objektif yazacak olan arkadaşlar akıl istiyorum.

Bir ülkede iki kraliçe olur mu?
sorun buradan kaynaklanıyor. eşinde ortayı bulamıyor. mesela annesini kırmamak için mevlüde tamam yapalım dedi. akşam meyveyi soyup sana uzatmalıydı. yani ikinize de ilgi gösteriyorum anlamında.

geçim dünyası bu... buradaki üyeler anlatsa dünyanın romanı olur...

ama bir gözün kör, kulağın sağır olmalı..

HER DOĞRU, DOĞRU OLMUYOR.

ahh zaten benim bu içim kalbim temiz olmasa ne ler yapardım da işte allah şeytana uydurmasın.çok teşekkür ederim.

işte bilenler bilirde bende o cümleden sonra şarteller attı.ve bazı arkadaşlar kınamış kaygana falan hiç hoş değil benim onlara saygım var haklıda olabilerler fakat buna benzer söz davranışları olmasa sırf kendime yakıştırdığım için söylediğim anne kelimesini belkide içimden gelerek severek söylerdim.evet ben dedim zaten asıl eşime nasıl bir ders vermeliyim.

Kendini yorma bence canım, biraz yap tabi bişeyler ama sonra yoruldum de uzan.

Eşinin annesinin sözünü ikiletmemesi seninkini ertelemesi hoş olmamış. Ama bunu eşinle kendi odanızda yalnızken konuş. Tatlı dille, üzüldüğünü belirterek vs.

Herkese nasip olmaz sözünden kv nin kaygana lafını hak ettiğini düşünüyorum bu arada belirtmeden geçemicem ağzına sağlık

ben oğlumun mevlüd konusunu zaten eşime dedim.hani bunda bukadar ilgi alaka hemen ayarlamış etmişsniz diye.ve ben sanki hiiiççç ilgilenmeyecekmişim gibi halbuki evdeki bütün sorumluluk bana ait olacak.tutmuş bunlar ikisi konuşuyor kendi aralarında.işte bu yüzden oğlumuda alıp gidip mevlüdünüzü yapın evide temizleyin öyle gelirim diyip çıkasım var evden.madem benlik bişey yok.benim orda olmamada gerek yok.

siz sormasanız yarın kim geliyor diye söylemıyorlarda size ... cok enteresan ama aynı evde yaşayıp hizmeti senden beklıcekse ne kadar saygısızca
bence siz saygınızı ve edebinizi bozmayın hizmetinizide yapın cevapta vermeyın. gelen kişiler sizi her an bilen insanlarda olsa sınırlı görüyorlar.onlar gidincede yatıp uyuyun unutun herseyi.konuşmayın ikisiylede bence sizi hiçe sayıyorlarsa sizde sayın. şahsen ben olsam bunu yapar ve eşim hatasını anlayana kadar konusmazdım.sonrada eşimi affetsem kayınvalıdemle konusmazdım oda anlayana kadar. tabı bu şahsi fikrim ama ayıp etmişler. hizmetcimi tuttun sen kaygana hııı?

bu arada mevlüdü ölen eşi için okutuyor kayganam.ve 5 yıldır ben ilgilediğim halde bana sorulmuyor senin için hangi gün müsait değil.eşime sorsan neden soracaklarmış benim keyfimemi bakarmış.kadın köye gidecmiş bir yığın bahane.

şeytana uyma...

çıktığın kapıdan girmek zor olabilir, tatsız olabilir.

sen eşinle başbaşa konuş. ben senin yanında bir arkadaşımla haftasonunu planlasam ve sana bunu son dakika söylesem hoşuna gider mi diye empati yaptırmaya çalış.

kendini yormayacak kadar ortalıkta görün yeter. bırak kayınvaliden halletsin işleri...

valla ağzını seveyim sormasam ne söyleyeceklerdi bilmiyorum herhalde bugün iftardan sonra.

