Özlemişsindir beni dedim, bi görüneyim diyede yarışmaya katıldımseni burda görmek ne güzelellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederimEllerinize sağlık oldukça güzel görünüyor.Bol şanslarınız olsun
Rica ederim
cok lezzetlı gorunuyo ellerıne saglık pink hanım :)İlk kez bir yarışmaya katıldığım için heyecan içerisindeyim, Beğenen herkese şimdiden teşekkür ediyorum ve mutlaka denemeniz gereken bir tarif olduğunun altını çiziyorum
Öncelikle malzemelerimizi verelim:
6 adet kıpkırmızı domates
200 gr kıyma
2 yemek kaşığı köfte harcı
Bir tutam tuz
Üzeri için rendelenmiş kaşar
Malzemelerimizi resimleriEki Görüntüle 1286338
Kıyma, köfte harcı ve tuzu karıştırıyoruz.Eki Görüntüle 1286339
Fındık büyüklüğünde köfteler yapıyoruz, şekli de fındığa benzesinEki Görüntüle 1286340
Domateslerimizin içlerini oyuyoruz ve içlerini bir kaseye alıyoruz. Ayrıca köftelerimizi de unluyoruz.Eki Görüntüle 1286341
Unladığımız köfteleri kızartıyoruz.Eki Görüntüle 1286342
Köfteleri içlerini oyduğumuz domateslerin içine yerleştirelim.Eki Görüntüle 1286343 Eki Görüntüle 1286344
Borcamımızı alt kısmına çıkardığımız domateslerin içlerini döküyoruz. Köftelerin üstüne de rendelenmiş kaşarlarımızı yerleştiriyoruz.Eki Görüntüle 1286345
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırınımıza borcamı koyarak 10 dakika pişiriyoruz. (Kaşar eriyip domatesler pişinceye kadar)Eki Görüntüle 1286346
Fırından çıkardığımız Domates Çanağında Fındık Köftemizi patates püresi ile birlikte servis ediyoruz.Eki Görüntüle 1286347
Afiyet olsun
Teşekkür ederim canım:) dene tabi, benden güzel yapma ama :)cok lezzetlı gorunuyo ellerıne saglık pink hanım :)
denıycem bendee
Çok teşekkür ederimbaşarılar dilerim, ellerinize sağlık...
beni zorlayacak seçeneklerden biri oldu,
domateslerin içerisinde süper görünmüş köftecikler,
bir obur eşi olarak ben de denesem iyi olcak
gayet başarılı, kutlarım
Teşekkürler :)Ellerine saglil basarilar dilerim :)
Mutlaka deneyin lezzetide güzel pişman olmazsınız:) İyi dilekleriniz ve güzel yorumunuz için çok tesekkür ederimEllerinize emeğinize sağlıkhiç yapmadığım bir tarif hakikaten tarif için tşkler mutlaka tavsiyenize uyup deneyeceğim sunumu ve servisi çok pratik geldi ilk yarışmanız hayırlı uğurlu olsun devamının geleceğine eminim yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim :)Immm tam atıstırmalık :)
elinize ,emeginize saglık.
basarılar diliyorum:)
Teşekkürler canım :) hani sen katılammışsın, yetişemedin mi?Domatesli seylere bayilirim bunu bi denemem lazim canimm basarilar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?