Günaydın canım eşimin bugun noel yemeği var o akşam geç gelecek. Benmde kendimede dünden bamya çorbam var ama çocuklara ne yapsam bilmiyorum.
Çocuklar yemez mi bamya çorbası
Kolay gelsn benim tarhana corbam var karnibahar haslayip besamel sosla firinda pisirmeyi dusunuyorum insallah bakalim . Tiramisu ve sirkeli kurabiye yaptim aksamdan da ogleye misafir gelcek caya aksama da kalir tatli ve kurabiye
Kolay gelsin o zaman sana.
Dünden yeşil fasulye var ama canım karışık kızartma istiyor yapabilirim
Afiyet olsun canım
Benim menümde de

Dünden çorbam var yanına
Tavada balık
Mercimekli bulgur pilavı
Salata
Turşu
Aklıma ibrahim tatlısesin kavur balıkları türküsü geldi. Ne alakaysa
Afiyet olsun canım.

Ah zengin olaydık zaten dadilar hizmetçi ler☺neyse gerçeğe dönelim.internetten kaşarlı patates tarifi almıştım. Yaptım tadı idare eder.bizimkiler yemeyebilir.ne yapsam birazda nezle olmuşum.başka bişe yapsam 1tepsi köfte çöpmü olacak.neyse ben biraz uyuyayım.belki biri gelir de benim mutfağa yemek birakır

Benim fikrim daha gerçekçiydi
Benim de dışardan söyleyesim var. Bence sen de söyle

Benim fikrim daha gerçekçiydi
Benim de dışardan söyleyesim var. Bence sen de söyle
Canım burda eve sipariş işi yok.illa kendin gideceksin alıp geleceksin.zaten yenecek güzel bişeler de yokbulurum ben bişilerama köfteyi napacam.o kadar köfteyi yiyemem ki.çòpe yemek dökmek ten nefret ediyorum.sanki şükürsüzluķ gibi oluyor

Bebek hasta bende aynı yemek dışardan yeriz muhtemelen.
Geçmiş olsun canım
Çok mu kötü tadı tavuk köfte yap yanınada yesinler
Hahahh dimii bende hatırladımm yaa bu pilav da bitmiyeceğe benziyo canim biz mi az yiyoruz anlamadim yada elimin ayari yok
Ne kadar yapıyorsun canım ben bilavı en fazla 1.5 bardak yaparım o da 2 gün yenir,,,,

Geçmiş olsun canım

Çok mu kötü tadı tavuk köfte yap yanınada yesinler

Ne kadar yapıyorsun canım ben bilavı en fazla 1.5 bardak yaparım o da 2 gün yenir,,,,
Son 2-3, seferdir göz karari yaptım canim yaa tutturamadimm :)) pirinci 1 bardak yapıyorum yetiyor, bulguruda artık en fazla 1 bucuk ypiyim bende

Ecrt haklisin bitanm annemin emaneti anannem yogun bakimda dua edin olurmu feslegenim ondan baska kimsemiz yok dua edin lutfen annem gibidir kendisi
Geçmiş olsun cnm.. Rabbim şifa versin..sağlığına kavuşsun bir an önce inşallah
Benim menü hazırdı zaten. Okuldan gelmeden bakıcı ablamız dinleneyim diye kızı da uyutmuş. Zengin değilim ama bugün keyif yapıyorum ben:))

Bende biliyorum cnm ilk mesajlarda kabaklar çiçek açmış mı diye düşündüm ama buzluktanmış.. annemin bahçesinde çok olur bizde atalım seneye buzluğa güzel oluyorsa..
Son 2-3, seferdir göz karari yaptım canim yaa tutturamadimm :)) pirinci 1 bardak yapıyorum yetiyor, bulguruda artık en fazla 1 bucuk ypiyim bende
Cnm benim annem kısırı adam başı 1 çay bardağı bulgurdan yapar bende ondan yola çıkarak bulgur pilavını öyle yapıyorum yetiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…