Geçmiş olsun öncelikle, ne kadar süre terapi aldınız ve faydası oldu mu? Bende 4 seans kadar aldım fazla bi faydasını alamadım bıraktım belkş de sabırsız davrandım.İlaç + terapi destek alıyorum ben.Cok zor bir süreç fakat tek başına yeterli olmuyor.Cevreninde desteği olmalı.
Uyumam gerek aslında sabah iş var ama uyku tutmuyo bu takıntıdan dolayı. Kahve çayı fazla kaçırdım galiba off bilemiyorumYapmayı çok sevdiğiniz birşey yapın mesela ben yabancı dizi izliyorum. Tükenene uyuyana kadar izleyin veya ne seviyorsanız yapın yemek tatlı yapmak da olabilir. Yoruldum ve uyuyun
Geçmiş olsun arkadaşım, hamilelikte daha zor başetmesi, tedavi görüyor muydun? Hamilelik döneminde de ben tedavi almıştım. Sağlıcakla kucağına al yavrunuBende obsesifim ve evet yaşadığımız sürece bizimle olacak ne yazık ki bunla yaşamaya alışmamız gerekiyor :/ şuan hamileyim ve bugünler de bende hiç iyi değilim, hamile kalmadan önce baş edebiliyordum ama şu son günler de bu pek mümkün olmuyortelkin edemiyorum kendimi.
Evet aklı meşgul etmek aslında en iyi terapi ama işte kafayı meşgul etmeye fırsat vermiyo bu takıntı mereti, dünya duruyor zaman geçmiyor sankibu uyku sorunu bende de var. kafmaa birşey taktığımda mümkün değil uyumak benim için. tek yaptığım film izlemek kafamı dağıtmanın yolunu bulmak gerçi iş yerinde aklıma birşey takılmıyor yoğunluktan kendimi bile düşünemiyorum. ama eve gelince öylemi eğer biriyle tartışmadıysam biri beni rahatsız etmediyse sorun yok. ama bunlar olduysa oooo olmasın sabahlar gelsin filmler gitsin diziler. gerçi ben artık bana yapılanı da unutmaya başladım. sanırım aklı meşgül etmek tek çözüm. bunu da ben kitap okuyarak ve ilgimi seven filmleri izleyerek becerebiliyorum yada alışveriş ooo dünyayı unutuyorum. sizde sevdiğiniz şeyler yapın inanın ilk 5 dakkikadan sonrası tamamen kendi dünyanıza dönmeye başlarsınız.
bende de zaman bir hızlı geçiyor oturup kalmışım yerimde bir bakıyorum sabah olmuş. yok artık dedim birgün kendine gel bu düşündüklerinin olacağını nerden biliyorsunuz kızım erdin mi sen dedim. hatta başkası için benim için bunu düşünmüştür şimdi arkamdan atıp tutuyorlardır gibi senaryolarım vardı bi ara. sordun mu onlara dedim kimsenin düşüncesini okuyamazsın atıp tutma artık dedim. ne zaman böyle düşünceler gelse aklıma nasıl bu kadar eminsin ki diye sorgularım kendimi bazen bu kadar güçlü olamıyorum tabi o ayrı.Evet aklı meşgul etmek aslında en iyi terapi ama işte kafayı meşgul etmeye fırsat vermiyo bu takıntı mereti, dünya duruyor zaman geçmiyor sanki
Bende ilac kullaniyorum. Ben olumsjz seyler yasaya yasaya buna kapildim. Ve suan 7 aylik evliyim kafama takmisim olmuyor diyorum illa bosancam takintisi oluştu...İyi geceler arkadaşlar, başlıktanda anlaşıldığı üzere obsesyon mereti ile başım dertte. Uzun süredir obsesyon ve panikatak tedavisi görmekteyim. Saçma saçma düşünsel obsesyonlarım var ve bu takıntılar bende başladıkça paniğe kapılıyorum. Yine o anlardan birisi ve şuan yine panik halindeyim, yaşayan arkadaşlar beni anlıycaktır ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Neden boşanasın boşanmayı gerektircek bi durumun yoksa. Doktorunla paylaştın mı bunu. Evliliğe adapte olamamışsın bence, zaman tanı evliliğineBende ilac kullaniyorum. Ben olumsjz seyler yasaya yasaya buna kapildim. Ve suan 7 aylik evliyim kafama takmisim olmuyor diyorum illa bosancam takintisi oluştu...
Geçmiş olsun arkadaşım, hamilelikte daha zor başetmesi, tedavi görüyor muydun? Hamilelik döneminde de ben tedavi almıştım. Sağlıcakla kucağına al yavrunu
Çünkü ot gibi bir hayay sunuyor bana. Ilgi yok destek yok . Hergun yan gelip yatan bir adam.. ne vaatler verip hiccbirini yapmayan.ha bide kac defa siddet gordum o zamandandir bosanacagim siye aklima kazidimNeden boşanasın boşanmayı gerektircek bi durumun yoksa. Doktorunla paylaştın mı bunu. Evliliğe adapte olamamışsın bence, zaman tanı evliliğine
Olması gerekeni düşünüyosun bence, takıntı deyince ortada bi problem yokta sen takıntı yapıosun die düşünmüştüm bende. Hele ki şiddet var düşüncede kalmasın eyleme geç boşa.Çünkü ot gibi bir hayay sunuyor bana. Ilgi yok destek yok . Hergun yan gelip yatan bir adam.. ne vaatler verip hiccbirini yapmayan.ha bide kac defa siddet gordum o zamandandir bosanacagim siye aklima kazidim
Son kavgadan 1 hafta gecti. Birdaha olursa ailem ona aynısını yapacak konusmasi yapildi. Ve onj izliyorum. Benle cinsellik yasamasini istemiyorum. Ha bir tartisma olumca yapici olucam o zaman da ayni olursa tek yol kalcakOlması gerekeni düşünüyosun bence, takıntı deyince ortada bi problem yokta sen takıntı yapıosun die düşünmüştüm bende. Hele ki şiddet var düşüncede kalmasın eyleme geç boşa.
Hakkında hayırlısı olsunSon kavgadan 1 hafta gecti. Birdaha olursa ailem ona aynısını yapacak konusmasi yapildi. Ve onj izliyorum. Benle cinsellik yasamasini istemiyorum. Ha bir tartisma olumca yapici olucam o zaman da ayni olursa tek yol kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?