Hoşgeldin canım neyani yanlış yere konu actın diyemi okadar zaman ban yedin

Hoş bulduk, teşekkür ederim ❤❤❤❤

Aynen canım. Ne bileyim yani. Psikiyatri bölümü, okul bölümü falan da var ama herkes bdv ye açıyor
Banlamak yerine uyarıp konuyu olması gereken yere taşıyabilirlerdi .neyse şükür burdasın canım

Yaaaaaa bende baktım mesajlara bişey göremedim

Neyse hoşgeldin kızın nasıl oldu

Eşiminde ayağı çatladı şuanda alçıda

Banlamak yerine uyarıp konuyu olması gereken yere taşıyabilirlerdi .neyse şükür burdasın canım
Parmağımı çarpmıştım. Morarmaya başlayınca konu açtım ben de kırılmış olabilir diye mi ki kırılmış.
Taşımışlar zaten de. Ama bani da bastılar
Çok umursamadım yaa.

Yaaaaaa bende baktım mesajlara bişey göremedim

Neyse hoşgeldin kızın nasıl oldu

Eşiminde ayağı çatladı şuanda alçıda
Hosbulduk canım. Kızımın kolunu yarın açtıracağım inşallah da size de çok geçmiş olsun
Bugün mü oldu?

Parmağımı çarpmıştım. Morarmaya başlayınca konu açtım ben de kırılmış olabilir diye mi ki kırılmış.
Çok umursamadım yaa.
Kız çok geçmiş olsun şimdi nasıl peki .ban çok gereksiz olmuş valla

Ay canım benim hoşgeldin çok özledik seni sağolsun arkadaşlar etiketledi ben de cevap yazdım ki yokluğunda gözün arkada kalmasın haftasonu balayı kurabiyesini yaptım canım oğlum hepsini yediği için tadına bakamadım güzel olmuş diyordu annem. Kevserin mutfağından bakabilirsin

Çok umursamadım yaa.
Hoş geldin canım çok geçmiş olsun

Çok şükür kavuştuk ocakbaşimiza Geçmiş olsun tatlım. Konuyu taşımak çok zahmetliymis demek ki...bilsek kargo ücreti verirdik.. sağlık olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…