- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
KesinlikleeOrası öyle tabi :) Hem @Nevreste beceriksiz olduğumu düşünüyordu içten içeYemek yapabildiğimi göstermiş oldum
Oylamada başlayınca, asıl eğlence o zaman başlayacak sanırım
Teşekkür ederimçokkk hoş olmuşş tebriklerrr
Teşekkür ederim, hamile biri beğenince üzülüyorum azıcık aslındaÇok şık duruyor ya
Teşekkür ederim, hamile biri beğenince üzülüyorum azıcık aslındaHakkınızı helal edin nolur
Ama çok kolay yapabilirsin
İyi o zaman. Tekrar teşekkür ederimYok canım üzülme iki dakkada yaparım bunu ben :) :)
Yapanlara da afiyer olsun sana da yarışmada başarılarr :)
Teşekkür ederim canım, ( rakiben mi demeliydimHem pratik, hem lezzetli görünüyor. Bunu da denicemmm
Başarılar canımm
Tamam çıkarıyorum şimdi , ne yapacağıma da karar verdim sayılırTeşekkür ederim canım, ( rakiben mi demeliydim) Hadi seni bekliyoruz, eti buzluktan çıkarmayı unutma
Hadi ya bak yarısını hallettin bileTamam çıkarıyorum şimdi , ne yapacağıma da karar verdim sayılır
Tamamdır şekerHadi ya bak yarısını hallettin bileBen 10 resimden fazlasını yükleyememiştim, Eğer daha fazla yükleyeceksen, Nevresteye sorarsın yardımcı olur bu arada :)
Ben 25 tane çekmiştimTamamdır şekerKaç fotoğraf çekerim bilemicem, 10u geçer mi ki?
Tamam o zaman, sağol canımBen 25 tane çekmiştimSonra mecburen 10a düşürdüm, Anlaşılır olsunda 10 karede yetiyor, sen yinede her ihtimale karşı çok çek, en netini yüklersin siteye
Sende sağol tatım, bekliyorum bak vazgeçmek yok ona göreTamam o zaman, sağol canım
Yok yok kararlıyımSende sağol tatım, bekliyorum bak vazgeçmek yok ona göre
Teşekkür ederimSüper bi tada benziyor :) Başarılar
Çok Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel ve değişik görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?