- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.381
Evet canım. 10 günlük bir detoks programına başladım. Takımdan bir arkadaş bayağı vermiş şeytanın bacağını kırmaya uğraşıyorum tüm gücümle. Beşli rakamlara ulasirsam burda kutlarım inşallah.Maşallah ama çok az kalmış. Az daha dayan
Bence de kokmaz ama kuru maya ile yaş mayanın ölçüleri farklı ona dikkat et.Kızlarrr bisey sorucam açmayı normalde kuru mayayla yapıyodum. Eşim yaş maya almış. Şimdi tarif sahibine sordum ama ',yaş maya kokar mı bilmiyorum yinede deneyin' yazmış.
Bende size sorayim dedim, yaş mayayla yapsam olmaz mı acaba? Sonuçta amaç hamurun mayalanması, neden koksun ki , bide boşa gitmesin emek, malzeme
Tamam canimm 1 ymk kaşığı kuru mayaydı, yarım paket ekleyeyim ozamanBence de kokmaz ama kuru maya ile yaş mayanın ölçüleri farklı ona dikkat et.
Afiyet olsun canım. Kayınvalide karadenizli miKolay gelsn hepinize
Tarhana corbasi et sote pirinc pilavi yapacagm insallah bugun kaynvaldemler var o da yoresel bi yemek yapacak karalahana ve bulgurlu .
Ispanak düşünüyorum pazara cikarsamGünaydın
Kızlar bugün domates çorbası, bulgur pilavı ve tavuk var. Hepinize kolay gelsin
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksi06
@Numanayse
Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Bati karadeniz canimAfiyet olsun canım. Kayınvalide karadenizli mi
Geçmiş olsun cnm ya.. inşallah iyileşir hemenYapıyorum canım hatta doktor probiyotik verdi onu da kullanıyorum gaz şöyle böyle gidiyor ama göz nezlesi oldu kuzum iki üç haftadır çekiyor ona çok ağlıyor bide eşimle bana da bulaştı zorlandık valla☹
Eline sağlık cnm..Kendime sebzeli karnabahar kavurması ve brokoli yaptım. Eşime et haşlayacağım kızımın da tarhana çorbası var etden de yer.. bugünde tamamdır darısı yarının başınaGünaydın
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksi06
@Numanayse
Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Annem patates ve barbunya bastırmış zahmet olacak ama ben de bi pilav yapayım bugünGünaydın
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksi06
@Numanayse
Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
İnşallah canımGeçmiş olsun cnm ya.. inşallah iyileşir hemen
Oyy nenem benim ne mutlu ona böyle evlat ve torunları var Rabbim bundan sonrada sağlıklı huzurlu yaşlar nasip etsinGünaydın canım annemdeyim bütün annem anneannemin 85 yaş doğumgünü partisini yapacak çokkk heyecanlıyım haberi de yok süpriz olacak❤❤❤
Eline sağlık cnm..Kendime sebzeli karnabahar kavurması ve brokoli yaptım. Eşime et haşlayacağım kızımın da tarhana çorbası var etden de yer.. bugünde tamamdır darısı yarının başına
Kızlar siz diyette misiniz? Eşlere et köfte, kendinize karnabaharMercimek çorbası
Eşime içli köfte
Kendime karnabahar yaptım bugün
Menü bayağı değişmiş canımMenümü degistirdim. Açma yapmayi gözüm kesmedidün patatesleri doğradım suya koydum, eşim gelmedi kızımda kvye gitti . Suyun içinde kalmıştı. Onlari kızartıcam , kısır yapıcam yanına da
Öyle deme canım. Bebekle uğraşmak yemek yapmaktan daha zor.Annem patates ve barbunya bastırmış zahmet olacak ama ben de bi pilav yapayım bugün
Yok cnm nerdeee.. daha cesaretimi toplayıp başlayamadım ben diyete.. doğum yaptığım kiloya ulaşmışım ama içerde bebek yok bu seferKızlar siz diyette misiniz? Eşlere et köfte, kendinize karnabahar
Menü bayağı değişmiş canım
Öyle deme canım. Bebekle uğraşmak yemek yapmaktan daha zor.
Afiyet olsun canım o zamanYok cnm nerdeee.. daha cesaretimi toplayıp başlayamadım ben diyete.. doğum yaptığım kiloya ulaşmışım ama içerde bebek yok bu sefereşim yemiyor karnabahar bozulacak dolapta diye bulduğum sebzeleri pişirdim bende kalanları yarın öğlen falan yerim artık
Valla büyüdükçe uyanık kalma süresi de uzuyor canım ya gittikçe kolaylaşır diyordum arapsaçı oluyorum daha bebekli ev hanımı olamadımKızlar siz diyette misiniz? Eşlere et köfte, kendinize karnabahar
Menü bayağı değişmiş canım
Öyle deme canım. Bebekle uğraşmak yemek yapmaktan daha zor.
Kendin mi denedin? Çünkü daha önce hiç duymamıştım
Ama afiyet olsun.
Çocuklar hasta eşim hasta. Ben de ne yapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?