Dünden balık var benimki mesaide bende hamur yoğurcam mayalı bişeyler yapcam canım istedi
Biz kalan tavuk balok ne varsa riske atmıyoruz

Hatta dün erişte nin üzerine bir güzel tiftikledim yemekten kalan yağı suyu da döktüm tavuk balık karışık koydum caöpin yakınına bayram etti mahalle kedileri

Dünden haşlama etimiz ve brokolimiz kaldı.. yanına çoğunluğa uyarak mercimek çorbası yaptım..:) eşimde akşam sütlü incir tatlısı yapmıştı..
Çorbayı yarın öğlende içeriz diye çok yaptım ama yanına birşey daha yapmam gerek onu bulamadım.

İyi yapmışsın karınları doysun ziyafetleBende çöpe koydum yarım saat önce kuzu aman ne olur ne olmaz zaten azdı da. Eşim işyerinde yicek bende Yoğurdum hamuru bişeyler yapcam.

İyi yapmışsın karınları doysun ziyafetleBende çöpe koydum yarım saat önce kuzu aman ne olur ne olmaz zaten azdı da. Eşim işyerinde yicek bende Yoğurdum hamuru bişeyler yapcam.
Ellerine sağlık mantı aç

Günaydınn mercimek çorbası köfte patates
Bugün erkenden karar vermişsin
Canım dün pırasa yapılmadı. O yüzden bugün dünden kalan mercimek çorbası ve köfteyi yicez yanına pırasa.....
Afiyet olsun canım. Anneciğinin ellerine sağlık
Selam günaydınlar.hamur mayaladım.simit yapacam öğlene.akşama da topalak çorbası ve mercimekli bulgur pilavı düşünüyorum.
Afiyet olsun canım
Günaydın canım akşam eşim yok bende kac gündür canım burdan okuyunca hot dog cekiyo rus salatali ondan yapicam ogluma da dünden nohutlu pilav tarhana çorbası vaar.
Ben hot dogu duyunca bir kaldım. Meğer sosisliymis
Bu akşam tavuk döner
Ayran
Afiyet olsun canım. Kendin mi yapacaksın?

Günaydın canım akşam eşim yok bende kac gündür canım burdan okuyunca hot dog cekiyo rus salatali ondan yapicam ogluma da dünden nohutlu pilav tarhana çorbası vaar.
Offffff bende geçen gün gece yaptım yedim vallahiii aslında canım Rus salatası istiyor ama üşeniyorum yarına yaparım belkiii

Bugün erkenden karar vermişsin

Afiyet olsun canım. Anneciğinin ellerine sağlık

Afiyet olsun canım

Ben hot dogu duyunca bir kaldım. Meğer sosisliymis

Afiyet olsun canım. Kendin mi yapacaksın?
Akşamdan düşündüm
Şaka maka cidden ben çok plansız yaşıyorum öyle oluncada zamanımı boşa harcıyorum resmen
2020ye inşallah beni motive edecek bir şekilde başlıycam
Belki haftalık hatta aylık yemek listesi bile yaparım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…