- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 31
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.141
Yemezler canımm :) hava güzeldi çocukları aldım gezdirdim, sonra Bi cafede pasta meyvesuyu yaptık oglumla %))eve dönerken de yol üstü döner aldıkÇocuklar yemez mi bamya çorbası
Kolay gelsin o zaman sana.
Afiyet olsun canım
Aklıma ibrahim tatlısesin kavur balıkları türküsü geldi. Ne alakaysa
Afiyet olsun canım.
Buzluğa at, aciktigin zaman az az cikarir yersin.Canım burda eve sipariş işi yok.illa kendin gideceksin alıp geleceksin.zaten yenecek güzel bişeler de yokbulurum ben bişiler ama köfteyi napacam.o kadar köfteyi yiyemem ki.çòpe yemek dökmek ten nefret ediyorum.sanki şükürsüzluķ gibi oluyor
Yok mastır şef izlerken kızım istedi ama bugün yapmıcam pratik bişey ya o okuldan geldiğim birgün yaparım
Kızın olduğunu bilmiyordumKızarmış kuru köfte
Patates kızartması
Pilav
Marul salatası
Kola
Olarak karar verdim
Afiyet olsun canımDünden çorbam var benim de tavuk sinitzel yapicam bide pilav belki salata
Ooo afiyet olsunYemezler canımm :) hava güzeldi çocukları aldım gezdirdim, sonra Bi cafede pasta meyvesuyu yaptık oglumla %))eve dönerken de yol üstü döner aldık
ya o lavaslar cok tatli degil mi sekerli gibiArkadaşım UNO lavaştan Kayseri yağlaması yapmış ondan mı yapsam dedim bende
Yapmadım canım ama arkadaşım yapmış bayılmışlarya o lavaslar cok tatli degil mi sekerli gibi
Tamam canım çokk teşekkür ederimmGeçmiş olsun cnm.. Rabbim şifa versin..sağlığına kavuşsun bir an önce inşallah
Benim menü hazırdı zaten. Okuldan gelmeden bakıcı ablamız dinleneyim diye kızı da uyutmuş. Zengin değilim ama bugün keyif yapıyorum ben:))
Bende biliyorum cnm ilk mesajlarda kabaklar çiçek açmış mı diye düşündüm ama buzluktanmış..annemin bahçesinde çok olur bizde atalım seneye buzluğa güzel oluyorsa..
Cnm benim annem kısırı adam başı 1 çay bardağı bulgurdan yapar bende ondan yola çıkarak bulgur pilavını öyle yapıyorum yetiyor..
Aynı et köftesi gibi canımCanım tavuk köfteyi nasıl yapıyorsun..
Anladım canım çok fazla olunca bitmiyor gerçekten ben pirinç pilavı artınca çorbaya çeviriyorum geneldeSon 2-3, seferdir göz karari yaptım canim yaa tutturamadimm :)) pirinci 1 bardak yapıyorum yetiyor, bulguruda artık en fazla 1 bucuk ypiyim bende
Eşim severde bana pek farketmez:)) deneyeyim cnm sağol tavuklu farklı tadları seviyorum bende:))Aynı et köftesi gibi canım
Tavuk kıyması az biraz da kuyruk yağı bilmem seviyor musunuz ,, ekmek içi,,, baharat ,,,,soğan,,, sarımsak,, maydanoz
Gerçekten çok güzel oluyor
Ohhhhhh afiyet olsunBizimkiler köfteyi yediler sevdiler.yanına patates kızarttım çorba da vardı turşu.Çayda demledim.poğaça da vardı.yemekten sonrada vişne komposto su yaptım.bayıldılar.kedidili pasta da yapmıştım arkadaşım gelecekti gelmedi bugün çok kaçırdım yarın sebze yemek istiyorum.bi müddet pasta börek görmek istemiyorum ama cuma akşam misafir gelebilir yapılması lazım bişeler.cumartesi de biz gidecez.yarın kıymalî bezelye yapacam
Ay en sevdiģim.Ablana da gönder kız ne var ucundan. Ama çok geć olmadî mi kizOhhhhhh afiyet olsun❤❤
Bende hergün dikkat edeyim diyorum ama olmuyor 3 gündür oruç tutuyorum ama akşam çıldırıyorum şimdi de simitten kaşarlı salamlı tost yapıyorum yicem
Hemen gönderiyorum aç ağzınıAy en sevdiģim.Ablana da gönder kız ne var ucundan. Ama çok geć olmadî mi kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?