- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.041
Sağol canımÇok geçmiş olsun kızlarrrrKmsl Hnd Feslegen Kokulu Nane
Bugün bende yeşil fasülye pilav yapmayı düşünüyorum
Teşekkür ederim canım. ❤Çok geçmiş olsun kızlarrrrKmsl Hnd Feslegen Kokulu Nane
Bugün bende yeşil fasülye pilav yapmayı düşünüyorum
Su böreği migunaydın. bugün ıspanak yemegi mercimek corba ve su böreği yapmayi dusunuyorum belki borekten vazgecerim ruh halime bağlı
Kolay gelsin canım.Sebzeli mercimek çorbası
Pirasa
Makarna yapicam aksama
Suan aklimda makarna var baska bisey gelmedi aklima
aynenTeşekkür ederim canım. ❤
Su böreği mi
Kolay gelsin canım.
Yeter de artar
Esim emniyet calisani işe aksam 5de gidicek o yuzden sadece makarna bencede yeterTeşekkür ederim canım. ❤
Su böreği mi
Kolay gelsin canım.
Yeter de artar
Oh maşallah okurken yoruldum kizzzzz....Günaydınlaaaaaaar
ben bugün buzluktan yeşil fasülye çıkardım onu yapcam.yanına pirinç pilavı yapacam.kızım gećen markette eline yeşil fasülye paketini almış ben bu yemeği çok severim diyip dans ediyorduçok güzel oluyor anne ekmeğe batırıp yemesi diyor.gećen hafta kızımın yemek sırası bendeydi pizza yapmıştım tam kurtuldum derken 2 gün sonra yerli malı için öğretmen yaş pasta yapmamı istedi.sonra oģlum bende isterim dedi☺artık 2 tane yaptım biri eve biri okula.yarında oğlumun yerli malı varmış. Bende poğaça yaparım dedim Ayyyyyy. Kolayı seçtim.yarın arkadaşım gelecekti onada çıkarırım. Cumaya akşam misafirim var.Yarında var.anlayacağınız bol pasta lı bòrek li bi hafta olacak. Bugü de arkadaşın çocuğun doģum gününe gitcem.bu arada gitmeden bi tane halımı silmem gerek.böyle iste
Bnede ev usulü yaparım ama dışardaki gibi oluyor çok hoşuna gider kumpirdişardaki gibi yapmıyorum:)
ev usulu kumpir:)
Allah kabul etsin canımÖğlene kızlara kemik sulu pirinç çorbası yaptım
Akşama anneme gidecem
Orucum bugün de
Saģol canım genelde böyle geçer günlerimOh maşallah okurken yoruldum kizzzzz....
Kolay gelsin sana.
Allah kabul etsin canım.Allah kabul etsin canım
Feslegencim sen yokken tencere kaynatasim gelmedi. Dün senin bugünkü menunu yaptım pişirme usulü farklı. Fırında köfte ve patatesleri ayrı guveclerde biraz pişirdim sonra tencerede salcayla kaynastilar. Yanına da pilav.Günaydın kızlar.
Bugün fırında köfte patates yapacağım inşallah. Çorbaya daha karar veremedim.
Eee ben yokken sizler neler kaynattınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
@terliksi06
ayseMsb
Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
Ellerine sağlık canım.Feslegencim sen yokken tencere kaynatasim gelmedi. Dün senin bugünkü menunu yaptım pişirme usulü farklı. Fırında köfte ve patatesleri ayrı guveclerde biraz pişirdim sonra tencerede salcayla kaynastilar. Yanına da pilav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?