Objektif yazacak olan arkadaşlar akıl istiyorum.

çok şükür herşeyi hallettim canım.yorumun için çok teşekkür ederim.

Oğlunun mevlüdünün güzel olmasına çok sevindim. Hemde haftasonu istediğin gibi olmuş ne güzel. Hoş bir anı olarak zihninde kalıcaktır... Allah damatlığınıda göstersin inşallah.

Oğlunun mevlüdünün güzel olmasına çok sevindim. Hemde haftasonu istediğin gibi olmuş ne güzel. Hoş bir anı olarak zihninde kalıcaktır... Allah damatlığınıda göstersin inşallah.

çok teşekkür ederim arkadaşım amiinnn allah razı olsun.

merhaba canim,

ben simdi gordum bu konuyu...erkek milletine sunu yapalim mi? edelim mi? demekten ziyade demekki emr-i vaki yapmak gerekiyor.

bana kalirsa sen yokmuscasina ana ogul kendi aralarinda konusup karar vermeleri dogru degil..

Calisan kadinin halinden ancak calisan kadinlar anlar…ki birde suanda kaldiki iki canlisin ve bir cocugun var...

durumu cok iyi cozmussun tebrik ederim

Son düzenleme:

iyi yapmışssın..allah kabul etsin

Benım de anlayamadıgım; kendı aralarında konusuyorlar ya, peki sana nezaman soyleyeceklerdi mevlıd yapılacagını?
ben sızın yerınızde olsam işlere elimi bile sürmem. hem emrivaki yapılıyor. hem hamılesın. hem cocuklusun. hemde mevlıd senın mevlıdın degıl

Evli olmadigim icin "kaynana" olaylarini ama kayinvalidenizin pek bi sucunu gormedim. Esin dusuncesizce davranmis mevlud konusunda. Esine diyecegine kadar kayinvalidene soyleseydin belki ayarlamisti simdiye. Yorgun argin isten gelip hizmet etmek zor tabii ama guzel bisey icin hizmet edeceksiniz. Evinizde kuran okuncak misafir gelcek.

Bence cok uzatma bu meseleyi.

Bazi arkadaslar meselyi konus esinle unutma gibisinden biseyler demis.
Yuvanizi bu tip meseleler yuzunden yipratmayin...
İnsallah duzelir araniz.

yorumun için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…