- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.541
O maşallah o kıza demi bana olamaz yanide ondanmaşallahhhh diyeyim o zaman
Kız allasennnn sen misin değil misinO maşallah o kıza demi bana olamaz yanide ondan
Kız değilim tabiki gülümKız allasennnn sen misin değil misin
Bak bu iyiMerhaba kizlar bugun ogle yemegine aksamdan kalan karisik kizartma, patatesli firin tavuk ve pilav isittim yedik .simdi revani yaptim serbetini cekiyor cayla onu servis edicem kaynvaldemlerj aksama gorumceme goturecegm yemek yapmayacagm
Ya yorgunum aslnda gidesimde pek yok yagmurda yagiyor ama burda da skldilar bikac gn oldu diye gidelim gene geliriz diyorlarBak bu iyi
Kalcaklarmı ordada .severmisin KV giliYa yorgunum aslnda gidesimde pek yok yagmurda yagiyor ama burda da skldilar bikac gn oldu diye gidelim gene geliriz diyorlar
Ohh hadi iyisinbu hafta biber dolması, kıymalı patates falan yedik. pazardan yaptım. dün kv de yedik, arttı. kv de yalnız yasıyor dedi kalmasın size veriyim. ben de tmm dedim ne yani ziyan mı olsun çalışıyoruz sonuçtapatlıcanlı etli patatesli kuşbaşı yemeği yapmıştı fırında. yanında da çorba. bugünü de kurtardık işte
Ohh hadi iyisin
Yokbe yavrum yakınımda yemek yapıpta getirecek kimsem yokteşekkür ederim darısı başınıza bu kolaylıkların
Yokk yaa ben uyuyunca kızımda uyuyo dün bi uyumuşuz 3 bucukta ben 5de uyandım kızım 7 ye geliyodu artık sürükleye sürükleye uyandırdımm tabi sabaha kadar oturduk okadar uyuyunca . Sabahta oğlum uyutmadıGitte bi uyu Allah aşkına
Evet kalcaklar haftaya haftasonu memlekete donecekler gene bi ara bize aliriz sanirim . Evet seviyorum hele kaynvaldem gercwkten cok anlayisli ve bana zarari olmayan insanlar oyle diyeyimKalcaklarmı ordada .severmisin KV gili
Yokbe yavrum yakınımda yemek yapıpta getirecek kimsem yokgörümcelerim var az uzagımda herkez eviyle meşgul yani anlayacagın iş başa düşüyor kolaylık falan yok
Ama sen calısıyomussun sevindim böyle rahat ol inşallah hep
Nasıl yaniAy bugün geç yazabildim. Sabah aniden kahveye misafirim geldi.o gitti sonra çocuklar falan.yaprak sardım.bitti.şimdi dinleniyorrm. Işyerimiz kapandı bugün yazı geldi tayin yazacaz. Hakkımızda hayırlısı olsun.meraklar içindeyim
Amin canım aminhadi yaa, insanın yakınında destek olucak birilerinin olması bazen çok rahatlık yaa.. herkes kendi derdine düşmüş desene.insanın en büyük destekçisi yine kendisi aslında Allah muhtaç ettirmesin..inşallah hepimiz hep rahat olalım canım sağol
Maşallah dünden var bi anormallik dünden geliyor demekki buYokk yaa ben uyuyunca kızımda uyuyo dün bi uyumuşuz 3 bucukta ben 5de uyandım kızım 7 ye geliyodu artık sürükleye sürükleye uyandırdımm tabi sabaha kadar oturduk okadar uyuyunca . Sabahta oğlum uyutmadıbirini uyutsam diğeri uyaniyooo aglicam artık
İyi canım sevindim iyi olmaların. sevmediğin birinin kalması bile batabilirdiEvet kalcaklar haftaya haftasonu memlekete donecekler gene bi ara bize aliriz sanirim . Evet seviyorum hele kaynvaldem gercwkten cok anlayisli ve bana zarari olmayan insanlar oyle diyeyim
Son 1 haftadr anormalim kizAmin canım amin
Maşallah dünden var bi anormallik dünden geliyor demekki buayy Allah kolaylık versin ya ben henüz ikinciyi düşünemiyorum bunları duyunca hiiç hiç düşünesim gelmiyor
İyi canım sevindim iyi olmaların. sevmediğin birinin kalması bile batabilirdi
Ahh garibiim gel bırayaaaaSon 1 haftadr anormalim kizvalla dsünme bende hic tavsiye etmem yasayan biri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?