- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.481
Sagol kuzumOyy kıyamam. Insan bazen öyle oluyor. Çocuklar olmasa yemek yapmayacağım yani. Eşime diyorum ki çocukların hatrına yemek yiyorsun
Ay sonu geldi yaa malzeme kalmadı
Anneciğinin ellerine sağlık.
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim cnm.. yapmış kadar oldunOyyy gell kurban olduğuuum gel yaparım ben sana keşkem yakın olsak
Aynen öyle vallaOyy kıyamam. Insan bazen öyle oluyor. Çocuklar olmasa yemek yapmayacağım yani. Eşime diyorum ki çocukların hatrına yemek yiyorsun
LahmacuuunAynen öyle valla
Kıyma çıkardım lahmacun içi hazrlicam karnabahar istemedi canım
Aynen canım ilk defa evde yapıp vercem içini yapan yer bulduk güzel yaparlarsa kaçırmam artkLahmacuuunişte bu süper evde yapılmış daha başka valla ellerine sağlık
Ha sen içini kendin hazırladın. Olsun yapan yer varsa rahat olur valla. Ben genelde hepsini kendim yaparım. Üşenirsemde hazır yaptırırım.Aynen canım ilk defa evde yapıp vercem içini yapan yer bulduk güzel yaparlarsa kaçırmam artk ❤
Neden yiyemiyorsun
Evde hiç denemedim canım hamur açma konusunda çok tecrübem yok o yüzden cesaret edemiyorumHa sen içini kendin hazırladın. Olsun yapan yer varsa rahat olur valla. Ben genelde hepsini kendim yaparım. Üşenirsemde hazır yaptırırım.
Benim içinde bol limon sık ye
Bende ilk burda ramazan sofraları yarışmasında yapmıştım ogün bugündür yaparımEvde hiç denemedim canım hamur açma konusunda çok tecrübem yok o yüzden cesaret edemiyorum
Bol limon Maydonoz inşaAllah
Ellerine sağlık canım nefis görünüyorEki Görüntüle 2569088 Eki Görüntüle 2569089
UNO lavaşla yaptım gayet güzel oldu
Ama çok bekletmemek lazım hemen eriyor lavaşlar
Muhteşem görünüyorEki Görüntüle 2569088 Eki Görüntüle 2569089
UNO lavaşla yaptım gayet güzel oldu
Ama çok bekletmemek lazım hemen eriyor lavaşlar
Bulgurdan yapabilirsinÇünküüü diyetteyim ve malesef ki dolmam da pirinç var içinde pirinç olan ve un olan hiç bi şeyi yemiyorum
Kız dur lop lop et olmasın zaten bunalımdayım 7 kilo aldımBende ilk burda ramazan sofraları yarışmasında yapmıştım ogün bugündür yaparım
Ohh afiyet olsun lop lop et olsun
Fena pot kırdım yaniKız dur lop lop et olmasın zaten bunalımdayım 7 kilo aldım
İnşaAllah ya aynalara küstüm resmenFena pot kırdım yani
Verirsin canım benim inşallah sıkıntı yapma
Aynalara Küsmek falan yok sen dikkat et yediğine biraz spor yap istedikten sonra herşey olur biter canımİnşaAllah ya aynalara küstüm resmen
İnşaAllah canm doğumu 4 gözle bekliyorum zayıflamak içinAynalara Küsmek falan yok sen dikkat et yediğine biraz spor yap istedikten sonra herşey olur biter canım
Hem sağlık olsun Rabbim başka dert vermesin yeterki
Gııız sen hamişmiydinİnşaAllah canm doğumu 4 gözle bekliyorum zayıflamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?