- 8 Nisan 2017
- 57.320
- 308.190
- 698
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.341
Nerdesin senKonuyu ilk kez görüyorum, bdv bölümünden bir konu sanıp el attım hemen ama başkaymış durum
Hayırlı olsun :)
Bu akşam ben de tantuni yapiciim...
Burdayım kuzumNerdesin sen
Ben de de doğumdan sonra oldu. Bel düzleşmesi dedi doktor. Egzersizle geçiyor.Sağol cnm. Yapmadım aslında.. doğumdan sonra da olup geçmişti. Şimdi tekrar başladı.. fırsat bulabilirsem gideceğim doktora bakalım.. boynumda çok sık tutulup ağrıyor .. bakım zamanım geldi sanırım:))
Bende güya yemekle uğraşmadım bugün ama mutfağı toparlayayım derken bayağı bir zaman geçtiHiç uğraşasım yok yemekle sarma pişirebilirim sanırım dondurucudan
Ellerine sağlık canım. Yemeğini haftalık mı yapıyorsunBugün tarhana çorbası, mantarlı et sote, etli (kıymalı) dolma, bisküvili puding yaptım. Birde pilav yapacağım. Dolapta dünden kalma kısır var. Bu haftaki menüm de tamam.
Afiyet olsun canım.Bende patates kızartcam bugün,bde sabhtan kalma kıyma kavurması var onuda ısıtırım bugunluk yeter
Allah iyiliğini versinKonuyu ilk kez görüyorum, bdv bölümünden bir konu sanıp el attım hemen ama başkaymış durum
Hayırlı olsun :)
Bu akşam ben de tantuni yapiciim...
Daha ne olsunKuru barbunya
Birde bulgur pilavı yaptım .taze yoğurt ve turşu yanına
Ben de de doğumdan sonra oldu. Bel düzleşmesi dedi doktor. Egzersizle geçiyor.
Bende güya yemekle uğraşmadım bugün ama mutfağı toparlayayım derken bayağı bir zaman geçti
Ellerine sağlık canım. Yemeğini haftalık mı yapıyorsun
Afiyet olsun canım.
Allah iyiliğini versin
bu arada hos geldin, ellerine sağlık
Daha ne olsun
Ellerine sağlık, afiyet olsun.
Bazen ben de sadece çorba yaparım. Çok da güzel oluyorBu gün menüde sadece tarhana çorbası var
Birazda hafif beslenelim
Haklısın canım. Eve yorgun argın gelip yemek yapmak zor oluyor.Haftalık değil de hafta sonları tencere yemeği yapıyorum hafta içi de yiyoruz. İşten geç geldiğim için yemek yapamıyorum. Yemek yoksa aparatif şeylerle idare ediyoruz.
Yaa ben fıtıktan şüphelendim korktum gitmeye.. inşallah geçebilecek birşeydir. Kızda ağırlaştı kucağıma aldıkça zorluyor artıkBen de de doğumdan sonra oldu. Bel düzleşmesi dedi doktor. Egzersizle geçiyor.
Bende güya yemekle uğraşmadım bugün ama mutfağı toparlayayım derken bayağı bir zaman geçti
Ellerine sağlık canım. Yemeğini haftalık mı yapıyorsun
Afiyet olsun canım.
Allah iyiliğini versin
bu arada hos geldin, ellerine sağlık
Daha ne olsun
Ellerine sağlık, afiyet olsun.
Yok canım benimki sezeryan. Hamilelikten kaynaklanıyormuş. İnşallah seninki fitik değildir.Yaa ben fıtıktan şüphelendim korktum gitmeye.. inşallah geçebilecek birşeydir. Kızda ağırlaştı kucağıma aldıkça zorluyor artıknormal doğum mu cnm yani doğum anında mı olan birşey düzleşme acaba..
Benimde sezaryen .. ayy inşallah öyle birşeydir.. ben kendim tanıyı koymuştum..en kısa sürede gideyim neyse ilerlemesin bari.. sağol cnm..Yok canım benimki sezeryan. Hamilelikten kaynaklanıyormuş. İnşallah seninki fitik değildir.
Kız ben çok nadir cevap yazabiliyorum malum gazlı günlerdeyiz. Yemekleri hala annem yapıyorGünaydın kızlar. Dünkü yemeklerim duruyor. Hangi akla hizmet 10 kişilik pilav yapmışım.
Bu arada bazı arkadaşlar ses vermiyor. Ayran içtik ayrı mı düştük?
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksi06
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Minicik bedende biriken gaza hayret ediyor insan değil mi:) canım yapıyorsundur belki ama yemeklerine kimyon katmak birde rezene ve kimyon tohumundan çay yapıp içmek gaza iyi geliyor..Kız ben çok nadir cevap yazabiliyorum malum gazlı günlerdeyiz. Yemekleri hala annem yapıyor
Ayy kıyamam. Ne kadarlık oldu canım? Hem yemek için demedim. Merak ediyorum sizi. Yüz yüze tanımasam da arkadaş olduk hepimizKız ben çok nadir cevap yazabiliyorum malum gazlı günlerdeyiz. Yemekleri hala annem yapıyor
Yapıyorum canım hatta doktor probiyotik verdi onu da kullanıyorum gaz şöyle böyle gidiyor ama göz nezlesi oldu kuzum iki üç haftadır çekiyor ona çok ağlıyor bide eşimle bana da bulaştı zorlandık vallaMinicik bedende biriken gaza hayret ediyor insan değil mi:) canım yapıyorsundur belki ama yemeklerine kimyon katmak birde rezene ve kimyon tohumundan çay yapıp içmek gaza iyi geliyor..
Öyle canım benimAyy kıyamam. Ne kadarlık oldu canım? Hem yemek için demedim. Merak ediyorum sizi. Yüz yüze tanımasam da arkadaş olduk hepimiz
Yaaaaaa kuzum benim zaman ne kadar çabuk geçiyorÖyle canım benim
44 günlük olduk bugün
Öyle kuzum ya daha dün gibiydi burda hamile olduğumu söylememYaaaaaa kuzum benim zaman ne kadar çabuk geçiyor ❤❤❤❤❤
Ben uzun süredir girmeiyırum malesef çok yoğunum dün misafirlerim vard dediğin gibi 10 kişilik pilav yapmışım dolapta bir haftalık yemek kaldııı misafir 10 bereketle gelir 1 ini yer 9unu bırakırmış gerçekten ni hafta yemek yapmayacağım için mutluyum :)Günaydın kızlar. Dünkü yemeklerim duruyor. Hangi akla hizmet 10 kişilik pilav yapmışım.
Bu arada bazı arkadaşlar ses vermiyor. Ayran içtik ayrı mı düştük?
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksi06
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?