• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

objektif yorumlara ihtiyacım var

chamly

Rabbi Hebli Minessalihin
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
182
0
16
Diğer
konu basit diğer arkadaşların yaşadıklarının yanında ama beni sinir ediyor çünkü bu yaşıma kadar aynı saçma sapan gereksiz işlerle muhattap olduğum için sıkıldım.

şimdi eşimin yakınlarından biri(aileden biri) ben tanışmaya gittim sadece hoşgeldin dedi başka tek harf muhabbet etmedi tamam sıkıntı yok ben peşimde koşulsun ilgi gösterilsin diyen biri değilim.

fakat söz,nişan,düğün ve evlendikten sonrasında da benle ilglili her şeye yorum yapan biridir.ben eşime ismiyle seslenirim onların yanında.hemen örnek verir benim bir arkadaşım var sürekli aşkım,canım,hayatım der eşine diye örnek verir.kendini över.bazende ben şöyle asar böyle keserim yorumları yapar :27:

kendi ben o aileye sonradan gelmeme rağmen benden ilgi bekliyor ve kendisi bana zerre kadar yakınlık göstermemesine rağmen.bende kimsenin peşinde koşmadım bu yaşıma kadar onunda peşine koşmadım bu halime sinir oluyor biliyorum.

şimdi sizden de yorum almak istiyorum ben hiç bir şekilde tartışmaya girmedim bu kişiyle yanlış anlamasına neden olacak cümlem olmadı.sizce amacı nedir???

cevap belli ..sizi kıskanıyor...
bu tip insanlar kendilerini çok iyi belli ederler zaten takmaya değmezler...

cevap belli ..sizi kıskanıyor...
bu tip insanlar kendilerini çok iyi belli ederler zaten takmaya değmezler...

teşekkür ederim yorum için bende öyle düşünüyorum eşime de anlattım beni kıskandığını.yaptıkları ne yaşına ne de konumuna uygun olmayan saçma sapan şeyler kafaya takmıyorum ama kendini bilmeden yaptığı konuşmalar yüzünden eşimle tartışmak istemiyorum artık onu çok sevdiğim için gereksiz kişiler yüzünden onu daha fazla kırmak istemiyorum

konu basit diğer arkadaşların yaşadıklarının yanında ama beni sinir ediyor çünkü bu yaşıma kadar aynı saçma sapan gereksiz işlerle muhattap olduğum için sıkıldım.

şimdi eşimin yakınlarından biri(aileden biri) ben tanışmaya gittim sadece hoşgeldin dedi başka tek harf muhabbet etmedi tamam sıkıntı yok ben peşimde koşulsun ilgi gösterilsin diyen biri değilim.

fakat söz,nişan,düğün ve evlendikten sonrasında da benle ilglili her şeye yorum yapan biridir.ben eşime ismiyle seslenirim onların yanında.hemen örnek verir benim bir arkadaşım var sürekli aşkım,canım,hayatım der eşine diye örnek verir.kendini över.bazende ben şöyle asar böyle keserim yorumları yapar :27:

kendi ben o aileye sonradan gelmeme rağmen benden ilgi bekliyor ve kendisi bana zerre kadar yakınlık göstermemesine rağmen.bende kimsenin peşinde koşmadım bu yaşıma kadar onunda peşine koşmadım bu halime sinir oluyor biliyorum.

şimdi sizden de yorum almak istiyorum ben hiç bir şekilde tartışmaya girmedim bu kişiyle yanlış anlamasına neden olacak cümlem olmadı.sizce amacı nedir???

Cevabı herkes için aynıdır sanırım... Kıskançlık :ssz:

Siz şimdiye kadar nasılsanız öyle devam edin.. Takmaya,fazla muhatap olmaya değmez.. :31:
Sen takmadıkça o daha da çatlar :27:

teşekkür ederim yorumlar için.kıskançlık olduğundan emindim eşim bana hak versede bazen sen abartıyorsun dediği için bir de size sormak istedim.bende cevap verip onla tartışmadığım için kendime kızıyorum.ama bişey yapmamaya devam ederek onu sinir etmeye devamm :10:

teşekkür ederim yorumlar için.kıskançlık olduğundan emindim eşim bana hak versede bazen sen abartıyorsun dediği için bir de size sormak istedim.bende cevap verip onla tartışmadığım için kendime kızıyorum.ama bişey yapmamaya devam ederek onu sinir etmeye devamm :10:

Aman canım, çok da ileri giderse sınırı çizersin :34:

ona gerek yok zaten.çünkü ben hiççç konuşmuyorum sadece hoşgeldin hoşbulduk.yaptığı densizliklerde eşim cevabını veriyor.ben hiç ağzımı yormuyorum

Eşiniz de cevap veriyor madem, sizin yanınızda o halde sorun yok.
Niçin gereksiz insanlar yüzünden tartışmayı seçiyorsunuz ki?
Konuşsun kendi kendine duymayın hiç daha çok çatlar..

bu yaşıma kadar bu tarz şeylerle uğraşarak geldim ve bıktım artık.en ufak saçmalıkta çok çabuk sinirleniyorum.cevap vermediğim için kendime kızıyordum ama artık daha da sakin olacağım :) yaptığı hareketler ve sözleriyle bende kendini kanıtladığını sanıyor :)

ben senin yerinde olsam sessiz kalamazdım herhalde
mesela sen eşine ailesinin yanında ismiyle sesleniyormuşsun
(ki bence de doğru olan bu. büyüklerin yanında fazla haşır neşir davranışları ben de sevmiyorum)
o da ordan "falanca kişi eşine hep canım cicim aşkım der" diye yorum yapıyor ya hani
o an ben olsam "onlar edebini adabını bilmiyosa ben de mi bilmiyeyim" diye yapıştırırdım cevabı
yok ben asarım keserim falan demeler laflara bak
bence haddini bilmeli
eşin her ne kadar cevap veriyor olsa da, o senden şöyle okkalı bir tepki almadan rahat durmayacak belli ki. :41:

yaptığı yorumları ortaya söylüyor direk bana söylese dimağının almayacağı kelimeler var bende.ve birde benim cevap vermeme gerek

kalmadan eşimin beni savunması onları daha çok sinir ediyor :10: bana çoookk sinir oluyorlar eşimin onların hatalarını söyleyip beni

savunduğu için bende onların buna sinir olduğunu gördüm ve eşimle onları gıcık etmeye devamm ediyoruz :9:

Back
X