Çocuklar yemez mi bamya çorbası

Kolay gelsin o zaman sana.

Afiyet olsun canım

Aklıma ibrahim tatlısesin kavur balıkları türküsü geldi. Ne alakaysa
Afiyet olsun canım.
Yemezler canımm :) hava güzeldi çocukları aldım gezdirdim, sonra Bi cafede pasta meyvesuyu yaptık oglumla %))eve dönerken de yol üstü döner aldık

Buzluğa at, aciktigin zaman az az cikarir yersin.
Yok mastır şef izlerken kızım istedi ama bugün yapmıcam pratik bişey ya o okuldan geldiğim birgün yaparım
Kızarmış kuru köfte
Patates kızartması
Pilav
Marul salatası
Kola
Olarak karar verdim
Kızın olduğunu bilmiyordum
Allah bağışlasın.
Dünden çorbam var benim de tavuk sinitzel yapicam bide pilav belki salata
Afiyet olsun canım

Tamam canım çokk teşekkür ederimm

Son 2-3, seferdir göz karari yaptım canim yaa tutturamadimm :)) pirinci 1 bardak yapıyorum yetiyor, bulguruda artık en fazla 1 bucuk ypiyim bende
Anladım canım çok fazla olunca bitmiyor gerçekten ben pirinç pilavı artınca çorbaya çeviriyorum genelde

Aynı et köftesi gibi canım
Tavuk kıyması az biraz da kuyruk yağı bilmem seviyor musunuz ,, ekmek içi,,, baharat ,,,,soğan,,, sarımsak,, maydanoz
Gerçekten çok güzel oluyor
Eşim severde bana pek farketmez:)) deneyeyim cnm sağol tavuklu farklı tadları seviyorum bende:))

Bizimkiler köfteyi yediler sevdiler.yanına patates kızarttım çorba da vardı turşu.Çayda demledim.poğaça da vardı.yemekten sonrada vişne komposto su yaptım.bayıldılar.kedidili pasta da yapmıştım arkadaşım gelecekti gelmedibugün çok kaçırdım yarın sebze yemek istiyorum.bi müddet pasta börek görmek istemiyorum ama cuma akşam misafir gelebilir yapılması lazım bişeler.cumartesi de biz gidecez.yarın kıymalî bezelye yapacam

Ohhhhhh afiyet olsun

Bende hergün dikkat edeyim diyorum ama olmuyor 3 gündür oruç tutuyorum ama akşam çıldırıyorum şimdi de simitten kaşarlı salamlı tost yapıyorum yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…