hayırdır planlar yapılıyor, günler belirleniyor en son bana söyleniyor...kim hizmet edecek o kadar kişiye.. bana söylemediginze göre hizmetçi tutacaksınız galiba.
benden birşey umuyorsanız fikrimi alacaksınız.yoksa tek kılımı kıpırdatmam deseydinn..
arkadaşım çok sert oldu ama inan bende gıcık oldum hem eşinize hem kayınvalidenize...sen sonuna kadar haklısın...
neysem yinede benim gazıma gelme
gelen misafir olacak elbet... yardımını esirgeme. ama önümüzdeki haftasonuda mutlaka ama mutlaka kendi mevlüdünü okuttur. isterse kocanın cebinde 5 parası olmasın. diret sonuna kadar

benim k.v. ile eşim de beni kızdırdıktan sonra eşim anneciğinin dizine yatardı tv.ye bakarlardı:)
bence büyütme bu kadar. sen sinir oldukça k.v. zekv alıuor gibi geldi bana. sakin ol, eşin olur demişse bir yerde çaren yok gibi...

ooo eminim 5 yıldır yaptığı gibi hep kendi halledecek.buyur edecek nevgül sürahi ile su getrir.bardak getir.tuz getir şeker getir.kendi oturacak baş köşeye.yorumun için çok teşekkür ederim.

İşte nevgul, yine birikmişlik, duygusallıktan dolayı fevri konuşmuşsunuz eşinizle sanıyorum.
Böyle konularda, daha sakin, daha içli net ve kısa cümleler kurarak derdimizi anlatmamız lazım.
Erkekler ailesiyle ilgili konu olduğunda kadın sert çıktığında mantıkları ters çalışmaya başlıyor, kontrollerini kaybediyorlar.
....

Şuan çıkıp giderseniz geri dönülmez bir yola girersiniz. Yenilmeyin içinizdeki öfkeye olur mu ?
...
Elinizden gelen kısmın az bir kısmını yapmazsınız o gun. Arada yorgunluğunuzu ifade eden bir kaç mola verirsiniz.
Bu zaman içerisindede size yardımcı olacaklar daha fazla devreye girecektir.

Mevlüt sonrası temizlik içinde ağır işleri yapmayın, yapmanızı isterlerse kendinizi riske atmak istemediğinizi söyleyin.
...
Şuan bunu söylemem sizi ne kadar sakinleştirir ya da ilgilendirir bilemiyorum ama inanın neyi ne kadar kontrol etmeye çalışırsanız o kadar kontrolden çıkıyor.

Bazı konularda, sizinle ilgili konularda kendinizi ön plana çıkarmamaya çalışın.
Aynı evde yaşamanın zorluklarıyla fazlaca dolmuşsunuz.
Ve hamilesiniz bununda etkisi oluyor. Unutmayın bu ayların çok daha zor ayları gelecek.
Artık bebeğiniz için yeniden az duymaya ve düşünmeye çalışmalısınız.

aaa olurmu ne varmış bunda ne yapacakmışımki ben.(eşim böyle diyo) tabi kayganada öyle düşünmese söylerdi önceden.

bence yaptıkları hiç hoş değil, aynı evde yaşıyorsanız seninde haberinin olması lazım, ama neredeyse sen kulak misafiri olmasan haberin bile olmayacaktı. kaynananın nispet yapar gibi herkese nasip olmaz demesinede söylicek kelime bulamıyorum
bence ortaklaşa oturup konuşsaydınız mevlütler birleştirilebilirdi, pratik olmak lazım hayatta
bence mevlüt esnasında kendi yorma, misafirden hallice gibi takıl
bu arada kaynanan kaç yaşında merak ettim?

Son düzenleme:

yorumunuz için çok teşekkür ederim.yazdıklarınız tabikide benim için önemli.çok sağolun.

sen oğlunun mevlüdü için eşinin kayınvalidenin ağzına niye bakıyosun ki? ayarla hocayı çağır bi kaç akraba okutturuver. çok mu zor bişey. bak kayınvaliden iki dakkada halledivermiş.

merak edenler için kayganam 68 yaşında.

kızlar benim çıkmam lazım.yarın yazarım burdan size.hepiniz çok güzel yorumlar yapmışsınız hepinize çok teşekkür ederim.hayırlı iftarlar.

baksana aklıma ne geldi.. mevlüdün ortasında ''ayyyy ayyyy sancım geldiii'' diye ortalığı ayağa kaldır. kendini hastaneye götürttür.

şaka yaptım

muhtemelen çocuğuna kaynanan bakıyor, belki bu yüzden böyle yapıyordur, torun bakan annelerin biraz kapris yapmaya hakları var diye düşünüyorum ama sizinki abartmış tabii o ayrı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…