Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun. Mahpustaki diğer arkadaşlarımızı da Allah kurtarsın

Hoşgeldin canm bida düşme oralara

Hoş bulduk canım. Hepinize çok teşekkür ederim
Bu arada ellerine sağlık.
Hoş geldin canım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım
Çok şükür kavuştuk ocakbaşimiza Geçmiş olsun tatlım. Konuyu taşımak çok zahmetliymis demek ki...bilsek kargo ücreti verirdik.. sağlık olsun...
Ocakbasi mı
Sevdim bunu
Kargo ücreti mi
Ayy sen çok yasa güldürdün beni.
Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun. Mahpustaki diğer arkadaşlarımızı da Allah kurtarsın
Aminnnnn
Ay nevar üzerinizde sizin yahu kızının kolu iyi oldumu peki canım
Vallahi bilmiyorum canım. Allah beterinden korusun
Kızımın kolunu yarın açtıracağız Inşallah.
Feslegen Kokulu Nane
Kmsl Hnd
Kızlar ikinizede çok geçmiş olsun..

Feslegencim bebekle o parmak zor olacak nasıl idare edebilecek misin?
Yürüyebiliyorum da bebişin alcisi çıkınca çok dikkat etmem gerekecek
Hoşgeldin canm bida düşme oralara
Aminnn, kimse düşmesin kız

Amin canım .inşallah iyileşmiştir Kuzum sende dikkat et

Tatlim o kadar hasretlikten sonra bol bol gülmek hakkın. Rabbim hep güldürsün seni.

Ya ben velibag deyince cerkezsin sandım. İlk Sivas'ta bir çerkez teyzem yapmıştı aman yarabbim ne güzel bir şeydi ama o böyle yapmamıştı daha farklı duruyordu
Doğuda da hamur işleri meşhurdur. Ben de cok severim ama yıllardır yemedim. Yapmasını beceremiyorum ama kimse de yapmıyor
Canım hos geldin
Hosbulduk canım ❤❤❤
Tatlim o kadar hasretlikten sonra bol bol gülmek hakkın. Rabbim hep güldürsün seni.
Aminnn
Hepimizi güldürsün canım. Rabbim kötü gün göstermesin.

Hoşgeldin cnm.. rica ederim.. 5 gün mü yoktun daha uzun gibi geldi.. klavyesini tutamadı herhalde yine diye düşünmüştüm.
Geçmiş olsun.. Rabbim beterinden korusun.. kızın da iyileşmiştir umarım..

Kmsl Hnd size de geçmiş olsun çatlak ağrısı çok fenadır. İyi dayanmış eşin..

Hoş bulduk canım. Eskisi gibi bdv ye bakmıyorum. Sizinle sohbet etmek daha iyi geliyor ❤❤❤
Ama ban yiyecek bir sebep bildim yine yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…