- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.121
Çocuklar yemez mi bamya çorbasıGünaydın canım eşimin bugun noel yemeği var o akşam geç gelecek. Benmde kendimede dünden bamya çorbam var ama çocuklara ne yapsam bilmiyorum.
Kolay gelsin o zaman sana.Kolay gelsn benim tarhana corbam var karnibahar haslayip besamel sosla firinda pisirmeyi dusunuyorum insallah bakalim . Tiramisu ve sirkeli kurabiye yaptim aksamdan da ogleye misafir gelcek caya aksama da kalir tatli ve kurabiye
Afiyet olsun canımDünden yeşil fasulye var ama canım karışık kızartma istiyor yapabilirim
Aklıma ibrahim tatlısesin kavur balıkları türküsü geldi. Ne alakaysaBenim menümde de
Dünden çorbam var yanına
Tavada balık
Mercimekli bulgur pilavı
Salata
Turşu
Geçmiş olsun canım.Bebek hasta bende aynı yemek dışardan yeriz muhtemelen.
BulgurDün bulgur pilavı yapmıştımo varrr yanına da buzluktan tavuk çıkardım bütün ama Fırın posetim kalmamış :/ bütün ativercektim. Neyse bulcaz biseyler:)
Ah zengin olaydık zaten dadilar hizmetçi ler☺neyse gerçeğe dönelim.internetten kaşarlı patates tarifi almıştım. Yaptım tadı idare eder.bizimkiler yemeyebilir.ne yapsam birazda nezle olmuşum.başka bişe yapsam 1tepsi köfte çöpmü olacak.neyse ben biraz uyuyayım.belki biri gelir de benim mutfağa yemek birakırGünaydın hanımlar. Dünden çorbam var. Yanına ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Ayrıca çok uykum var.
Zengin olayım dadı tutacağım çocuklara
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
Benim fikrim daha gerçekçiydiAh zengin olaydık zaten dadilar hizmetçi ler☺neyse gerçeğe dönelim.internetten kaşarlı patates tarifi almıştım. Yaptım tadı idare eder.bizimkiler yemeyebilir.ne yapsam birazda nezle olmuşum.başka bişe yapsam 1tepsi köfte çöpmü olacak.neyse ben biraz uyuyayım.belki biri gelir de benim mutfağa yemek birakır
Hahahh dimii bende hatırladımmBulgur
Bana bir şey hatırlattı
Iki bardak yap yeter o zamanHahahh dimii bende hatırladımmyaa bu pilav da bitmiyeceğe benziyo canim biz mi az yiyoruz anlamadim yada elimin ayari yok
Canım burda eve sipariş işi yok.illa kendin gideceksin alıp geleceksin.zaten yenecek güzel bişeler de yokBenim fikrim daha gerçekçiydi
Benim de dışardan söyleyesim var. Bence sen de söyle
Evet ölçülü yapayim en iyisi yaIki bardak yap yeter o zaman
Yok mastır şef izlerken kızım istedi ama bugün yapmıcam pratik bişey ya o okuldan geldiğim birgün yaparımCanın mı çekti?
Seni yormayacaksa yap tabi. Afiyet şifa olsun.
Sağol canımÇocuklar yemez mi bamya çorbası
Kolay gelsin o zaman sana.
Afiyet olsun canım
Aklıma ibrahim tatlısesin kavur balıkları türküsü geldi. Ne alakaysa
Afiyet olsun canım.
Geçmiş olsun canımBebek hasta bende aynı yemek dışardan yeriz muhtemelen.
Çok mu kötü tadı tavuk köfte yap yanınada yesinlerAh zengin olaydık zaten dadilar hizmetçi ler☺neyse gerçeğe dönelim.internetten kaşarlı patates tarifi almıştım. Yaptım tadı idare eder.bizimkiler yemeyebilir.ne yapsam birazda nezle olmuşum.başka bişe yapsam 1tepsi köfte çöpmü olacak.neyse ben biraz uyuyayım.belki biri gelir de benim mutfağa yemek birakır
Ne kadar yapıyorsun canım ben bilavı en fazla 1.5 bardak yaparım o da 2 gün yenir,,,,Hahahh dimii bende hatırladımmyaa bu pilav da bitmiyeceğe benziyo canim biz mi az yiyoruz anlamadim yada elimin ayari yok
Yok kız tadı güzelde işte benimkiler in sağı solu belli olmazGeçmiş olsun canım
Çok mu kötü tadı tavuk köfte yap yanınada yesinler
Ne kadar yapıyorsun canım ben bilavı en fazla 1.5 bardak yaparım o da 2 gün yenir,,,,
Son 2-3, seferdir göz karari yaptım canim yaa tutturamadimm :)) pirinci 1 bardak yapıyorum yetiyor, bulguruda artık en fazla 1 bucuk ypiyim bendeGeçmiş olsun canım
Ne kadar yapıyorsun canım ben bilavı en fazla 1.5 bardak yaparım o da 2 gün yenir,,,,
Yaa canımm Allah en kısa zamanda şifa saglık versinnnn inşallahEcrt haklisin bitanmannemin emaneti anannem yogun bakimda dua edin olurmu feslegenim ondan baska kimsemiz yok dua edin lutfen annem gibidir kendisi
Dünden çorbam var benim de tavuk sinitzel yapicam bide pilav belki salataGünaydın hanımlar. Dünden çorbam var. Yanına ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Ayrıca çok uykum var.
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
Geçmiş olsun cnm.. Rabbim şifa versin..sağlığına kavuşsun bir an önce inşallahEcrt haklisin bitanmannemin emaneti anannem yogun bakimda dua edin olurmu feslegenim ondan baska kimsemiz yok dua edin lutfen annem gibidir kendisi
Benim menü hazırdı zaten. Okuldan gelmeden bakıcı ablamız dinleneyim diye kızı da uyutmuş. Zengin değilim ama bugün keyif yapıyorum ben:))Günaydın hanımlar. Dünden çorbam var. Yanına ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Ayrıca çok uykum var.
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
Bende biliyorum cnm ilk mesajlarda kabaklar çiçek açmış mı diye düşündüm ama buzluktanmış..Gayseriliyim gı❤ kayseriliyim balim cok yapariz ama babannm hep sey der bu yemegi her adam sevmez diyo neden bilmem ama biz aile boyu bayila bayıla yeriz buzluğa koymustum yazin buzluktan cikarip yapacagim ama soz yazin her anini adim adim anlatacagim
Cnm benim annem kısırı adam başı 1 çay bardağı bulgurdan yapar bende ondan yola çıkarak bulgur pilavını öyle yapıyorum yetiyor..Son 2-3, seferdir göz karari yaptım canim yaa tutturamadimm :)) pirinci 1 bardak yapıyorum yetiyor, bulguruda artık en fazla 1 bucuk ypiyim bende
Canım tavuk köfteyi nasıl yapıyorsun..Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?