Kızlarrr bisey sorucam açmayı normalde kuru mayayla yapıyodum. Eşim yaş maya almış. Şimdi tarif sahibine sordum ama ',yaş maya kokar mı bilmiyorum yinede deneyin' yazmış.
Bende size sorayim dedim, yaş mayayla yapsam olmaz mı acaba? Sonuçta amaç hamurun mayalanması, neden koksun ki , bide boşa gitmesin emek, malzeme

Bence de kokmaz ama kuru maya ile yaş mayanın ölçüleri farklı ona dikkat et.

Geçmiş olsun cnm ya.. inşallah iyileşir hemen

Eline sağlık cnm..Kendime sebzeli karnabahar kavurması ve brokoli yaptım. Eşime et haşlayacağım kızımın da tarhana çorbası var etden de yer.. bugünde tamamdır darısı yarının başına

Günaydın canım annemdeyim bütün annem anneannemin 85 yaş doğumgünü partisini yapacak çokkk heyecanlıyım haberi de yok süpriz olacak❤❤❤
Oyy nenem benim ne mutlu ona böyle evlat ve torunları var Rabbim bundan sonrada sağlıklı huzurlu yaşlar nasip etsin

Eline sağlık cnm..Kendime sebzeli karnabahar kavurması ve brokoli yaptım. Eşime et haşlayacağım kızımın da tarhana çorbası var etden de yer.. bugünde tamamdır darısı yarının başına
Mercimek çorbası
Eşime içli köfte
Kendime karnabahar yaptım bugün
Kızlar siz diyette misiniz? Eşlere et köfte, kendinize karnabahar
Menü bayağı değişmiş canım
Annem patates ve barbunya bastırmış zahmet olacak ama ben de bi pilav yapayım bugün
Öyle deme canım. Bebekle uğraşmak yemek yapmaktan daha zor.

Yok cnm nerdeee.. daha cesaretimi toplayıp başlayamadım ben diyete.. doğum yaptığım kiloya ulaşmışım ama içerde bebek yok bu sefer eşim yemiyor karnabahar bozulacak dolapta diye bulduğum sebzeleri pişirdim bende kalanları yarın öğlen falan yerim artık

Afiyet olsun canım o zaman

Valla büyüdükçe uyanık kalma süresi de uzuyor canım ya gittikçe kolaylaşır diyordum arapsaçı oluyorum daha bebekli ev hanımı olamadım

Kendin mi denedin? Çünkü daha önce hiç duymamıştım
Ama afiyet olsun.
Çocuklar hasta eşim hasta. Ben de ne yapsam bilemedim.

Ben de bir arkadaşımdan aldım tarifini, harika oluyor. Mesela bugün Ankara'da hava buz gibi, fırtınalı. Tam bu havalarda yapıp içmelik bir çorba. Pırasa sevmeyen eşinize, çocuklarınıza falan böyle yedirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…