- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.521
Tüh dolmayı evde yapaydın, dışarda da kebap döner neyim yiyeydinDün bir lokantaya gittik orda dolma yedim ozlemisim len bunu dedim eşime güldü yapmazsan özlersin dediaklıma geldi bugün ne yapacağım la alakalı hiç bir bilgm yok ..eşim sebze istemiyor artık et balık tavuk da yok evde
Allah yardımcın olsun. İnşallah hepsinden 100 alırsınmerhaba canimm benim sınav donemim olduğu için ne bulursam yiyorum ama mercimek çorbası ve kapuska var :)
Eşim çorbacı yada ekmek arası diye çıktı yola sonra lokantaya döndüTüh dolmayı evde yapaydın, dışarda da kebap döner neyim yiyeydin
Bende kuru ıslatmıştım akşam ,kuru fasulye pilav tarator falan yapcamHerkese hayırlı günler
Dünden bir kaç tane dolma kaldı. Yine bana ne pişirsem yolu gözüktü yani
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
aypare ackerman
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Zengin olunca dadı tutacaktım. Bari aşçı da tutayımBende kuru ıslatmıştım akşam ,kuru fasulye pilav tarator falan yapcamaman bitmiyor yemek yapma derdi
anam önce aştı tut sonra dadıyı düşün hergün boğaz düşünmek daha beterZengin olunca dadı tutacaktım. Bari aşçı da tutayım
Tamam canım ilk önce sana haber vericiyimanam önce aştı tut sonra dadıyı düşün hergün boğaz düşünmek daha beter
Sen tut beğenirsen akrabası falan varsa onuda ben tutayum
çok teşekkür ederim canimAllah yardımcın olsun. İnşallah hepsinden 100 alırsın
Kızzzz profildeki sen misinBende kuru ıslatmıştım akşam ,kuru fasulye pilav tarator falan yapcamaman bitmiyor yemek yapma derdi
DuacınımTamam canım ilk önce sana haber vericiyim
Ne buKızzzz profildeki sen misin
seni beğenmeyen kör olmuşDuacınım
Ne buhareket beğenemedin galiba
Kız dün fasulye yemişsin bugün de fasulye yapcan git başka bişi yap yaaDün yazamadim kuru fasülye tavuk az bisiyde makarna vardı yedik,
Bugünde patatesli yeşil fasülye(türlüydü dimi bu), pirinc pilavi yapıcam.şu pilavi kac gndür yapmak nasip olmadı son 50 mb net kalmıs akşama yetirmem lazım paket yenilencek bugünde böyle yani herkesin eline sağlık afiyet olsunnnn
Anaa doğru didin kizKız dün fasulye yemişsin bugün de fasulye yapcan git başka bişi yap yaa
Şaşkoloz yogiAnaa doğru didin kizpatatesleri doğramıştım yaa. patates yemeği yapim bari bende diyom burda bi tuhaflik var fasulye fasulye fasulye olmuş ondan
Çok beğendim kızzzzzzzzzzDuacınım
Ne buhareket beğenemedin galiba
Ay bugün geç yazabildim. Sabah aniden kahveye misafirim geldi.o gitti sonra çocuklar falan.yaprak sardım.bitti.şimdi dinleniyorrm. Işyerimiz kapandı bugün yazı geldi tayin yazacaz. Hakkımızda hayırlısı olsun.meraklar içindeyimHerkese hayırlı günler
Dünden bir kaç tane dolma kaldı. Yine bana ne pişirsem yolu gözüktü yani
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
aypare ackerman
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Bende diyorum aynısınıÇok beğendim kızzzzzzzzzz
Acaba gerçek mi dedim
maşallahhhh diyeyim o zamanBende diyorum aynısınıgüzel bir bayyaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?