Parmağımı çarpmıştım. Morarmaya başlayınca konu açtım ben de kırılmış olabilir diye mi ki kırılmış.
Taşımışlar zaten de. Ama bani da bastılar
Çok umursamadım yaa.

Geçmiş olsun fesleğen. Çarptığında çok acımadı mı da morarınca şüphelendin.

Teşekkür ederim canım. Çarpınca çok acıdı ama ihtimal vermedim. Morarınca korktum tabi.
Geçmiş olsun canım.nazaramı geliyorsunuz önce kızın sonra sen.bende yoktum bayadır. Artık burdayım.ayrıca velibag burdada çok yapıyo lar.çok lezzetli bişey.ama bende denemedim.konusu gećmiş ken yazayım dedim.

Teşekkür ederim canım. ❤❤❤
Bilemiyorum ki, Rabbim beterinden korusun, ele ayağa düşürmesin . Sağlıktan öte bir şey yok yani.

Teşekkür ederim canım ❤❤❤

Günaydınlaaaaaaar
ben bugün buzluktan yeşil fasülye çıkardım onu yapcam.yanına pirinç pilavı yapacam.kızım gećen markette eline yeşil fasülye paketini almış ben bu yemeği çok severim diyip dans ediyordu çok güzel oluyor anne ekmeğe batırıp yemesi diyor.gećen hafta kızımın yemek sırası bendeydi pizza yapmıştım tam kurtuldum derken 2 gün sonra yerli malı için öğretmen yaş pasta yapmamı istedi.sonra oģlum bende isterim dedi☺artık 2 tane yaptım biri eve biri okula.yarında oğlumun yerli malı varmış. Bende poğaça yaparım dedim Ayyyyyy. Kolayı seçtim.yarın arkadaşım gelecekti onada çıkarırım. Cumaya akşam misafirim var.Yarında var.anlayacağınız bol pasta lı bòrek li bi hafta olacak. Bugü de arkadaşın çocuğun doģum gününe gitcem.bu arada gitmeden bi tane halımı silmem gerek.böyle iste

Nohut
Pilav
Marul salatası
Ellerine sağlık canım. Ben de yarin yapmayı düşünüyorum.
valla et sote makarna yoğurt çorbası
Kolay gelsin canım.
Okurken ben
Maşallah sana. Hızına yetişemedim yani.

Günaydın
Dün akşamüstü ıslak kek yaptım çayın yanında yemek için
Nohut yemeği arttı biraz
Bugün ne yapıcam bilmiyorum köfte patates yada yeşil fasulye var dondurucuda onu pişiririm

Teşekkür ederim canım eşim normalde acıya dayanıklıdır ama sabah uyanınca hastaneye gidelim deyince anladım zaten kesin çatlak ya da Kırık var diye yoksa kolay kolay hastaneye gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…