- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.561
Hızına yetişemiyorum maşallah sanaMerhaba kizlar bugun ogle yemegine aksamdan kalan karisik kizartma, patatesli firin tavuk ve pilav isittim yedik .simdi revani yaptim serbetini cekiyor cayla onu servis edicem kaynvaldemlerj aksama gorumceme goturecegm yemek yapmayacagm
Ayyy ne güzel iyi niyetli bir kayınvalide. Afiyet olsunbu hafta biber dolması, kıymalı patates falan yedik. pazardan yaptım. dün kv de yedik, arttı. kv de yalnız yasıyor dedi kalmasın size veriyim. ben de tmm dedim ne yani ziyan mı olsun çalışıyoruz sonuçtapatlıcanlı etli patatesli kuşbaşı yemeği yapmıştı fırında. yanında da çorba. bugünü de kurtardık işte
Kendi göbeğini kendin kes boşver. En güzeliYokbe yavrum yakınımda yemek yapıpta getirecek kimsem yokgörümcelerim var az uzagımda herkez eviyle meşgul yani anlayacagın iş başa düşüyor kolaylık falan yok
Ama sen calısıyomussun sevindim böyle rahat ol inşallah hep
Vaktin varken bol bol uyu.Benim ıspanak hala bitmedibirşey daha pişirsem yanına ama işte onu hala bulamadım.. gripte oluyorum kızda yeni uyudu çokta yorgunum.. bu kadar bahanem varken yatıp uyuyayım diyorum..Uyanınca da kahvaltı yaparım aslında.. yine sayfaya girince ilham geldi bana.. kahvaltı olsun bizim bugünkü menümüz..
Aynen öyle balımHızına yetişemiyorum maşallah sana
Ayyy ne güzel iyi niyetli bir kayınvalide. Afiyet olsun
Kendi göbeğini kendin kes boşver. En güzeli
Hızına yetişemiyorum maşallah sana
Ayyy ne güzel iyi niyetli bir kayınvalide. Afiyet olsun
Kendi göbeğini kendin kes boşver. En güzeli
Canım yarın tayin kaģıdî mızı yollicaz ankaraya.Gidecez yani burdan kesinleşti.3 yer yazacaz hangisi gelirse oraya gidecez.Nasıl yani
İsten çıkarılma zannettimCanım yarın tayin kaģıdî mızı yollicaz ankaraya.Gidecez yani burdan kesinleşti.3 yer yazacaz hangisi gelirse oraya gidecez.
Çog dertliyim cooggAhh garibiim gel bırayaaaa
Düşün düşün ben yanıyorum sende yanAmin canım amin
Maşallah dünden var bi anormallik dünden geliyor demekki buayy Allah kolaylık versin ya ben henüz ikinciyi düşünemiyorum bunları duyunca hiiç hiç düşünesim gelmiyor
İyi canım sevindim iyi olmaların. sevmediğin birinin kalması bile batabilirdi
Prensesim yakıyo demek annesiniDüşün düşün ben yanıyorum sende yan
AbooovvvÇog dertliyim cooggcumartesiyede misafirim var ne edecüm bilmiyorum
Çok sağol canım amin❤AbooovvvAllah iki katı yardımcı olsun
Aslında günahını almayayım çok gazlı sıkıntılı bir bebek değil ama damarı tutunca tam tutuyorPrensesim yakıyo demek annesini
Accık daha heeeç hazır değilim
Napıyo teyzesinin balı
Maşallah subhanallah benim prensesimeAslında günahını almayayım çok gazlı sıkıntılı bir bebek değil ama damarı tutunca tam tutuyor
Bugün 48 günlük oldu teyzesi sana fotoğraf gönderecektim ama uygulamadan bir türlü becerip gönderemedim
Benim minik nonnono prensesim napıyor
Yok canım.iş yeri kapandı.memur olduğu için tayin yazacaz. İnşallah memleketime giderimİsten çıkarılma zannettim
Şükür benimki uykucu.. ama ben gündüz zor uyuyorum eskiden saat ayırmadan uyurdum ne güzel..bende akşam erken yatıyorum artık..Vaktin varken bol bol uyu.
Benimkiler beni yatırmıyor
Hayırlısı olsun cnm. Taşınacaktın da vazgeçmiştin diye hatırlıyorum. Varmış bir hayır Rabbim gönlünüze göre versin..:)Yok canım.iş yeri kapandı.memur olduğu için tayin yazacaz. İnşallah memleketime giderim
Sağol canım işte bu tayin durumlarından dolayı vazgećmiştik.şimdi yarın tayin yazıp sonuç beklicez.çok heyecanlıyımHayırlısı olsun cnm. Taşınacaktın da vazgeçmiştin diye hatırlıyorum. Varmış bir hayır Rabbim gönlünüze göre versin..:)
Valla babası pek sevdi bebek işini ikinciyi ne zaman yapacağız diyorMaşallah subhanallah benim prensesime
Arada olur canım hep uslu dursa zaten sıkılırsınız babasıylaaZ ekşınn lazım
Merak ediyorum bende heyecanlandım şimdiatabildiğin zaman at balım teyzesi hep burda
Napsın oda teyzesi çizgifilm izliyor oyuncakları ile oynuyor bol bol çene yapıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?