Benim ıspanak hala bitmedi birşey daha pişirsem yanına ama işte onu hala bulamadım.. gripte oluyorum kızda yeni uyudu çokta yorgunum.. bu kadar bahanem varken yatıp uyuyayım diyorum..Uyanınca da kahvaltı yaparım aslında.. yine sayfaya girince ilham geldi bana.. kahvaltı olsun bizim bugünkü menümüz..

Merhaba kizlar bugun ogle yemegine aksamdan kalan karisik kizartma, patatesli firin tavuk ve pilav isittim yedik .simdi revani yaptim serbetini cekiyor cayla onu servis edicem kaynvaldemlerj aksama gorumceme goturecegm yemek yapmayacagm
Hızına yetişemiyorum maşallah sana
Ayyy ne güzel iyi niyetli bir kayınvalide. Afiyet olsun
Kendi göbeğini kendin kes boşver. En güzeli

Vaktin varken bol bol uyu.
Benimkiler beni yatırmıyor

Düşün düşün ben yanıyorum sende yan

Prensesim yakıyo demek annesini
Accık daha heeeç hazır değilim
Napıyo teyzesinin balı
Aslında günahını almayayım çok gazlı sıkıntılı bir bebek değil ama damarı tutunca tam tutuyor
Bugün 48 günlük oldu teyzesi sana fotoğraf gönderecektim ama uygulamadan bir türlü becerip gönderemedim
Benim minik nonnono prensesim napıyor

Maşallah subhanallah benim prensesime
Arada olur canım hep uslu dursa zaten sıkılırsınız babasıyla aZ ekşınn lazım
Merak ediyorum bende heyecanlandım şimdi atabildiğin zaman at balım teyzesi hep burda
Napsın oda teyzesi çizgifilm izliyor oyuncakları ile oynuyor bol bol çene yapıyor bana

Valla babası pek sevdi bebek işini ikinciyi ne zaman yapacağız diyor
Ela tekrar uyusun iyice bakarım kuzum
Teyzesi yesin onu akıllı bıdığım benim ne güzel ya o konuşsun ben 24 saat dinlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…