Hımmmmmm ben netten gelin pastası gördüm kek pişirip sütle ıslatıyorsun üzerine krema pişirip krem şanti katıyorsun kekin üzerin koyuyorsun bol Hindistan cevizi

Kremasını pişirdim yarında kekini yapıcam bakalım güzel olacak mı

Sende ıslak kek poğaçacı filan yapabilirsin

hayirli aksamlar kizlar birsey sorucam size
yerli mali kutlancakmis okula 2 siniflik pogaca yapmam gerek olculeri tam tutan var mi
hic okadar cok yapmadim heo 2 4 kisilk

Gelin pastasını bende gördüm hafif bişeye benziyo.belki yaparım bende.

Kizlar benim karnibahar yalan oldu gene plan degisikligi oldu . Misafirim gidince kuzenime gectim gecms olsuna orda yedik aksam yemegni yariba yaparim insallah Ogleden sonra da arkdasima gidecegim ama insallah gitmeden haslarim

Bu hafta planlarm bazen degsklige ugruyor

annem gibi o da oyle dedi
Benim poğaçalarin hamuru kabarmıyor. Sadece bir tepsi çıkıyor. Oyuzden iki ayrı hamur yapıyorum.
1 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
Yarım bardak sıvı yağ
1 kaşık toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kuru maya. Hani vanilya gibi poşetlerde satılıyor ya tek ölçek kullanılan kuru maya.

Canım neden kabarmıyor ki sütü ılıyınca içine mayayı ve şekeri koy öylece 15 dk kalsın sonra hamur yoğurmaya başla bi de ben poğaça hamuruna yumurta da kırarım

bende oyle yaptim tesekkur ederim 3 ayri hamur yaptim

Canım neden kabarmıyor ki sütü ılıyınca içine mayayı ve şekeri koy öylece 15 dk kalsın sonra hamur yoğurmaya başla bi de ben poğaça hamuruna yumurta da kırarım
Yaş maya ile iyi kabarıyor ama eşit yogrulmuyor. Kuru maya eşit dağılıyor, o da kabarmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…