Ben her seyi cok takmamdan bu sorunum yuzunden de derse konsantre olamamaktan gitmistim yoldaki seritleri sayma, belli karelere basma gibi seylerim yok. Bilmiyorum ya icim hic rahat etmedi. İlac bana bakiyor ben ilaca..Bir gorusme suresi icersinde tani konuldugundan suan sizin bubsekilde.kendinizi anlatmaniz oylesin ya da degilsin demek icin yeterli olmaz. Obsesiflerin cogu zaten bunu takinti olark gormez ve normal karsilar. Gorusme sirasinda belki bazi anahtar kelimelerden size bu tani konmus olabilir. Doktorun ozgecmisine bakin doktoru yeterli bulmadiysaniz bir baskasina daha gorunun.
Illa temizlik ya da el yikama seklinde degil farkli sekillerde de obsesyon olusabilir. Yoldaki seritleri sayma gibi. Oyuzden burdan oylesin ya da.degilsinlere pek kulak asma.
gecmis olsun. bu saydıklarınız bende yok malesef. siz ne kullandınız ilac olarakgunaydın canım ,
bende obsesıfım mesele gordugum cızgılerı serıtlerı sayıyorum sekıllere takıntım var ellerımı yıkıyorum sureklı bırde bıseyımı bırıne soyledgımde kotu bısey olcak gbı dsunuyorum hep ve oluyoda
bn bu davranıslarımdan sıkayetcı degılım fazla ,gecmis olsun. bu saydıklarınız bende yok malesef. siz ne kullandınız ilac olarak
bn bu davranıslarımdan sıkayetcı degılım fazla ,
bnm sorunum sureklı gelecegı dusunup sacma sapan seyler kurmam kafamda
ve yanlız hıssedıyorum kendımı kımseye guvenmıyorumhep bı supheyle yaklasıyorum ınsanlara
Benim tanıdığım obsesifler, kendim de dahil hep temizlik konularında sıkıntılıydı daha çok. Sağlık, temizlik, güvenlik filan. Başına birşey gelmesiyle ilişkilendirebileceğin temalar yani.
Psikiyatrist görüşmeleri kısa sürer genelde, kendini tam ifade edememiş olabilirsin.
Başka bir doktora daha gitmekten zarar gelmez.
Aslında mükemmelliyetçilik iyidir.ben daha çok mükemmelliyetçi olduğumu düşünüyorum (temizlik hariç) başka bir dr.a gitsem iyi olacak sanırım teşekkürler
ben daha çok mükemmelliyetçi olduğumu düşünüyorum (temizlik hariç) başka bir dr.a gitsem iyi olacak sanırım teşekkürler
ne oldu :)
bu da bı takıntı aslında ,evet işte bu benim :) sürekli geleceği düşünüyorum planlar yapıyorum saçma sapan. hayatı daha basit yaşamak istiyorum tek isteğim bu
Anlatilan seyler bende de var yahu hic bunun psikolojik rahatsizlik oldugunu ve ilac almam gerektigini dusunmemistim.ne oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?