- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.701
Yavrım beniiimDusunuyorm da hicbirsey bulamıyorum
Neyse bakayım dolaba
Ne vuruyon yiiaa acıdıAhahahhhhhh maksat ben kilo alıyorsam herkes almalııııı
Bak şimdi çok pissss kıskandım bi daha vuracamNe vuruyon yiiaa acıdısıkıntı yok banada kilo lazım zati
Seninki daha güzel ne yicenBen dr usengecligime yenildim ve disardan söyledim
Ben hamburger istedim ama eşim tantuniye çevirdi siparişiSeninki daha güzel ne yicen
Benim kız dün akşam saat 10da kek isterim dedi.kalktim yaptım☺Afiyet olsun. Bütün haftam keki bu akşam mı pişirsem hafta sonu mu pişirsem diye düşünmekle geçti. Hafta sonu bitti ben hala kek pişirmedim. Bu kadar üşengeçlik olur mu
Acebek yani adana dışı börülce der.ama sadece içi değil kabuguyla yeşilfasulye gibi pisiririz.Bütün bebekler öyle kız. Ben uykusuzluktan mahvoldum resmen
Kız maşallah sana hiç üşenmiyorsun
Acebek ne
Afiyet olsun canım.
Ayy kıyamam. Afiyet olsun canım.
Allah iyiliğini versin
Oo anne yemeği. Afiyet olsun canım da sen niye yorgunsun?
Sen hamburger oda tantuniyi yeseydiBen hamburger istedim ama eşim tantuniye çevirdi siparişi
Ohhh hazır yemek en sevdiğimBen hamburger istedim ama eşim tantuniye çevirdi siparişi
Güzel saclimYavrım beniiim
Benim kız dün akşam saat 10da kek isterim dedi.kalktim yaptım☺
İnşallah canım.çocuklar isteyince insan hiç dayanamiyor☺Mecburiyetim olsa ben de yaparım da. İşyerindeki arkadaşlara götürmek için yapacaktım. İnşallah benim de kek yap diyen çocuklarım olur. O zaman saat kaç olurda olsun yaparım
Allah gönlüne göre versinMecburiyetim olsa ben de yaparım da. İşyerindeki arkadaşlara götürmek için yapacaktım. İnşallah benim de kek yap diyen çocuklarım olur. O zaman saat kaç olurda olsun yaparım
Aaa severim borulceyi de burada bulmak mümkün değilAcebek yani adana dışı börülce der.ama sadece içi değil kabuguyla yeşilfasulye gibi pisiririz.
Başarabilirsin kalk ve yapppp
Senin bugünki görevin o daha keki yapmayan üşenen arkadaşla beni gaza getirmekneyse ilerleyen saatler düşünürüz
Ben gaza gelmedim. Sen gelirsen yaz olur mu
Ben daha kara kara dusunuyorm.ne yapsam diye
Şuan bendede tık yok
Birazdaha düşünürsen yatsıya yetişirsin
Ha ozaman başka sen az daha düşün çiçeeem
Dusunuyorm da hicbirsey bulamıyorum
Neyse bakayım dolaba
Seninki daha güzel ne yicen
Allah iyiliginizi versin.Ben hamburger istedim ama eşim tantuniye çevirdi siparişi
Allah gönlüne göre versin
Ellerine sağlık.Domatesli sehriye corbasi ve centik kebabi yapiyom
Saģol canım banada annem göndemişti.buzluga atmıştım yazınAaa severim borulceyi de burada bulmak mümkün değil
Ellerine sağlık canım.
Yaaİnşallah canım. Ben bebeğimi kaybettim. 2 seneyi geçti. 6 sene üstüne olmuştu. Şimdi yine olmuyor. Bekliyoruz bakalım. Arada aklınıza gelirse dua edin.
Amin insAllah iyiliginizi versin.
Siz akşam akşam beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?