- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.441
Ayyyyyyy bilmiyorum yaaaaaaaa yedikçe yiyorum hiç motive değilimmmmKız dikkatli ol kız. 80 lere dayanırsan napacan.
Ben de çok severimBenim yemeğim var ama diyette olduğum için kendime yeşil mercimek yemeği yapmayı düşünüyorum
Sen gece gece mantı açmış kadınsın. Eminim harika şeyler yaparsın.Ben bugün ne yapacağım bilmiyorum
Bugün de mercimek çorbası günüMercimek çorbası kavurma bide brokoli salatası
Kuru fasulye etli ise tavuğa gerek var mı?Ben gene kuru fasulye pilav yapıcambide bütün tavuk cıkardım ama bakalim duruma göre yapicam
Tam yazacaktım dünden kalan balığı yeme diye zaten yememissinDünden balık var benimki mesaide bende hamur yoğurcam mayalı bişeyler yapcam canım istedi
Ispanak yap benceBugün ya karışık kızartma düşünüyorum yada ıspanak kavurması yemeğe yakın canım hangini isterse onu yaparım
Kızın mı yaptı ciddenSelam kızlar bugün kızımın menüsü
Şehriye çorbası
Tavuklu mantarlı beşamel soslu spagetti
Salata
Sütlü incir tatlısını bir kere televizyonda görmüştüm. Nasıl yaptı eşin?Dünden haşlama etimiz ve brokolimiz kaldı.. yanına çoğunluğa uyarak mercimek çorbası yaptım..:) eşimde akşam sütlü incir tatlısı yapmıştı..
Çorbayı yarın öğlende içeriz diye çok yaptım ama yanına birşey daha yapmam gerek onu bulamadım.
Okurken şöyle birPoğaca, kavurma, mücver, tarator ve ıslak kek. Eşimin teyzesi iş çıkışı ugrayacakmış çay yanına hazırlandım.
Ellerine sağlık canım. Daha ne olsunBende bugun Sehriliyeli pirinc pilavi, kuru fasulye belki yanina yogurt corbasi yaparim birde salata
Ufak bir yanlış anlaşılma oldu desene
Demi uzerine sarımsaklı yoğurt ev ekmeği de varKarışıkkk kızartma yappp
Yok mantım var buzluğumda zaten kuzu .mayalı ekmek yaptım:)Ellerine sağlık mantı aç
Aynen attımBen de çok severim
Afiyet olsun canım.
Sen gece gece mantı açmış kadınsın. Eminim harika şeyler yaparsın.
Bugün de mercimek çorbası günü
Ellerine sağlık canım.
Kuru fasulye etli ise tavuğa gerek var mı?
Tam yazacaktım dünden kalan balığı yeme diye zaten yememissin
Ee ne yapacaksın peki ?
Ispanak yap bence
Kızın mı yaptı cidden
Maşallah o zaman
Sütlü incir tatlısını bir kere televizyonda görmüştüm. Nasıl yaptı eşin?
Bu arada mercimek çorbasının yanına ıspanak pazı gibi bir yeşillik kavurabilirsin.
Okurken şöyle biroldu gözlerim.
Kolay gelsin canım.
Ellerine sağlık canım. Daha ne olsun
Kızzzzz biz kim diyet kimmmmmmmmm ye gitsin yaaaa can boğazdan gelirDemi uzerine sarımsaklı yoğurt ev ekmeği de var
Heeeeeeeee kızım fazlasıyla sakar mutfağı ona burakamamUfak bir yanlış anlaşılma oldu desene
Yemek yapmasına izin verirsen belki yemek yemeğe baslarHeeeeeeeee kızım fazlasıyla sakar mutfağı ona burakamam
Kaynayan sütün için incir doğrayıp attı.. biraz daha kaynattı sonra kaselere paylaştırıp yoğurt gibi mayalanması için örtmek gerekiyor muhallebi gibi oluyor o zaman ama o beklemek istemediği için soğumaya bıraktı öyle yedikBen de çok severim
Afiyet olsun canım.
Ellerine sağlık canım.
Ee ne yapacaksın peki ?
Ispanak yap bence
Kızın mı yaptı cidden
Maşallah o zaman
Bu arada mercimek çorbasının yanına ıspanak pazı gibi bir yeşillik kavurabilirsin.
Kolay gelsin canım.
Kız yemek yapmasına izin versem sadece tavuk. Makarna yaparYemek yapmasına izin verirsen belki yemek yemeğe baslar
Başlangıç için iyi. Yapa yapa anlar ne kadar zahmetli olduğunuKız yemek yapmasına izin versem sadece tavuk. Makarna yapar
Yedim hemde ev ekmeğini banaraktanKızzzzz biz kim diyet kimmmmmmmmm ye gitsin yaaaa can boğazdan gelir
Ohhhhhhh çöp löp löp et olsunYedim hemde ev ekmeğini banaraktan
Aynen canımm kemikli et kattım son anda. Ama tavuğu önceki günden çıkarmış bulundum, çözülmüştü geri de atamadm buzluğa.. Yarına kaldı yani dolapta duruyor bozulmaz inşallah bozulsa da nasil anlarimBen de çok severim
Afiyet olsun canım.
Ellerine sağlık canım.
Ee ne yapacaksın peki ?
Ispanak yap bence
Kızın mı yaptı cidden
Maşallah o zaman
Kolay gelsin canım.
İnşaAllahBitecek, geçecek gidecek. Sonra unutacaksın bile.
Valla unutmamışsın canım:) bugünden yarının yemeğini yaptım yine :)Sen gece gece mantı açmış kadınsın. Eminim harika şeyler yaparsın.
Kv demdeydkEtiket yapmayı unutmuşum
Ben de diyorum ki neden kimse cevap yazmıyor
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?