- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.161
Yemekli mi gelecekler çaya mıKızlar cuma günü akşam misafirlerim gelebilir ne yapsam acaba.fikirlerinize aćığim. Mümkünse fazla bulaşık çıkarmayan tariflerşaka tabi. Ama şaka bi yana bulaşıklar çok bereketli ya
Hııı ozaman yiyebilirsin canımHemen gönderiyorum aç ağzını
Aman napim kızlar yeni uyudu yarın da oruçlu olacam o yüzden yiyim bari
ÇayaYemekli mi gelecekler çaya mı
Hımmmmmm ben netten gelin pastası gördüm kek pişirip sütle ıslatıyorsun üzerine krema pişirip krem şanti katıyorsun kekin üzerin koyuyorsun bol Hindistan cevizi
Gelin pastasını bende gördüm hafif bişeye benziyo.belki yaparım bende.Hımmmmmm ben netten gelin pastası gördüm kek pişirip sütle ıslatıyorsun üzerine krema pişirip krem şanti katıyorsun kekin üzerin koyuyorsun bol Hindistan cevizi
Kremasını pişirdim yarında kekini yapıcam bakalım güzel olacak mı
Sende ıslak kek poğaçacı filan yapabilirsin
Bence de gelin pastası olmalı güzel oluyorKızlar cuma günü akşam misafirlerim gelebilir ne yapsam acaba.fikirlerinize aćığim. Mümkünse fazla bulaşık çıkarmayan tariflerşaka tabi. Ama şaka bi yana bulaşıklar çok bereketli ya
Canım ben hep göz kararı yapıyorum o yüzden tarif veremicemhayirli aksamlar kizlar birsey sorucam size
yerli mali kutlancakmis okula 2 siniflik pogaca yapmam gerek olculeri tam tutan var mi
hic okadar cok yapmadim heo 2 4 kisilk
Gelecekleri kesinleşsin yaparım heralde.hem güzel görünüyor hem hafifBence de gelin pastası olmalı güzel oluyor
annem gibi o da oyle dediCanım ben hep göz kararı yapıyorum o yüzden tarif veremicem
14 kişilik misafirm vardıGünaydın hanımlar. Dünden çorbam var. Yanına ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Ayrıca çok uykum var.
Zengin olayım dadı tutacağım çocuklara
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@D e f n e
terliksuu
ayseMsb
Elhan
@-Artemis
pembepepe08
@Mozaikleon
Çok hafif ve kolay bir tatlı favorimGelecekleri kesinleşsin yaparım heralde.hem güzel görünüyor hem hafif
Benim poğaçalarin hamuru kabarmıyor. Sadece bir tepsi çıkıyor. Oyuzden iki ayrı hamur yapıyorum.annem gibi o da oyle dedi
Canım neden kabarmıyor ki sütü ılıyınca içine mayayı ve şekeri koy öylece 15 dk kalsın sonra hamur yoğurmaya başla bi de ben poğaça hamuruna yumurta da kırarımBenim poğaçalarin hamuru kabarmıyor. Sadece bir tepsi çıkıyor. Oyuzden iki ayrı hamur yapıyorum.
1 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
Yarım bardak sıvı yağ
1 kaşık toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kuru maya. Hani vanilya gibi poşetlerde satılıyor ya tek ölçek kullanılan kuru maya.
bende oyle yaptim tesekkur ederimBenim poğaçalarin hamuru kabarmıyor. Sadece bir tepsi çıkıyor. Oyuzden iki ayrı hamur yapıyorum.
1 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
Yarım bardak sıvı yağ
1 kaşık toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kuru maya. Hani vanilya gibi poşetlerde satılıyor ya tek ölçek kullanılan kuru maya.
Oyy maşallah. Gece mi yaptın?bende oyle yaptim tesekkur ederim3 ayri hamur yaptim
Yaş maya ile iyi kabarıyor ama eşit yogrulmuyor. Kuru maya eşit dağılıyor, o da kabarmıyor.Canım neden kabarmıyor ki sütü ılıyınca içine mayayı ve şekeri koy öylece 15 dk kalsın sonra hamur yoğurmaya başla bi de ben poğaça hamuruna yumurta da kırarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?