Teşekkürler :)çok şirin görünüyor ellerinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim lezzeti de güzel tavsiye ederim denemeni :)Değişik bir tarif.Daha önce domatesli köfte görmedim.Çok güzel gerçekten.Eline sağlık.Başarılar dilerim.
Sağol canım canım, senin ellerindende ayrı bir lezzetli olur bu yemek :)Ellerine sağlık canım çok kolay ve lezzetli olan bir yemek anladığım kadarıyla
Sunuma bayıldım tarifide kaptım yapıcaaaaaaammmmm =)
Yapıcam valla yalnız dometesleri senin kada guzel oyabilir miyim bilemiyorum pinkomSağol canım canım, senin ellerindende ayrı bir lezzetli olur bu yemek :)
Teşekkür ederim :) Ne güzel oluyormuş yaptığın yemeğin beğenilmesiçok güzel görünüyor başarılar
Ben sana anlatırım tatlım, hiç zor değil, ayrıca senin elinden hiç birşey kurtulmaz, benden bile güzel yaparsınYapıcam valla yalnız dometesleri senin kada guzel oyabilir miyim bilemiyorum pinkom
Est. canım benim , ama çok güzel yaBen sana anlatırım tatlım, hiç zor değil, ayrıca senin elinden hiç birşey kurtulmaz, benden bile güzel yaparsınGüveniyorum sana
Ayy süper olur.. Canım ya hadi evlenEst. canım benim , ama çok güzel ya
O köftelere yabancı değilim onları görünce aklıma sulu köfte geldi vallahi =)
Çokta severim
Ama dometesli harika olmuş
Artık evlenince gün mün yaparsan gelicem yicem sendee sende bize gelir yersin kocaları evden atarız oh
Yok kız almayız arada bi sporda gideriz yoksa bunlardan yemek yokAyy süper olur.. Cnaım ya hadi evlen
Sen evlendikten sonra biz iyice kilo alcaz desene
Hmm hiç eğlenceli değilsin :) Buluşup spora mı gitcezYok kız almayız arada bi sporda gideriz yoksa bunlardan yemek yok
Bizim ki karşı da oturalım diyor zaten biliyorsun orayı sevdiğini söylemiştim bakalım artık hayırlısıHmm hiç eğlenceli değilsin :) Buluşup spora mı gitcez
Yakın otur bana
Kıyamam sana.. Kalk kahvaltını yap hasta etcen kendini böyleBizim ki karşı da oturalım diyor zaten biliyorsun orayı sevdiğini söylemiştim bakalım artık hayırlısı
Of karnım acıktı senin şu yaptıklarını görünce daha kahvaltı yapmadım =)
Aklıma aldım.Deneyeceğim veya deneteceğim mutlaka.Teşekkür ederim lezzeti de güzel tavsiye ederim denemeni :)
Sağol tatlım :)Pink cim ben de teşekkür ederek başlamak istiyorum nevreste gibi. Bizi kırmadığın veee seni gaza getirmiş olmamı ispatladığın için çoook teşekkür ederimEllerine sağlık pratik farklı bi lezzet başarılar dilerim
HahaaahaaaSağol tatlım :)
Evet Canım farkında olmadan gaza gelmişimKabullenmek istemiyordum ama yüzüme vurdun
Orası öyle tabi :) HemHahaaahaaaOlsun canım bak ne güzel katıldın işte eğlence oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?