Benim yemeğim var ama diyette olduğum için kendime yeşil mercimek yemeği yapmayı düşünüyorum
Ben de çok severim
Afiyet olsun canım.
Ben bugün ne yapacağım bilmiyorum
Sen gece gece mantı açmış kadınsın. Eminim harika şeyler yaparsın.
Mercimek çorbası kavurma bide brokoli salatası
Bugün de mercimek çorbası günü
Ellerine sağlık canım.
Ben gene kuru fasulye pilav yapıcam bide bütün tavuk cıkardım ama bakalim duruma göre yapicam
Kuru fasulye etli ise tavuğa gerek var mı?

Dünden balık var benimki mesaide bende hamur yoğurcam mayalı bişeyler yapcam canım istedi
Tam yazacaktım dünden kalan balığı yeme diye zaten yememissin
Ee ne yapacaksın peki ?
Bugün ya karışık kızartma düşünüyorum yada ıspanak kavurması yemeğe yakın canım hangini isterse onu yaparım
Ispanak yap bence
Selam kızlar bugün kızımın menüsü

Şehriye çorbası
Tavuklu mantarlı beşamel soslu spagetti
Salata
Kızın mı yaptı cidden
Maşallah o zaman
Sütlü incir tatlısını bir kere televizyonda görmüştüm. Nasıl yaptı eşin?
Bu arada mercimek çorbasının yanına ıspanak pazı gibi bir yeşillik kavurabilirsin.
Poğaca, kavurma, mücver, tarator ve ıslak kek. Eşimin teyzesi iş çıkışı ugrayacakmış çay yanına hazırlandım.
Okurken şöyle bir oldu gözlerim.
Kolay gelsin canım.
Bende bugun Sehriliyeli pirinc pilavi, kuru fasulye belki yanina yogurt corbasi yaparim birde salata
Ellerine sağlık canım. Daha ne olsun

Aynen attımmayalı ekmek yaptım biz
(bittik )deriz

Kaynayan sütün için incir doğrayıp attı.. biraz daha kaynattı sonra kaselere paylaştırıp yoğurt gibi mayalanması için örtmek gerekiyor muhallebi gibi oluyor o zaman ama o beklemek istemediği için soğumaya bıraktı öyle yedik
Ispanak gelmişti benim de aklıma ama yoktu eşim pazara uğrayabilirse getirecek.. değilse başka birşey bulacağım artık..

Aynen canımm kemikli et kattım son anda. Ama tavuğu önceki günden çıkarmış bulundum, çözülmüştü geri de atamadm buzluğa.. Yarına kaldı yani dolapta duruyor bozulmaz inşallah bozulsa da nasil anlarim bide tarihi 24 aralık ama buzluktaydı diye bişey olmaz diyolar en korktugum şey besin zehirlenmesi yaa

Selam kızlaaaaaaar bugün erkenden yazayım dedim.düm mercimekli pilava hiç dokunmadık. O yüzden bugün pilavinyanına tavuklu şehriye çorbası yapacan. Tavuğu attım ocağa. Ben kahvemi ićerken haşlansın. Bugün meyve almam gerek.benim çocuklar meyve hastası .çok güzel ama ya.abur cubur yedikleri zaman kendimi kötü hissediyorum.o yüzden bol meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…