Merhaba kizlar bugun ogle yemegine aksamdan kalan karisik kizartma, patatesli firin tavuk ve pilav isittim yedik .simdi revani yaptim serbetini cekiyor cayla onu servis edicem kaynvaldemlerj aksama gorumceme goturecegm yemek yapmayacagm

Merhaba kizlar bugun ogle yemegine aksamdan kalan karisik kizartma, patatesli firin tavuk ve pilav isittim yedik .simdi revani yaptim serbetini cekiyor cayla onu servis edicem kaynvaldemlerj aksama gorumceme goturecegm yemek yapmayacagm
Bak bu iyi

bu hafta biber dolması, kıymalı patates falan yedik. pazardan yaptım. dün kv de yedik, arttı. kv de yalnız yasıyor dedi kalmasın size veriyim. ben de tmm dedim ne yani ziyan mı olsun çalışıyoruz sonuçta patlıcanlı etli patatesli kuşbaşı yemeği yapmıştı fırında. yanında da çorba. bugünü de kurtardık işte

Ohh hadi iyisin

teşekkür ederim darısı başınıza bu kolaylıkların
Yokbe yavrum yakınımda yemek yapıpta getirecek kimsem yokgörümcelerim var az uzagımda herkez eviyle meşgul yani anlayacagın iş başa düşüyor kolaylık falan yok
Ama sen calısıyomussun sevindim böyle rahat ol inşallah hep

Gitte bi uyu Allah aşkına
Yokk yaa ben uyuyunca kızımda uyuyo dün bi uyumuşuz 3 bucukta ben 5de uyandım kızım 7 ye geliyodu artık sürükleye sürükleye uyandırdımm tabi sabaha kadar oturduk okadar uyuyunca . Sabahta oğlum uyutmadı birini uyutsam diğeri uyaniyooo aglicam artık

hadi yaa, insanın yakınında destek olucak birilerinin olması bazen çok rahatlık yaa.. herkes kendi derdine düşmüş desene. insanın en büyük destekçisi yine kendisi aslında Allah muhtaç ettirmesin..inşallah hepimiz hep rahat olalım canım sağol

Nasıl yani

Amin canım amin
Maşallah dünden var bi anormallik dünden geliyor demekki bu ayy Allah kolaylık versin ya ben henüz ikinciyi düşünemiyorum bunları duyunca hiiç hiç düşünesim gelmiyor
Evet kalcaklar haftaya haftasonu memlekete donecekler gene bi ara bize aliriz sanirim . Evet seviyorum hele kaynvaldem gercwkten cok anlayisli ve bana zarari olmayan insanlar oyle diyeyim
İyi canım sevindim iyi olmaların. sevmediğin birinin kalması bile batabilirdi

Son 1 haftadr anormalim kiz valla dsünme bende hic tavsiye etmem yasayan biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…