Ben de de doğumdan sonra oldu. Bel düzleşmesi dedi doktor. Egzersizle geçiyor.
Hiç uğraşasım yok yemekle sarma pişirebilirim sanırım dondurucudan
Bende güya yemekle uğraşmadım bugün ama mutfağı toparlayayım derken bayağı bir zaman geçti
Bugün tarhana çorbası, mantarlı et sote, etli (kıymalı) dolma, bisküvili puding yaptım. Birde pilav yapacağım. Dolapta dünden kalma kısır var. Bu haftaki menüm de tamam.
Ellerine sağlık canım. Yemeğini haftalık mı yapıyorsun
Bende patates kızartcam bugün,bde sabhtan kalma kıyma kavurması var onuda ısıtırım bugunluk yeter
Afiyet olsun canım.
Konuyu ilk kez görüyorum, bdv bölümünden bir konu sanıp el attım hemen ama başkaymış durum
Hayırlı olsun :)

Bu akşam ben de tantuni yapiciim...
Allah iyiliğini versin
bu arada hos geldin, ellerine sağlık
Kuru barbunya

Birde bulgur pilavı yaptım .taze yoğurt ve turşu yanına
Daha ne olsun
Ellerine sağlık, afiyet olsun.

Haftalık değil de hafta sonları tencere yemeği yapıyorum hafta içi de yiyoruz. İşten geç geldiğim için yemek yapamıyorum. Yemek yoksa aparatif şeylerle idare ediyoruz.

Haftalık değil de hafta sonları tencere yemeği yapıyorum hafta içi de yiyoruz. İşten geç geldiğim için yemek yapamıyorum. Yemek yoksa aparatif şeylerle idare ediyoruz.
Haklısın canım. Eve yorgun argın gelip yemek yapmak zor oluyor.

Yaa ben fıtıktan şüphelendim korktum gitmeye.. inşallah geçebilecek birşeydir. Kızda ağırlaştı kucağıma aldıkça zorluyor artık normal doğum mu cnm yani doğum anında mı olan birşey düzleşme acaba..

Yok canım benimki sezeryan. Hamilelikten kaynaklanıyormuş. İnşallah seninki fitik değildir.

Yok canım benimki sezeryan. Hamilelikten kaynaklanıyormuş. İnşallah seninki fitik değildir.
Benimde sezaryen .. ayy inşallah öyle birşeydir.. ben kendim tanıyı koymuştum..en kısa sürede gideyim neyse ilerlemesin bari.. sağol cnm..

Kız ben çok nadir cevap yazabiliyorum malum gazlı günlerdeyiz. Yemekleri hala annem yapıyor

Kız ben çok nadir cevap yazabiliyorum malum gazlı günlerdeyiz. Yemekleri hala annem yapıyor
Minicik bedende biriken gaza hayret ediyor insan değil mi:) canım yapıyorsundur belki ama yemeklerine kimyon katmak birde rezene ve kimyon tohumundan çay yapıp içmek gaza iyi geliyor..

Ayy kıyamam. Ne kadarlık oldu canım? Hem yemek için demedim. Merak ediyorum sizi. Yüz yüze tanımasam da arkadaş olduk hepimiz

Minicik bedende biriken gaza hayret ediyor insan değil mi:) canım yapıyorsundur belki ama yemeklerine kimyon katmak birde rezene ve kimyon tohumundan çay yapıp içmek gaza iyi geliyor..
Yapıyorum canım hatta doktor probiyotik verdi onu da kullanıyorum gaz şöyle böyle gidiyor ama göz nezlesi oldu kuzum iki üç haftadır çekiyor ona çok ağlıyor bide eşimle bana da bulaştı zorlandık valla

Ben uzun süredir girmeiyırum malesef çok yoğunum dün misafirlerim vard dediğin gibi 10 kişilik pilav yapmışım dolapta bir haftalık yemek kaldııı misafir 10 bereketle gelir 1 ini yer 9unu bırakırmış gerçekten ni hafta yemek yapmayacağım için mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…