- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.421
Bugün ya karışık kızartma düşünüyorum yada ıspanak kavurması yemeğe yakın canım hangini isterse onu yaparımEtiket yapmayı unutmuşum
Ben de diyorum ki neden kimse cevap yazmıyor
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Biz kalan tavuk balok ne varsa riske atmıyoruzDünden balık var benimki mesaide bende hamur yoğurcam mayalı bişeyler yapcam canım istedi
Ohhhhhh mis gibi afiyet olsunSelam günaydınlar.hamur mayaladım.simit yapacam öğlene.akşama da topalak çorbası ve mercimekli bulgur pilavı düşünüyorum.
Dünden haşlama etimiz ve brokolimiz kaldı.. yanına çoğunluğa uyarak mercimek çorbası yaptım..:) eşimde akşam sütlü incir tatlısı yapmıştı..Etiket yapmayı unutmuşum
Ben de diyorum ki neden kimse cevap yazmıyor
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
İyi yapmışsın karınları doysun ziyafetleBiz kalan tavuk balok ne varsa riske atmıyoruz
Hatta dün erişte nin üzerine bir güzel tiftikledim yemekten kalan yağı suyu da döktüm tavuk balık karışık koydum caöpin yakınına bayram etti mahalle kedileri
Makarnayı şölene dönüştüren bi lezzet.canım istiyor ama çok kalorili diye yapmıyorumSelam kızlar bugün kızımın menüsü
Şehriye çorbası
Tavuklu mantarlı beşamel soslu spagetti
Salata
Ellerine sağlık mantı açİyi yapmışsın karınları doysun ziyafetleBende çöpe koydum yarım saat önce kuzu aman ne olur ne olmaz zaten azdı da. Eşim işyerinde yicek bende Yoğurdum hamuru bişeyler yapcam .
Diyette birebir yeşil mercimek ben de çok yedim hala yerim çok da güzel oluyor salatası falan da :)
Bugün erkenden karar vermişsinGünaydınn mercimek çorbası köfte patates
Afiyet olsun canım. Anneciğinin ellerine sağlıkCanım dün pırasa yapılmadı. O yüzden bugün dünden kalan mercimek çorbası ve köfteyi yicez yanına pırasa.....
Afiyet olsun canımSelam günaydınlar.hamur mayaladım.simit yapacam öğlene.akşama da topalak çorbası ve mercimekli bulgur pilavı düşünüyorum.
Ben hot dogu duyunca bir kaldım. Meğer sosisliymisGünaydın canımakşam eşim yok bende kac gündür canım burdan okuyunca hot dog cekiyo rus salatali ondan yapicam ogluma da dünden nohutlu pilav tarhana çorbası vaar.
Afiyet olsun canım. Kendin mi yapacaksın?Bu akşam tavuk döner
Ayran
Yerim kızzzzz napim kilo beni seviyor geldikçe geliyorMakarnayı şölene dönüştüren bi lezzet.canım istiyor ama çok kalorili diye yapmıyorumbenim yerimede yiyin
Karışıkkk kızartma yapppBugün ya karışık kızartma düşünüyorum yada ıspanak kavurması yemeğe yakın canım hangini isterse onu yaparım
Offffff bende geçen gün gece yaptım yedim vallahiii aslında canım Rus salatası istiyor ama üşeniyorum yarına yaparım belkiiiGünaydın canımakşam eşim yok bende kac gündür canım burdan okuyunca hot dog cekiyo rus salatali ondan yapicam ogluma da dünden nohutlu pilav tarhana çorbası vaar.
Kız dikkatli ol kız. 80 lere dayanırsan napacan.Yerim kızzzzz napim kilo beni seviyor geldikçe geliyor
Akşamdan düşündümBugün erkenden karar vermişsin
Afiyet olsun canım. Anneciğinin ellerine sağlık
Afiyet olsun canım
Ben hot dogu duyunca bir kaldım. Meğer sosisliymis
Afiyet olsun canım. Kendin mi yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?