kayinvaldenizle berabermi oturuyorsunuz
Beraber mi yaşıyorsunuz ?
Hamilelikten mi,birikmişlikten mi bilemedim ama k.validenizin yanında eşinizle bu konuda tartışmanız hoş olmamış.
Sizin mevlüt başka, k.validenizinki çok başka.
.....
Sizin mevlüdü, her defasında eşinize ''ne zaman yapacağız'' diyeceğinize,ayarlayıp eşinize haftaya yapıyoruz deseniz sorun mu çıkar aranızda ?
oğlunun mevlidini de buna dahil edemez misiniz ? gerçi pek anlamıyorum ben bu işlerden. oluyor mu öyle ? oluyosa bence böyle yapın iki mevlid bir arada çıkar böylece
bence tabikide ole evi falan terketme. ama bu konuyu kapatma da tabi ne demek yanı ustune oturup meyve yemeler falan ustelik sen hamılesin ama nedense bu erkek milleti hep bole oluyo herhalde benmde eşim annesine o kadar düşkün oldu ki biz evlendıkten sonra ondan önce hiç muhattap olmazdı.bence bu aksamı bole gecır ama tavrın belli olsun sonra eşin eve gelince oturt onu karsına tabii kayınvaliden olmadığı bi zaman ve ona yaptığı seylerin seni ne kadar kırdığını ve bu şekilde devam ederse senin tavrlarınında hem onu hemde annesini kırabileceğini bi guzel anlat baktın kafa aynı kafa o zaman aklına geldiği gibi davranırsın
sen de hamileliğini kullan.
ama bundan önce evini misafirlere ayıp olmasın diye en iyi şekilde temizle.
yemeğe falan da yardım et.
sonra da eeee o kadar işten sonra rahatsızlan çekil kenara.
resmen sana da eziyet etmişler. işten, iftara, sonra mevlüde.
sen de hamileliğini kullan.
evet baraner yaşıyoruz.tabikide bizim mevlüdle onun mevlüdü başka bu konuda hemfikiriz yalnız benim en çok kızdığım nokta ben evde ha varmışım haa yokmuşum gibi birbirleri,ne bakıp istişare yapları.
ayarlayamam çünki mevlüdle dağıtılacak şeyleri eşim alacağı için hep bu ay olmaz sıkışığız deyip geçiştirdi.ama annesi deyince baktım hemen karttan çektirirm dedi..
bu teklifi eşim annesine yaptı ve annesi sesini çıkarmadı.
Eşinize Mevlüd için söz geçiremiyor/ikna edemiyorsanız bunda Kayınvalidenizin suçu ne?
Ayrıca tutumunuz çok yanlış, sorun bence Mevlüd değil, kayınvalidenize yaklaşımınızdan belli, kaygana falan.
Ortak yol bulmak yerine olayı fazla büyütmüşsünüz, yok hiç olmadı, oğlunuzada okusun gelen Bayan bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?